6772.jpg


Hej!

Jeg hedder Anna Bogdanova, og jeg er ekspert i stress- og smertefri træning, som styrker og former kroppen.

Jeg er uddannet i i psykologi, forandringsprocesser og læring fra CBS, og har efterfølgende videreuddannet mig inden for træningsfysiologi, ernæringscoaching med speciale i sports- og træningsernæring, moderne smerteteori, fysiologi, bevægelsesterapi og stressrådgivning. 

Jeg er forfatter til bøgerne "Skyhøj Forbrænding" og "Veldrejet" og  "SMERTEFRI - Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen" - som egentlig er mere 0'eren, end 3'eren ;)

Jeg er medejer af De Uimodståelige, et team af 26 fagfolk, der underviser kvinder online og i eget træningsstudio Kål & Kugler i Kgs. Lyngby. Mit team og jeg har haft mere end 9.000 kvinder (og nogle mænd) i forløb.

Dit moderne sundhedshus "De Uimodståelige", stiftet af Anna Bogdanova og Louise Berner, dækker over et tværfagligt team af 26 fagfolk (fysiologer, fysioterapeuter, psykologer, sygeplejersker samt specialister i læring og forandring), som underviser klienter online - på 1-års sundhedsforløbet Uimodståelig - og i eget træningsstudio Kål & Kugler i Kgs. Lyngby. . 

Det er lige netop pga Uimodståelig forløbet, som er blevet udpeget som fremtidens sundhedsløsning i Berlingske Business, at Anna Bogdanova har modtaget Talent 100 anerkendelsen i år.

Vi er højt specialiseret i helhedsorienterede ONLINE sundhedsløsninger, som via MIKRO-interventioner med MAKRO-afkast...

✔️rummer hele dig
(vi arbejder hele vejen rundt med træning, kost, restitution, det mentale, det følelsesmæssige og det sociale).

✔️lærer dig redskaber til at lindre længerevarende og akutopståede smerter,
forebygge stress - og genopbygge kroppen og sindet efter stress, samt øge mental og fysisk performance.

✔️gør dig selvkørende og i stand til at holde fast i de gode vaner og træningen, 
selv når hverdagen i perioder bliver presset. 

Vi har allerede hjulpet 9.000+ kvinder (og nogle mænd) i alderen 18-84 år med:
styrke/muskelopbygning - vægttab/ommøblering - stress/udmattelse - smerter/helbredsgener