Annas Baldebiks er et eksklusivt træningsfællesskab for dig, som har været igennem 1-års forløbet Uimodståelig.

Her tager vi din træning til næste niveau.  

Vi åbner dørene 2 gange årligt - du får invitationen på mail, såfremt du er tidligere kunde hos os.

 

I Annas Baldebiks træner vi efter et ÅRSHJUL.

Med ÅRSHJUL har vi gjort det let for dig at skabe mærkbare og synlige resultater. 

Trænings-årshjulet er især til dig, der motiveres af at være en del af et større fællesskab, som træner sammen - og dig, som gerne vil lægge tvivl og overvejelser på hylden og bruge din energi på at følge planen, som jeg og mit team har lagt for dig. 

I løbet af et år har du mulighed for at bliver guidet igennem udvalgte programmer med sparring fra mig og mit team, for at opnå maksimale resultater ud af din træning. 

En gang i mellem vil du (kun som medlem af Annas Baldebiks), have mulighed for at prøvekøre helt nye "limited edition" programmer i en begrænset periode. 

Året igennem skal du nemlig skifte mellem styrke, muskel(gen)opbygning og fedtforbrænding - og dér, hvor langt de fleste går galt i byen, er at de sidder fast i fedtforbrændingsgear aaaalt for længe (hvis ikke året rundt). 

Med det resultat, at uanset træningsindsats, så ender man i bedste tilfælde med at ligne sig selv på fuldstændigt samme tidspunkt sidste år; eller i værste tilfælde - en mere blød, træt og skadet version af sig selv. 

Men det er slut nu. Lad mig præsenterere ÅRSHJULET!

I ALLE faser vil du opleve ommøblering, hvis du følger den planlagte progression - det sker bare i forskellige tempi, så du kan holde til at træne året rundt. 

(I alle faser er der indregnet strategiske træningspauser - ca. hver 4. uge)

Årshjul-2018SEP_uden-bg

Hvem er Anna Bogdanova? 

Hej, Anna!

Jeg hedder Anna Bogdanova, og jeg er ekspert i stress- og smertefri træning, som styrker og former kroppen.

Jeg er uddannet i psykologi, forandringsprocesser og læringfra CBS, og har efterfølgende videreuddannet mig inden for træningsfysiologi, ernæringscoaching med speciale i sports- og træningsernæring, moderne smerteteori, fysiologi, bevægelsesterapi og stressrådgivning. 

Jeg er medejer af De Uimodståelige, et team af 25 fagfolk, der underviser kvinder online og i eget træningsstudio Kål & Kugler i Kgs. Lyngby. Mit team og jeg har haft mere end 7.000 kvinder (og nogle mænd) i forløb.

Jeg er forfatter til bøgerne "Skyhøj Forbrænding" og "Veldrejet" og er lige barslet med min 3. bog "SMERTEFRI - Farvel til stress, træthed og ondt i kroppen" - som egentlig er mere 0'eren, end 3'eren ;) 

 

Anna portræt smertefri ny.jpeg