"Nu kan jeg mærke, når jeg er mæt" - Mød Mia Kristine

nu-kan-jeg-mærke-når-jeg-er-mæt

Mia Kristine Høg har tabt 36 cm og 7 kilo, er blevet bedre til at mærke, når hun er mæt, og træner for første gang nogensinde regelmæssigt.


Timevis af træning og restriktive kure

Jeg har været overvægtig hele mit liv og har prøvet stort alle kure. For nogle år siden var jeg to gange á tre måneder på Ubberup Højskole, hvor jeg trænede i timevis hver dag – spinning, zumba, mountainbike, løb og styrketræning. Jeg tabte 20 kilo, men da jeg kom hjem igen, var det ikke så let at bevare gejsten, kosten eller træningen. Jeg husker tydeligt følelsen af ikke at være god nok, men jeg var også bare så træt hele tiden.

Da jeg fik det bedre, valgte jeg at starte på Sprød. Måske var det lidt fjollet at starte med Sprød, som er virkelig hårdt, men dengang vidste jeg ikke, at der er forskel på programmernes inten-sitet. Jeg fik flotte resultater, men Sprød er meget restriktiv med især kostdelen, og jeg er ikke så god til restriktioner, så under stabiliseringen gik det galt for mig. Jeg kunne ikke mærke, om jeg var mæt, og jeg fik spist alt for meget og tog 20 kilo på.

Jeg forsøgte mig i stedet med Skyhøj Forbrænding og Veldrejet, men jeg pressede igen mig selv for hårdt, og pludselig kunne jeg ikke sove om natten. Halvanden måned senere havde jeg taget yderligere 10 kilo på og var tæt på at give op. Men så dukkede Annas træning op, og det lange forløb og den tætte kontakt med en coach tiltalte mig så meget, at jeg meldte mig til.


"Det er for første gang lykkedes mig med at holde fast i at træne regelmæssigt"

Det gode ved Annas træning har for mig været, at man kun skal ændre en enkelt ting ad gangen og gøre det over en lang periode uden at have travlt. Det har gjort, at jeg kan holde fast i det i stedet for at give op, som jeg ellers har gjort, når der var for mange forbud og regler. Der er da også røget 14.5 centimeter i taljen sammen med mange flere centimeter fordelt over resten af kroppen, og jeg har tabt 7 mig kilo ialt. Jeg spiser også masser af grønt til morgenmad, middag og aften, jeg kan mærke, når jeg er mæt, og jeg sover godt (de fleste) nætter.

For første gang er det lykkedes mig at holde fast i at træne regelmæssigt, og mit humør er blevet meget bedre – der er færre dage, hvor jeg synes, at fordi jeg spiste en is dagen før, så ser jeg tyk og oppustet ud dagen efter.

Jeg har valgt at tage endnu et år med Annas træning, fordi jeg nu har haft et år til at få styr på en masse nye vaner, men også har brugt mange år på at have andre dårlige vaner, så jeg har brug for mere tid. Min strategi er at blive ved med at mærke efter, hvad min krop fortæller mig. Jeg laver flows inden træningen for at mærke formen, og så træner jeg ud fra det i stedet for kun at gøre, som der står på papiret. Jeg kunne sikkert godt presse mig selv mere – men på denne her måde holder det i den lange ende.


BAGOM Mia Kristine Høg, 29 år, arbejder som bioanalytiker.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (En Stærk Sag) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar