ÉN UGE MED SHAPEWEAR. GØR DET NOGEN FORSKEL?

shapewear

De 5 kvinder fra Annas Baldebiks har nu brugt deres shapewear, sponsoreret af Triumph i en uge. 

Vi har nemlig sat os for at finde ud af, hvilken effekt personligt fittet shapewear har på kropsbevidsthed, ømme punkter og kontakt til musklerne under (Veldrejet) træning.


Psssst... Er du, som mig, én af de 75% kvinder som er enige i, at hvis en BH sidder dårligt, så kan det ødelægge deres dag? Well, personlig fitting er vejen frem. Jeg har åbenbart selv aaaaltid gået med forkert skål, omkreds og stroplængde!


 Book tid til en fitting i en Triumph butik nær dig med et enkelt klik.

Nu til update fra vores 5 testpersoner...


Jen, 30 år. Fokusområde: inder- og baglår og den nederste del af maven.

Jen shapewear

Vores første shapewear-tester er Jen på 30 år fra Nordsjælland bruger 65/70E og er en størrelse 36 i underdele.

Jen syntes allerede, at hun var langt med sin træning, kost og positive kropsbillede, før hun meldte sig til shapewear-testen, med ønskede flere eller hurtigere resultater. Jen har fokus på inder- og baglår samt den nederste del af maven. Derfor har hun valgt at teste Triumph shapewear shortsen bh med den prisvindende Magic Wire-bøjle.


Skærmbillede 2015-11-27 08.22.05 Skærmbillede 2015-11-27 08.23.55


Jen er lidt ambivalent med sine produkter...

Bh’en elsker hun, mens shapewear shortsene ikke er så gode under jeans.

Om bh’en siger hun: ”Jeg er helt vild med min bh! Jeg elsker at have den på, og hvis ikke det var fordi det skulle vaskes, så havde jeg nærmest kun den på. Den former brystet så flot og er super behagelig at have på med silikonebøjlen.

Jeg er virkelig positivt overrasket. Skålen er dog lige en lille smule for stor til mig, på oversiden af brystet, så der er et lille 'luftrum', men det er ikke noget der ses eller noget jeg mærker noget til, da kanten af skålen går fint ned og følger brystet.”

Jen fortsætter og fortæller her om sine shapewear shorts: ”Shortsene kan jeg ikke helt finde mig til rette med. Jeg kan godt lide at have dem på, og jeg har dem tit på herhjemme, men jeg synes ikke de er rare at have på under mit tøj. Jeg går i forvejen i stramt tøj, og jeg synes jeg bliver for varm og for ''tæt'' når jeg har dem på under et par stramme jeans, plus at når jeg tager bukserne op over, så ruller kanten af shortsene op ad låret og det ser ikke så fikst ud. Jeg vil bruge dem under lange kjoler i fremtiden, da jeg tit synes der lige mangler lidt at blive strammet ind når man har løs, lang kjole på.


Bettina, 36 år. Fokusområder: bedre kropsbillede.

Bettina shapewear

Vores anden shapewear-tester hedder Bettina, hun er 36 år og er bosat i Varde. Betina bruger en 70D i bh og størrelse 42 i underdele.

Betina har tilmeldt sig som shapewear-tester, fordi hun synes, det kunne være spændende at se, om det kunne gøre en forskel for hendes kropsbillede.

Hun har valgt at teste shapewear kjolen fra Sheer Velvet Sensation serien, som er smukt dekoreret med velour. Hun tester desuden Tai trussen og den prisvindende Magic Wire bh fra samme serie. Bh’ens bøjler er konstrueret i silikone, som opvarmes af kroppen ved brug og dermed smyger sig mod kroppen. Den bøjer sig efter kroppens bevægelser og tilpasser sig hverdagens situationer (det er lige op ad min boldgade!), hvor den ellers så populære metalbøjle, som findes i de fleste bh’er ikke kan give sig på samme måde. 

Skærmbillede 2015-11-27 08.25.55Skærmbillede 2015-11-27 08.25.41

 Vi bad Bettina om hendes første oplevelser med brug af shapewear, hvordan det havde været og om hun havde nogle specifikke gode eller dårlige input til forløbet.

Bettina siger:Bh'en har været super god. Den giver en flot kavalergang og sidder behageligt.” Hun har desuden testet en trusse, som også kan benyttes under en tilhørende shapewear-kjole i samme materiale, hun siger: ”Trussen sidder også pænt, når man prøver den. Den laver ingen markeringer, men når bukserne bruges under fx bukser så kravler den meget op. Hvis den bruges under shapewear-kjolen sidder den fint da stoffet på trussen og på shapewear-kjolen ikke kan glide på hinanden, så bliver de holdt på plads. Shapewear-kjolen er super. Sidder behageligt og kravler ikke op, kun når man går på trapper”.

Bettina blev også spurgt, om hun tidligere havde brugt shapewear, og hvordan hendes oplevelse med det i så fald havde været. Om det siger Bettina: ”Det har jeg, men har ikke rigtig ramt det der kunne hjælpe. Det bedste jeg har prøvet før, er shape-strømpebukser. De fungerer også fint, men giver ofte ondt i maven.” Hun fortæller derefter om sin første uge med shapewear: ”Jeg har både brugt det til hverdag og til fest. Bh og trusse under et par bukser, og hele sættet under en kjole til fest. Det var en hel dag fra klokken 12-22, og jeg befandt mig rigtig godt i sættet."


Karen, 55 år. Fokusområde: motivation til træning og kropsbevidsthed.

Karen shapewear


Den tredje tester er Karen på 55 år, som er bosiddende i Herning og bruger størrelse 42 i shapewear.

Karen bruger shapewear-testen til at give et ekstra skub videre i forløbet. Det skal hjælpe hende til at få gang i den regelmæssige træning, derudover er hun nysgerrig på, hvad shapewear kan gøre for hende og hendes kropsbevidsthed, da hun ikke tidligere har prøvet sådanne produkter.

Karen har valgt at teste en minimizer bh fra Contouring Sensation linien samt en Second Skin Sensation shapewear shorts, da hun næsten altid går i lange bukser.

Skærmbillede 2015-11-27 08.30.37Skærmbillede 2015-11-27 08.29.23

 Vi spurgte Karen om hendes første oplevelser med produkterne, hun siger: ”BH'en har en helt fantastisk pasform! Den sidder bare som den skal, den kan varmt anbefales. Jeg har efter mange års søgen efter en ordentlig bh endelig fundet én, der passer og som er behagelig at have på.” Karen fortæller videre om shapewear shortsene: ”Bukserne er også behagelig at have på, de går helt op til kanten af bh’en. Jeg har kun et problem med disse, da jeg har kraftige ben. Elastikkanten i benene (midt på låret) er lidt for stramme til mig, man kan se kanten uden på bukserne.”

Om den første uge med shapewear fra Triumph siger hun: ”Shapewear fra Triumph får min bedste anbefaling, kvaliteten er helt i top man føler sig ikke total indelukket, men behagelig og åndbar. Det vil fremover være med i min hverdag på den ene eller den anden måde om det er bh, trusser, top eller bodystocking. Jeg har købt lidt af det hele. Der er ikke gået én dag uden! Bare følesen af, at mavedellen ikke hænger ud over bukserne, det giver mere selvtillid og så har jeg faktisk en følelse af, at jeg kan mærke mine mavemuskler (jeg bliver opmærksom på at spænde musklerne ved gang).” Karen fortsætter: ”Min favorit er BH og Top i hverdagen, da jeg næsten altid går i lange bukser. Shapewear toppen er helt fantastisk, prøv den!”


Pia, 40 år. Fokusområde: fremhæve figuren.

Pia shapewear

Vores fjerde shapewear-tester hedder Pia og er bosiddende i Århus. Pia er 40 år, og hun bruger størrelse 70B-70C og en størrelse 40 i underdele.

Pia meldte sig til shapewear-testen igennem Annas Baldebiks, da hun så en mulighed for at afprøve nogle produkter, som hun ikke var vant til at gå med eller havde prøvet at bruge før. Hun ønskede at se, om det kunne gøre noget godt for hendes figur. Pia tester en Magic Wire bh fra Contouring Sensation serien samt en high waist trusse fra samme serie.

  Skærmbillede 2015-11-27 08.36.02 Skærmbillede 2015-11-27 08.36.12

Vi bad Pia kommentere på sin første uge med shapewear, hun siger: ”Jeg skulle måske lige vænne mig til det, tænkte jeg. Det viste sig ikke at være nødvendigt, sikke en skøn følelse at have det på! Jeg får mere talje, det giver en god følelse. Det strammer ikke, trusserne sidder bare godt og behageligt. BH’en er god og støtter godt, der bliver ikke mærkelige deller!”.

Pia fortsætter om de gode input: ”Det er godt at have undertøjet på, det sidder godt, og jeg er vild med min talje” og de mindre gode: ”Tja, jeg har kun et sæt, det skal jo vaskes. Trusserne kunne måske godt hjælpe lidt mere på min "kejsersnit delle", men jeg synes, at jeg så andre trusser i butikken, der kunne hjælpe på det.” Pia har ikke tidligere benyttet sig synderligt at shapewear, da hun oplevede at få ondt i maven af at bruge det. Produkterne er i perioden blevet benyttet til hverdag, som meget som muligt kun afbrudt af vask. Pia synes, det er skønt at have på.  


Marie, 36 år. Fokusområde: Maven efter kejsersnit.

Marie shapewear

 Den sidste af vores fem deltagere i shapewear-testen er Marie på 36 år og er bosat i Hvidovre. Marie bruger størrelse 80D og er en 42 i underdele.

Marie har tilmeldt sig testen efter 2 graviditeter og 2 kejsersnit, da hun har et ønske om at komme af med den bløde mave, som hun ikke er stolt af. Marie siger: ”Tænk nu, hvis det her kunne hjælpe lidt! Selvfølgelig skal der også kost og ting til, men jeg håber, det kan være et godt supplement.” Marie har valgt at teste to produkter fra Sheer Velvet Sensation serien, en bh med den prisvindende Magic Wire bøjle og en højtaljet shapewear trusse.

Skærmbillede 2015-11-27 08.38.21Skærmbillede 2015-11-27 08.38.08

Om den første uge med shapewear siger Marie: ”Det er generelt godt. Jeg føler, at jeg bliver fastere omkring balder og min mave. Jeg ved godt, at det kan lyde lidt "out there", men jeg føler, at mine mavemuskler faktisk bliver lidt mere "tændte" pga. de høje trusser. Om det er trusserne, den konstante berøring af huden eller mit øgede fokus der gør det, det ved jeg ikke - det er sikkert en kombination. Og under alle omstændigheder har jeg det godt med det."

"Jeg blev heldigvis vejledt til at tage nogle små almindelige trusser indenunder, så jeg kan bruge dem mere end én dag af gangen, ellers var jeg nød til at købe nogle flere, for jeg synes de er rare at have på, jeg slapper godt af i dem.”

Marie har tidligere benyttet sig af shapewear, om den oplevelse siger hun: ”Jeg har tidligere brugt shapewear af ringere kvalitet - kan tydeligt mærke forskel på den gode måde!? Det her sidder hvor det skal - hele tiden! Marie er desuden blevet spurgt, hvornår produkterne er blevet brugt og til hvad, hun siger: ”Jeg har brugt trusserne på arbejde - i hospitalstøj (hvide let gennemsigtige bukser med en ringe pasform og i den størrelse, man nu kunne finde på depotet). Så er det altså virkelig rart at vide, hvor det hele er, især når jeg som fysioterapeut er meget fysisk aktiv og godt kan kravle op i en seng for at hjælpe patienterne bedst muligt. Jeg har også brugt den til træning to gange, hvor den effekt jeg generelt oplever, kun bliver forstærket yderligere”. Marie tilføjer: ”Der er shapewear på min ønskeseddel til jul!”  

*****

Følg med i de 5 Balderinaers test - og smid gerne en kommentar nedenfor:

  • Hvad er dine erfaringer med shapewear?
  • Hvad kunne du tænke dig, det kunne/gjorde for dig, din kropsform og din kropsfornemmelse? 


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

1 kommentar

9 JULEGAVE-IDEER TIL DIG SELV ELLER EN KVINDE DU HAR KÆR (+ et par rabatkoder)

[…] Min favorit er fra Triumph, og specielt deres shape-kollektion som samtidig øger kropskontakten (især til de ømme områder), er en […]
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar