Bedre kontakt til ømme punkter med shapewear – kan man dét? 5 Balderinaer tester.

Som jeg skrev om i indlægget om ”tornerose” muskler, så har jeg og Triumph sat os for at teste, hvilken (om nogen?) effekt shapewear har på kropsbevidsthed og de områder, som vi måske ikke har så god kontakt til.

5 kvinder fra Annas Baldebiks tester altså hen over de næste uger personligt fittet shapewear, sponsoreret af Triumph, for at se, om det gør nogen forskel på ømme punkter såvel som deres kropsbillede – ved siden af deres ”Veldrejet” træning.

Mød de 5 Balderinaer her - og smid gerne en kommentar nedenfor:

  • Hvad er dine erfaringer med shapewear?
  • Hvad kunne du tænke dig, det kunne/gjorde for dig, din kropsform og din kropsfornemmelse? 

Psssst... vidste du, at 75% kvinder er enige i, at hvis en BH sidder dårligt, så kan det ødelægge deres dag? (Jeg er klart én af dem!!). Du kan booke tid til en fitting i en Triumph butik nær dig med et enkelt klik. Dét var da mega smart!!!

Nå, nu til vores 5 testpersoner...


Jen, 30 år. Fokusområde: inder- og baglår og den nederste del af maven.

Jen shapewear

Vores første shapewear-tester er Jen på 30 år fra Nordsjælland bruger 65/70E og er en størrelse 36 i underdele.

Jen syntes allerede, at hun var langt med sin træning, kost og positive kropsbillede, før hun meldte sig til shapewear-testen, med ønskede flere eller hurtigere resultater. Jen har fokus på inder- og baglår samt den nederste del af maven. Derfor har hun valgt at teste Triumph shapewear shorts + en bh med den prisvindende Magic Wire-bøjle.

Jen er blevet fittet i den nyrenoverede butik på Strøget: ”Oplevelsen i butikken på Strøget var fantastisk. Jeg blev mødt at smilende og imødekommende personale som straks gjorde mig godt til mode og med høj professionalisme hurtigt fandt frem til den størrelse jeg skulle bruge, og hvilke produkter der passede bedst til det, jeg ønskede at fokusere på.”

I sin test af Triumph shapewear indtil nu er Jens første indtryk, at der skal større fokus på forskellige kropstyper og proportioner, når der laves shapewear. Om Magic Wire bh’en skriver hun: ”Jeg er meget tilfreds med den bh jeg har valgt. Jeg elsker silikonebøjlen som giver rigtig god støtte, og samtidig ikke sidder og gnaver nogen steder. Den giver en rigtig flot form til brystet og selve bh'en er rigtig flot og har et fint design.”

De shorts Jen tester, er lavet uden silikonebånd foroven, hvilket er med til at sikre, at de bliver på sin plads og netop dette efterspørger hun, hun skriver: ”Second Skin 'bukserne' skal jeg lige vænne mig lidt til. Jeg har dem på i skrivende stund, og de sidder fint nederst om låret og kører ikke bemærkelsesværdigt op ad benet. De giver et fint løft til bagdelen, og strammer ind omkring inder- og yderlår. De måtte gerne have lidt mere støtte/opstramning omkring den nederste del af maven. Jeg er ikke helt vild med hvordan de sidder oppe om taljen. De kryber ned og sætter sig i taljen, hvor de strammer ind og giver lidt et underligt hak ind. De kunne godt bruge et bredt silikonebånd rundt i toppen, og jeg kunne godt tænke mig at de gik højere op, evt. helt op til under brystet.

Flere af vores shapewear underdele er lavet med det ovennævnte silikonebånd i kanten, så de hindres i at glide ned. Dette ville derfor kunne afhjælpes med en anden model.  


Bettina, 36 år. Fokusområder: bedre kropsbillede.

Bettina shapewear

Vores anden shapewear-tester hedder Bettina, hun er 36 år og er bosat i Varde. Betina bruger en 70D i bh og størrelse 42 i underdele.

Betina har tilmeldt sig som shapewear-tester, fordi hun synes, det kunne være spændende at se, om det kunne gøre en forskel for hendes kropsbillede.

Hun har valgt at teste shapewear kjolen fra Sheer Velvet Sensation serien, som er smukt dekoreret med velour. Hun tester desuden Tai trussen og den prisvindende Magic Wire bh fra samme serie. Bh’ens bøjler er konstrueret i silikone, som opvarmes af kroppen ved brug og dermed smyger sig mod kroppen. Den bøjer sig efter kroppens bevægelser og tilpasser sig hverdagens situationer (det er lige op ad min boldgade!), hvor den ellers så populære metalbøjle, som findes i de fleste bh’er ikke kan give sig på samme måde.

Betina blev fittet i butikken i Esbjerg, om oplevelsen siger hun: ”Meget kompetent betjening og vejledning. Jeg er rigtig glad for det færdige resultat.” Hendes første indtryk af shapewear-testen er, at det er meget mere behageligt at have på og bruge end hun havde turdet håbe på.  


Karen, 55 år. Fokusområde: motivation til træning og kropsbevidsthed.

Karen shapewear

Den tredje tester er Karen på 55 år, som er bosiddende i Herning og bruger størrelse 42 i shapewear.

Karen bruger shapewear-testen til at give et ekstra skub videre i forløbet. Det skal hjælpe hende til at få gang i den regelmæssige træning, derudover er hun nysgerrig på, hvad shapewear kan gøre for hende og hendes kropsbevidsthed, da hun ikke tidligere har prøvet sådanne produkter.

Karen har valgt at teste en minimizer bh fra vores Contouring Sensation linie samt en Second Skin Sensation shapewear shorts, da hun næsten altid går i lange bukser. Karen blev fittet i Triumph butikken i Herning, om den oplevelse siger hun: ”Helt igennem fantastisk personale. God rådgivning.”

Karen har gennemført de første tests af produkterne: ”Mit første indtryk af shapewear er rigtig god. Jeg følte mig tilpas i det allerede, da jeg prøvede det på i butikken. Så jeg købte flere shapewear produkter med det samme. Nu glæder jeg mig til at prøve det af i hverdagen”, siger hun.  


Pia, 40 år. Fokusområde: fremhæve figuren.

Pia shapewear

Vores fjerde shapewear-tester hedder Pia og er bosiddende i Århus. Pia er 40 år, og hun bruger størrelse 70B-70C og en størrelse 40 i underdele.

Pia meldte sig til shapewear-testen igennem Annas Baldebiks, da hun så en mulighed for at afprøve nogle produkter, som hun ikke var vant til at gå med eller havde prøvet at bruge før. Hun ønskede at se, om det kunne gøre noget godt for hendes figur.

Pia blev fittet i Triumph butikken på Frederiksgade i Århus, om besøget skriver hun: ”Det var en rigtig hyggelig butik med et meget stort udvalg, sikke meget forskelligt almindeligt undertøj og shapewear der fandtes! Der var noget for enhver figur og smag. Jeg tænkte også, at det var ganske fine priser og undertøjet meget smagfuldt. Der er helt sikkert flere ting, der skal på min ønskeseddel til jul.”

Pia tester en Magic Wire bh fra Contouring Sensation serien samt en high waist trusse fra samme serie. Om de indledende tests af produkterne siger hun: ”Mit første indtryk af undertøjet er, at det understøtter de kvindelige former, også dér, hvor der er brug for lidt ekstra hjælp. Det er meget behageligt at have på og mit tøj sidder pænt udenpå.”  


Marie, 36 år. Fokusområde: Maven efter kejsersnit.

Marie shapewear

Den sidste af vores fem deltagere i shapewear-testen er Marie på 36 år og er bosat i Hvidovre. Marie bruger størrelse 80D og er en 42 i underdele.

Marie har tilmeldt sig testen efter 2 graviditeter og 2 kejsersnit, da hun har et ønske om at komme af med den bløde mave, som hun ikke er stolt af. Marie siger: ”Tænk nu, hvis det her kunne hjælpe lidt! Selvfølgelig skal der også kost og ting til, men jeg håber, det kan være et godt supplement.”

Marie har valgt at teste to produkter fra Sheer Velvet Sensation serien, en bh med den prisvindende Magic Wire bøjle og en højtaljet shapewear trusse. Hun har valgt netop disse styles, da de kan bruges til hverdag og for at prøve noget andet en den almindelige bh med stålbøjle. Mange finder en fitting i en undertøjsbutik grænseoverskridende, det samme gjorde sig gældende for Marie som blev fittet i butikken på Strøget i København, hun var overrasket over, at det ”slet ikke var så slemt endda”. Marie siger: For mig er det grænseoverskridende at skulle fittes, men der blev holdt en god distance, hvis man kan sige det sådan. Jeg fik god vejledning uden jeg følte min personlige sfære blev overskredet.”

Marie har testet sit shapewear for første gang: ”Det sad tæt… Og behageligt. Jeg er overrasket over, hvor rart det er at have på.”


*****

Følg med i de 5 Balderinaers test - og smid gerne en kommentar nedenfor:

  • Hvad er dine erfaringer med shapewear?
  • Hvad kunne du tænke dig, det kunne/gjorde for dig, din kropsform og din kropsfornemmelse? 

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar