6772.jpg


Hej!

Jeg hedder Anna Bogdanova, og jeg har specialiseret mig i langtidsholdbare strategier til styrket fysik, helbred og selvbillede. Min ekspertise er højt skræddersyede mikro-interventioner med domino-effekt - passende doseret bevægelse og vaner, som forebygger og lindrer stress & smerter og giver styrke, form og modstandsdygtighed.

I 2019 modtog jeg Talent 100 anerkendelsen for "at tage over, hvor sundhedsvæsenet slipper". Jeg bliver løbende brugt som ekspert og panelist i min rolle som ambassadør for EuropeActive, non-profit organisation, som sætter standarder for hele sundheds & fitnesssektoren i Europa. 

Jeg er uddannet i i psykologi, forandringsprocesser og læring fra CBS, og har efterfølgende videreuddannet mig inden for træningsfysiologi, ernæringscoaching med speciale i sports- og træningsernæring, moderne smerteteori, fysiologi, bevægelsesterapi og stressrådgivning. 

Jeg er forfatter til bøgerne "Skyhøj Forbrænding" og "Veldrejet" og  "SMERTEFRI - Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen"

Jeg er medstifter af De Uimodståelige, et team af 26 specialister, der underviser kvinder i skræddersyet sundhed til alle livets faser, online og i eget træningsstudio Kål & Kugler i Kgs. Lyngby. Vi har hjulpet mere end 10.000 kvinder (og nogle mænd) på årsforløbet Uimodståelig, som er blevet udnævnt til "fremtidens sundhedsløsning" af Berlingske Business. 

Du kan se min fulde profil + anbefalinger på LinkedIN >>>

De Uimodståelige

“Professional in all regards, articulate and insightful with a wealth of knowledge and experience. A great thinker and practitioner in helping others to flourish and achieve their goals!”

CEO, EuropeActive

De Uimodståelige

“Anna er en kommunikationsbegavelse ud over det normale. Og så har hun en ægte og autentisk passion. I alt, hvad hun gør, forholder hun sig til fakta, men forlanger, at der skal være en oplevet effekt for den enkelte kunde.”

Fremtidsforsker, Universal Futurist

De Uimodståelige

“Dedikeret og målrettet ildsjæl med helt unikke analytiske evner, fænomenalt overblik, vilje, vedholdenhed. Annas indlevelsesevne og personlighed baner vejen for hendes meningsfulde missioner.”

Stifter, Fortyfour CPH

De Uimodståelige

“Anna Bogdanova har et heftigt talent som kommunikator. Hun har en særlig evne til at skalere, forstå og putte ting ind i en kontekst og reducere inputoverload. Anna gør svære ting nemme!”

PR manager, PA Consulting

"DE UIMODSTÅELIGE"

Sammen med Louise Berner, har jeg stiftet sundhedsvirksomheden "De Uimodståelige" - et tværfagligt team af 26 specialister (fysiologer, fysioterapeuter, psykologer, sygeplejersker samt eksperter i læring og forandring), som underviser klienter i skræddersyet sundhed til alle livet faser, online - på 1-års sundhedsforløbet Uimodståelig - og i eget træningsstudio Kål & Kugler i Kgs. Lyngby.

Uimodståelig blev i 2019 udpeget som fremtidens sundhedsløsning i Berlingske Business.

Anna cirkel.pngLouise cirkel.png

UI19-team-collage.png


Vi er højt specialiseret i helhedsorienterede ONLINE sundhedsløsninger, som via MIKRO-interventioner med MAKRO-afkast...

✔️rummer hele dig
(vi arbejder hele vejen rundt med træning, kost, restitution, det mentale, det følelsesmæssige og det sociale).

✔️lærer dig redskaber til at lindre længerevarende og akutopståede smerter,
forebygge stress - og genopbygge kroppen og sindet efter stress, samt øge mental og fysisk performance.

✔️gør dig selvkørende og i stand til at holde fast i de gode vaner og træningen, 
selv når hverdagen i perioder bliver presset. 

Vi har allerede hjulpet 9.000+ kvinder (og nogle mænd) i alderen 18-84 år med:
styrke/muskelopbygning - vægttab/ommøblering - stress/udmattelse - smerter/helbredsgener 


SENESTE NYT

På min Instagram profil kan du følge med i mine nye tiltag og tanker tæt på real-time.