Ommøbler din krop på 12 uger med Bodyschool i MetroXpress

MG_0427-til-blog

I sidste uge gik Jacob Søndergaard, Umahro Cadogan og jeg i luften med et 12-ugers projekt for MetroXpress’ læsere: “Ommøbler din krop på 12 uger”.

4 deltagere - Rolf, Jacob, Vibeke og Louise - lægger deres kroppe i hænderne på os i Bodyschool (et koncept, som Jacob, Umahro og jeg har været i gang med at udvikle de sidste 2-3 år, hvis formål er at lære kvinder såvel som mænd, hvordan skal træne og spise for at få maksimalt udbytte af deres indsats. Alt sammen med hensyntagen til deres kropstype, deres ønske om sundhed, fysik og energi, og sidst, men ikke mindst - deres hverdag.

 

Du kan være med - helt gratis!

De næste 12 uger har du mulighed for at hoppe med på projektet og følge deltagernes forvandling - både i MetroXpress hver eneste torsdag og på vores blogs (herinde hos mig og på www.jacobsondergaard.dk/blog og www.blog.umahro.com), hvor vi vil skrive lidt mere dybdegående om baggrunden for den proces og de strategier vi kører med deltagerne.

 

Skriv dig op til nyhedsbrev og få de helt konkrete retningslinjer

Skriver du dig op til nyhedsbrevet her (i højre side) og/eller hos Jacob og Umahro, vil du også få tilsendt nogle af de træningsprogrammer, motivationsøvelser, videoer, opskrifter og meget mere, som deltagerne på forløbet har adgang til i deres eget lukkede forum.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


1 kommentar

Glem alt om fedtforbrænding!

[...] KONTAKT Ommøbler din krop på 12 uger med Bodyschool i MetroXpress [...]
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar