NYT LYNKURSUS:
Bryd dit Setpoint LOGO

 

 


 LÆR NYE REGLER FOR ACCELERERET FEDTFORBRÆNDING

 

Setpoint produktbillede

HVAD ER “SETPOINT”? OG HVAD SKAL DU BRUGE DENNE VIDEN TIL?

Setpoint er et udtryk for den vægt og den fordeling mellem fedt- og muskelmasse, som din hjerne opfatter som din ligevægt — uanset, hvad du ellers måtte synes om det. 

Det er den grundindstilling, som din krop søger at vende tilbage til igen og igen – uanset, hvor ihærdigt du arbejder på at flytte det. 

DET ER MULIGT AT SKABE ET “NYT NORMAL” UDEN KAMP 

I dette kursus vil du lære…

  • Hvilke fysiologiske mekanismer ligger bag dit setpoint
  • Hvorfor de er stærkere, end din viljestyrke
  • Hvordan du alligevel kan skabe en ny grundindstilling, som du kan opretholde på den lange bane, helt uden kamp

Kurset består af en række korte (3-10 min) videoer og mails, direkte i din indbakke. Du får også mulighed for at få Annas svar på dine spørgsmål på en LIVE webinar.

DU FÅR SVAR PÅ:

✔ Hvordan setpoint kan komme forskelligt til udtryk forskellige aldre.

✔ Den knap så åbenlyse årsag til, at vi falder tilbage til gamle vaner og kommer ud af form igen.  

✔ Hvorfor nogle næsten bare lige skal kigge på en kage, inden den sætter sig på sidebenene; mens andre i meget længere tid kan tillade sig at afgive fra sine gode vaner, uden at det kan ses og mærkes negativt på kroppen.

✔ Hvad der egentlig sker, når man opdager, at man har taget på — i vægt og/eller rundt om livet — nærmest fra den ene dag til den anden. 

✔ Hvordan kroppen kan være i overskud af energi (i form af fedtdepoter), mens hjernen oplever, at den er i underskud og forsøger at udligne overtrækket. 

✔ Hvorfor det er en dårlig idé at sætte en krop i energiunderskud, når den oplever en energikrise.

Hvor lidt kan du egentlig nøjes med, for at omprogrammere din krop til at forbrænde mere og deponere mindre — og opnå et nyt setpoint uden kamp.

4F6A7756_300_High copy

OM ANNA BOGDANOVA

Jeg hedder Anna Bogdanova, og jeg er træningsekspert med speciale i at lave skræddersyede trænings- og sundhedsstrategier, der holder på den lange bane.

Jeg er uddannet inden for blandt andet træningsfysiologi, moderne smerteteori, bevægelsesterapi, stressrådgivning, ernæring og psykologi.

Siden 2013 har jeg haft flere end 10.000 kvinder gennem mine online træningsforløb, og jeg har skabt onlinetræningsklubben EN STÆRK SAG, hvor du får effektive og strategiske træningsprogrammer, som giver synlige og holdbare resultater på kun 1 time om ugen.

I 2019 fik jeg Talent 100 Anerkendelsen i Berlingske Business for mine online træningsforløb, og i 2020 blev jeg udnævnt til vicedirektør i EuropeActive – en non-profit organisation, som sætter standarder for hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.

Jeg har også udgivet bøgerne Skyhøj Forbrænding, Veldrejet og SMERTEFRI - Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen.