4F6A5130_72


Hej!

Jeg hedder Anna Bogdanova, og jeg har specialiseret mig i langtidsholdbare strategier til styrket fysik, helbred og selvbillede. Min ekspertise er højt skræddersyede mikro-interventioner med domino-effekt - passende doseret bevægelse og vaner, som forebygger og lindrer stress & smerter og giver styrke, form og modstandsdygtighed.

Jeg er uddannet i i psykologi, forandringsprocesser og læring fra CBS, og har efterfølgende videreuddannet mig inden for træningsfysiologi, ernæringscoaching med speciale i sports- og træningsernæring, moderne smerteteori, fysiologi, bevægelsesterapi og stressrådgivning. 

Jeg er forfatter til bøgerne "Skyhøj Forbrænding" og "Veldrejet" og  "SMERTEFRI - Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen".

Siden 2013 har jeg og mit team haft over 14.000 kvinder i innovative digitale forløb, som jeg modtog Talent 100 anerkendelsen for i Berlingske Business i 2019, og i 2022 blev jeg af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. 

Siden 2020 blev jeg udnævnt til vicedirektør i Professional Standards Committee hos EuropeActive, non-profit organisation, hvor jeg er med til at sætte standarder for hele sundheds & fitnesssektoren i Europa. 

Du kan se min fulde profil + anbefalinger på LinkedIN >>>

Anna Bogdanova
Testimonial quote

“Professional in all regards, articulate and insightful with a wealth of knowledge and experience. A great thinker and practitioner in helping others to flourish and achieve their goals!”

CEO, EuropeActive

Anna Bogdanova
Testimonial quote

“Anna er en kommunikationsbegavelse ud over det normale. Og så har hun en ægte og autentisk passion. I alt, hvad hun gør, forholder hun sig til fakta, men forlanger, at der skal være en oplevet effekt for den enkelte kunde.”

Fremtidsforsker, Universal Futurist

Anna Bogdanova
Testimonial quote

“Dedikeret og målrettet ildsjæl med helt unikke analytiske evner, fænomenalt overblik, vilje, vedholdenhed. Annas indlevelsesevne og personlighed baner vejen for hendes meningsfulde missioner.”

Stifter, Fortyfour CPH

Anna Bogdanova
Testimonial quote

“Anna Bogdanova har et heftigt talent som kommunikator. Hun har en særlig evne til at skalere, forstå og putte ting ind i en kontekst og reducere inputoverload. Anna gør svære ting nemme!”

PR manager, PA Consulting