Forårsforvandling uge 2

Min absolut favorit salat med fennikel og chokolade
 

For 3 uger siden startede vi et 8 ugers forvandlingsprojekt, hvor jeg hver uge har lovet at guide dig igennem de vigtigste steps til mere effektivt stofskifte som resultat af, at vi støtter din krop i diverse afgiftningsprocesser. Og jeg vil gerne undskylde, at jeg ikke har opdateret med nye forvandlinger, som du kunne implementere i de sidste 12 dage, som lovet.

Jeg gik nemlig i fødsel fredag den 15. og søndag den 17. april kom min skønne lille dreng til verden, og de seneste dage har jeg gået rundt i en lykkebobbel.

Forvandlingen i uge 1 gik ud på at spise 20-30 gram protein til hvert eneste måltid.

Nu, 20 dage senere, mærker du højst sandsynligt en stor forskel - på din velvære, din energi og fokus og din krop (især dit taljemål).

Har du derimod oplevet mere oppustet mave og fordøjelsesbesvær efter at have indført mere protein i din kost? Så se her og her, hvad det kan skyldes, og hvordan du fikser det.

 

UGE 2: Gå grønt - for alvor

I denne uge skal du for alvor skrue op for dit indtag af grøntsager. Det er der flere årsager til:

  • For at hjælpe kroppen med at komme af med alle de toksiner, som den til dagligt bliver udsat for, og som mange af os ikke genetisk er disponeret til at kunne klare på egen hånd, er der brug for mange flere næringsstoffer, end den almindelige kost giver. Både for at afgifte OG beskytte kroppens celle mod den DNA skade, som den bliver udsat for i afgiftningsprocessen. Den nemmeste måde at hjælpe kroppen i den proces, er at skrue genvaldigt op for indtag af grønt og frugt. De officielle anbefalinger i Canada lyder fx. efterhånden på op til 10 portioner grønt og frugt dagligt, det svarer altså til 1 kg! Er dit ønske fedttab, skal du dog holde igen med frugt - fruktose er nemlig ikke altid din ven (læs hvorfor, ved at klikke på linket).
  • Fibrene i grøntsagerne gør underværker for din appetitregulering og din tarmfunktion. Jo bedre din tarmfunktion er, jo lettere kommer du af med miljøøstrogenerne. Bivirkningen er bl.a. slankere lår og balder.  Meget mere om fibre senere på ugen.
  • Ved at skrue op for grøntsagerne, giver du kroppen meget mere væske, end den plejer at få. Det er både godt for dine afgiftningsprocesser, din hud, din energi og sit stofskifte.
Ugens forvandling:
Den næste uge vil jeg opfordre dig til at spise minimum 1 portion (ca. 100 gram) grønt til hvert eneste måltid. Hvad med frugt? Hvis du er meget aktiv og ikke har brug for at tabe mere fedt, kan du spise op til 6 stk. frugt dagligt. Sørg for at spise dem i forbindelse med dine måltider - altså ikke alene som snacks. Er du inaktiv eller har du fedt at tabe, nøjes med max. 1 stk. frugt om dagen og fyld ellers flere grøntsager på din tallerken. Det betyder, at dit måltid nu vil bestå af i hvert fald 20-30 g protein (=1 håndfuld kød eller se her for vegetariske proteinkilder) + 1 portion grøntsager + evt. 1 stk. frugt/bær. Resten af måltidet er op til dig :)

På billedet ovenfor kan du se min yndlingssalat, stærkt inspireret af den salatperle, som Umahro Cadogan serverede til sin fødselsdag for nogle uger siden. Her får du min version af den:

Fennikel-chokolade nydelse:
  • 1 stort fennikel hoved - snittes fint på mandolin
  • 1 håndfuld jumborosiner
  • 30-40 gram mørk chokolade - groft hakket
  • balsamico + macadamia olie + vaniljepulver
Jeg er så vild med den, at jeg har spist den til aftensmad de sidste 5 dage i træk!

 

Vil du gerne have, at din mand lærer at servere de lækreste sundeste retter til dig?

Send ham afsted til en trænings/madlavningsdag sammen med Jacob Søndergaard og Umahro Cadogan - Eat&move like the man you are!

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar