NEUROFLOW STARTKIT

STYRK FORBINDELSEN MELLEM HJERNE OG KROP
 Neuroflow startkit er en samling af øvelser, der åbner døren til den forunderlige verden af funktionel neurologi for dig. I startkittet får du nogle af mine mest effektive genveje til dit nervesystem.

Det er genveje, som i løbet af få øjeblikke styrker forbindelsen mellem hjerne og krop og bringer dig lidt tættere på balance og den tilstand, som du søger at finde ind i: fokuseret opmærksomhed, sindsro og afslappethed, afbalanceret immunrespons, velkalibreret appetitregulering og dyb nattesøvn.

DET FÅR DU I STARTKITTET:

iPad program neuroflow startkit
  • 5 programmer samlet i ét. Hvert program består af 3 træninger á to øvelser (neuroflows).

  • Altså i alt 30 unikke neuroflows (“det nye yoga” - øvelsessekvenser, som opgraderer din krops GPS og ikke blot efterlader en rar følelse af at være kommet ned i kroppen - men også iværksætter en kaskade af positive virkninger resten af dagen). Læs mere om neuroflows her.

  • Alle videoer er i follow along-format og varer ca. 5-10 minutter

  • Evig adgang til programmet

PRIS: 995 kr.

FÅ ADGANG MED DET SAMME

 


5 PROGRAMMER I ÉT

De 5 programmer heri hedder Fokus, Ro, Immun, Mæt og Drøm, og de er navngivet efter de 5 produkter, som er udviklet af Premind®Biotics, som bad mig om at sammensætte øvelser, som ville kunne støtte op om deres produkter.

OBS: Øvelserne i programmet er effektfulde på egen hånd og kræver hverken ekstra køb af tilskud eller udstyr for at give dig den ønskede virkning.

Velstimulerede frontallapper forbedrer “executive function”, som dækker over evnen til at planlægge, igangsætte og holde opmærksomhed på opgaven; bortfiltrere distraktioner og udøve impulskontrol undervejs, samt gennemskue konsekvenser og træffe bedre valg. 

 

Skuldrene sænker sig og tankemylder stopper, når dit nervesystem er tilstrækkeligt overbevist om, at du er tryg. Så kan det skrue ned for konstant monitorering af omgivelser for mulige faresignaler. Fintunet sanseapparat og velfungerende lillehjerne er til stor hjælp her.

 

Et afbalanceret immunsystem reparerer skader og bekæmper målrettet og præcist virus og bakterier. Men det angriber ikke ufarlige partikler som pollen og slet ikke kroppens eget væv. Velstimuleret vagusnerve hjælper med at holde den inflammatoriske reaktion i skak.

 

Din hjernes vigtigste opgave er at holde dig i energibalance. For at regnestykket mellem energiforbrug og -indtag passer, uden at du skal regne det ud, har hjernen brug for at mærke tydelige signaler fra dit indre og fortolke dem korrekt. 

 

Tilstrækkeligt med kvalitetssøvn gør amygdala, hjernens frygtcenter, mindre tilbøjelig til at overreagere og aktivere kroppens stressrespons i situationer, som ikke er farlige. Genveje til at skifte smidigt over i parasympatikus forbedrer din søvnkvalitet.

 

BONUS:

Ved køb af NeuroFlow startkit får du en rabatkode, som giver dig 25% på alle Premind®Biotics produkter som enkeltkøb & 25% på produktkombi Premind + Niomi basic, som er en tarmanalyse med dertilhørende anbefalinger til fødevarer.

Du kan læse om baggrunden for dette samarbejde med Premind®Biotics her.