Hvorfor du i-k-k-e har brug for en skræddersyet plan

x-faktor
PSSST... Scroll ned i teksten for at finde kropsforvandlingens X-Faktor!
 
 • Læser du mange kost- og træningsblogs... men springer din egen træning over?
 • Er et af dine køkkenskabe fyldt med de nyeste og mest effektive kosttilskud... og et andet er fyldt med slik og chokolade?
 • Kan du ikke sove om natten, fordi du bekymrer dig, om hvor mange kalorier du bør indtage, men du spiser ikke grøntsager?
 • Siger du konsekvent nej tak til alt sukker... men holder fast i 2-3 glas rødvin hver aften?
 • Vil du have en super-skræddersyet kostplan... som du faktisk ikke kommer til at følge, fordi du lige har læst en artikel om noget, der er endnu smartere?

 

Er svaret: Ja, jaaaa, tja.. og JA!... (eller: NEJ! og så måske... JA...)?

Så er du højst sandsynligt overvældet af den sindssyge mængde information om sundhed og fitness, der er derude. (Det er med vilje jeg siger info og ikke viden!) Det er heeeelt normalt!

Alle mulige modsatrettede bidder af info - de fleste af dem sat helt uden for kontekst - resulterer i hel eller delvis handlingslammelse og komplet forvirring.

(Især fordi det meste af info findes på nettet, hvor det mest naturlige adfærd er “at zappe videre” (og i kampen om at fange læsere, skal det hele helst være så letfordøjeligt, at det næsten er umuligt ikke at sige noget, uden rent faktisk at sige noget, hvilken igen resulterer i forvirring - for det er umuligt at gennemskue, hvad der er hold i, og hvad i bedste tilfælde er varm luft og i værste tilfælde direkte skadeligt, hvis ikke afsenderen rent faktisk ved, hvad vedkommende snakker om)).

 

Den magiske X-faktor

En typisk respons på “ny viden”, især hvis du sidder i den situation, at du ikke synes, at det du gør lige nu, virker for dig og din krop, kan også være:

“Eureka! Det er lige netop denne magiske X-faktor pille/øvelse jeg mangler for at se resultater, og det er lige netop den her specifikke fødevare(gruppe) jeg skal udelukke for at blive slank og spændstig!”

Selv jeg kan nogle gange tænke “det står sgu lidt stille, jeg må lige ty til [indsæt hemmeligt trick x,y,z] - men...

...oftere, end ikke, viser det sig, at jeg har glemt at drikke nok vand, er gået for sent i seng, fordi jeg lige skulle blogge eller læse om det nyeste nye inden for fedttab, eller kom til at springe morgenmaden over, fordi Valentin skulle i vuggestuen, og jeg kom muligvis også til at spise Summerbird to dage i streg...

 

“Jaja, men Jeg - om nogen (!) - ved hvordan man skal spise/træne/leve sundt...

...jeg er kommet videre i teksten og er så klar til de avancerede, skræddersyede finjusteringer.

Selv hvis du absolut ikke regner dig selv for en nybegynder eller letøvet i alt det her sundhed...

STOP lige op og tænk (inden du kaster dig over noget nyt og spændende og radikalt anderledes/strikst eller på anden måde jager de små sandkorn):

I hvor høj grad har jeg styr på de store sten i fundamentet? 

Hvis svaret er “mindre end 90%”, så gå hellere 2 skridt tilbage til the basics frem for at springe 2 skridt over og kaste dig ud i den nyeste dille.

Fordi...

 • hvis ikke du spiser grøntsager, vil effekten af “det nyeste bærekstrakt fra de hemmelige regnskove i Sydamerika” være forsvindende lille (pånær på din pengepung)
 • hvis du kun træner 1 gang hver 14. dag, er det ligegyldigt, om du bruger en håndvægt eller en kettlebell
 • hvis du inhalerer 1/2 kg slik om dagen og dit væskeindtag består af Cola Light, vil en detox ikke give dig andet, end en hovedpine
 • hvis ikke du er til at få i seng før omme på den anden side af midnat, så vil dine morgen spinningtimer kun gøre dig tykkere
X-faktoren inden for kropsforvandling er: Før individualisering kommer compliance. 
 

Jeg gør det nok 90% af tiden. Cirka. (Sidste uge tæller dog ikke med)

Du ved det ikke, før du har målt det.  

 

De store sten?

Det er dem, jeg gennemgår uge for uge med dig i Skyhøj Forbrænding bogen.

(Tjek lige de handouts, der ligger i Annas Baldebiks, som burde gøre det endnu mere overskueligt for dig - OBS: login linket dur kun, hvis du er medlem, det kan du blive her).

 

Heriblandt vil du bl.a. finde råd om at være regelmæssig omkring:

 1. Protein til hvert måltid
 2. 2 L vand dagligt
 3. Styrketræning 1 time om ugen (3x20 min eller 4x15 min)
 4. Dæmp lyset fra kl. 20.00
 5. Grove grøntsager (og lidt frugt) (min. 500 gram grønne grøntsager dagligt + 500 gram andet grønt/frugt).
 6. Hverdagsbevægelse
 
Virker det af m-e-g-e-t? HUSK: du skal tage én vane ad gangen.
 
Og går ikke videre til næste vane, indtil du kommer op på 90% compliance med denne ene vane.
 
 
Hvis du gør alt ovenstående 90% af tiden, og du stadig ikke ser de ønskede resultater, så er der nok tid til individuel justering  - få hjælp til det i forummet i Annas Baldebiks.
 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar