12 kg vægttab i et tempo, hvor krop og psyke kunne følge med - Mød Lotte

12-kg-vægttab-i-et-tempo-hvor-krop-og-psyke-kunne-følge-med-lotte

Lotte Fenger har tabt sig 12 kilo, fået færre smerter i leddene og er blevet meget stærkere.

 

Fra diverse kure, kalorietælling og bootcamps

Jeg har mange kilo, jeg gerne vil tabe, og jeg har prøvet alle mulige kure, kalorietælling og bootcamps. Det har også virket, jeg har tabt mig, men så er det gået galt, fordi det er blevet for strengt eller for overvældende i længden. Men for nogle år siden faldt jeg så over både Skyhøj Forbrænding og Sprød, og jeg blev helt vild med at træne med kettlebells. Desværre skete det samme igen: det var for meget på én gang, det var for hårdt, og jeg faldt fra. Men jeg var stadig vild med træningsformen, så da jeg hørte om Uimodståelig, hvor man har en coach til at holde én i hånden, var jeg solgt.

Jeg er vild med, at man har så god tid på Uimodståelig, og at man kun ændrer på en enkelt ting ad gangen, så hovedet også kan følge med. De gode resultater fik jeg endda meget hurtigt. Før havde jeg fx ondt i lænden og leddene, når jeg vågnede om morgenen. Nu er jeg stærkere, har sjældent ondt mere og har ikke taget smertestillende i lang tid. Knæene kan selvfølgelig stadig brokke sig, men der er også stadig en del kilo for meget!

 

Missede ikke ét eneste træningssæt

Jeg tabte mig 12 kilo på Uimodståelig, og jeg ved, at jeg kan tabe mange flere kilo endnu, men i det her rolige tempo har både krop og psyke kunnet følge med, og det, tror jeg, er grunden til, at jeg ikke missede én eneste træningsgang eller faldt fra undervejs.

Kosten har jeg så kæmpet lidt med, fordi jeg er typen, der godt kunne bruge en helt konkret madplan, og da jeg pludselig fik lidt for lange arbejdsdage, røg jeg desværre tilbage i de gamle og dårlige vaner med for lidt søvn, ingen træning og for meget junk, og så tog jeg på igen.

Men det bedste råd, jeg kan give både mig selv og andre, er at holde ved - også når 'livet sker'. Det er jo ikke en bootcamp med hurtige resultater, der alligevel ikke holder. Uimodståelig tager ét år, fordi man skal bruge ét år på det, men det betyder også, at man ikke skal give op på grund én dårlig dag, hvor man ikke lige fik trænet – det kan man altid indhente næste dag. Jeg er fx begyndt at have fokus på morgenmaden og træne regelmæssigt igen, og jeg kan allerede mærke, at det nu går den rigtige vej igen – jeg kender jo vejen og har alle de rigtige redskaber.

BAGOM Lotte Fenger, 45 år, arbejder som Solution Architect. Mor til to børn på 13 og 16 år.  

 

Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (Uimodståelig) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

TILMELD DIG UIMODSTÅELIG HER.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar