"Træning er blevet en indgroet del af hverdagen" - Mød Marianne

marianne-andreasen

Marianne Andreasen har tabt 5 kilo og 17 centimeter i taljen, er blevet stærkere og har fået meget mere energi, og så gør det ikke længere ondt i knæene hver dag.


Fra cardiotræning og ondt i knæene til flows og mere energi

Løb, håndbold, aerobic, callanetics, zumba... jeg tror ikke, der er noget, jeg ikke har prøvet! Det meste har kedet mig efter kort tid, og så er det meget tidskrævende, fordi man skal ud af huset for at gøre det. Slankekure har jeg også forsøgt mig med, og på Vægtekonsulenterne tabte jeg mig da også – men et halvt år senere sejlede det hele igen.

Jeg var blevet for tyk og trængte til at tabe mig 10-15 kilo. Jeg ledte efter noget nyt, som ikke var for tidskrævende, og som ikke ville gøre ondt i mine knæ, som jeg har døjet med i mere end 20 år. At man kun skal træne fire gange 15 minutter om ugen på Annas programmer var derfor meget tiltalende, og jeg trænede Skyhøj Forbrænding uden kostdelen i starten af 2016. Siden har jeg gennemført programmet med træning og kost, og jeg har også trænet Veldrejet, Sprød og Balder uden Buler.

Allerede under de første rolige flows i Skyhøj Forbrænding mærkede jeg, at der skete noget i kroppen. For hvert program er jeg blevet stærkere og smidigere og træner med tungere kettlebells. I starten kunne jeg ikke ligge på maven og lave flows, fordi det gjorde ondt i knæene – nu har jeg slet ikke ondt i dem mere! Før havde jeg også tit hold i lænden eller ryggen, og det mærker jeg heller ikke noget til mere.

Det var især på anden omgang af Skyhøj Forbrænding, hvor jeg havde fokus på både kost og træning, at der skete noget synligt. Jeg har siden starten tabt mig 17 centimeter i taljen og 5 kilo, jeg er blevet strammet op, ballerne sidder højere, og tøjet er løsere. Jeg kan spille fodbold med min dreng i længere tid, cykle stærkere og bære mere uden at få ondt. Det er fantastisk!  


Træning er blevet en indgroet del af hverdagen

Det hænder da, at jeg ikke får spist det rigtige – det er jeg stadig ved at lære. Men jeg springer aldrig træning over, for den er sat i system, og det er blevet en indgroet del af hverdagen, som jeg næsten ikke tænker over. Man behøver altså ikke at kunne finde ud af det hele på én gang for at få resultater – det skal nok komme. Og når man først har styr på træningen, får man helt automatisk lyst til også at nære sin krop med ordentlig mad.


BAGOM Marianne Andreasen, 47 år, laborant. Mor til en dreng på 11 år.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar