Er du for sund til at tabe det genstridige fedt?

Rå kage uden sukker og gluten = fedttab?
                           

Du gør tilsyneladende alt det rigtige, men de sidste kilo vil bare ikke komme af. Du spiser sundt og varieret, og du passer din træning og din søvn. Men vidste du, at din manglende fremgang kan skyldes, at du er for sund?

Følg med i den kommende række artikler på Wonder&Wellness, som afslører de største sundhedsfælder, som forhindrer dig i at tabe fedt.

1. “Sukker- og glutenfri” fælden

Du rører aldrig sukker, og dit hjemmebag er altid glutenfrit. De kager, du spiser, er næsten udelukkende rå - sødet naturligt med dadler og agavesirup.

Men ved du hvad? Kulhydrater er langt hen ad vejen kulhydrater. Glutenfri mel og frugtsukker er en smule “less worse”, end hvedemel og det hvide sukker, - det kan man helt sikkert argumentere for - men de belaster altså stadig din bugspytkirtel.

Overdriver du ovenikøbet fruktoseindtaget, så kan du glemme alt om at få mavedellen væk. Fruktose skaber ikke stigning i blodsukkeret, men flere og flere studier viser, at et stort indtag af fruktose hænger sammen med insulinresistens, hjertekarsygdomme og overvægt. Fruktose viser sig - ligesom almindelig sukker - også at skabe karamellisering i kroppen, hvilket får dine celler til at ældes hurtigere (læs mere om fruktose her)

Synes du, at du har for meget delle, der hænger ud over bukse- eller bh kanten? Så er du blandt 9 ud af 10, der skal have dækket sit kulhydratbehov med grøntsager. (Hint: dit kulhydratbehov er ikke så stort, som du tror!)

Læs resten af artiklen og få løsningen HER.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.