Anna Bogdanova præsenterer

STÆRKE SAGER
Samtaler om Styrke

NY EPISODE!

EPISODE 2: "SKØNHED UDEN BIVIRKNINGER"

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt prøvet at ‘lide for skønheden’, for selvom vi skriver 2022, er det for mange stadig helt normalt, at man må lide afsavn, hvis man vil have en velformet krop eller smuk hud og lange vipper. Sådan bør det ikke være!

Trænings- og adfærdsspecialist Anna Bogdanova og medstifter af makeup- og hudplejebrandet Lavinde Copenhagen Cecilie Vinde taler om, hvordan vi kan få mere skønhed og sundhed uden bivirkninger.

OM CECILIE VINDE

Cecilie Vinde er oprindeligt salgsuddannet, men stiftede i 2016 makeup- og hudplejebrandet Lavinde Copenhagen med sin kæreste Filip Løwén Nielsen.

Lavinde Copenhagen står bag den første og eneste mascara i verden, som er certificeret af Asthma Allergy Nordic, og siden er flere produkter kommet til som fx øjenmasker og vippeserum, der er lige så allergivenlige.

Det vigtigste for Cecilie og Lavinde Copenhagen er at lave skønhedsprodukter, som er både effektive, eksklusive og kan bruges af flest muligt. Hun er derfor involveret i hele processen fra valg af den enkelte råvare til emballage, test og markedsføring.

Om kort tid sender Lavinde Copenhagen en vandfast mascara ud i verden, som vil være den første og eneste af sin art, som er certificeret af Asthma Allergy Nordic.

Læs mere om Cecilie Vinde og Lavinde Copenhagen her

 

OM ANNA BOGDANOVA

Anna Bogdanova er adfærds- og træningsspecialist samt ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug. Hun har de sidste 12 år arbejdet på at gøre kvinder stærkere, så vi kan leve et liv med færre fysiske og mentale begrænsninger og mere frihed til bevægelse.

Anna modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og hun er vicedirektør for EuropeActive, en non-profit organisation, som arbejder med at sætte standarder for sundheds- og fitness-sektoren i hele Europa.

Anna er aktuel med sin fjerde bog ‘Express Opstrammer’.
Læs mere om hendes online træningsklub "En Stærk Sag" her.

 

  

 

EPISODE 1: "KVINDER VIL STYRKES, IKKE STYRES"

De fleste har en indgroet forventning om, at kvinder skal være smukke, slanke, sexede og elegante – men sjældent robuste, stærke, muskuløse, ustyrlige eller standhaftige, for dét er jo maskulint.
Trænings- og adfærdsspecialist Anna Bogdanova og kultursociolog Emilia van Hauen taler om kvinder, kropsbillede og selvbillede, kvinder og samfundets forventninger til dem, og kvinder der ikke lader sig styre eller begrænse af andre.

Vi fejrede udgivelsen af Anna Bogdanovas nye bog “Express Opstrammer” med at skyde det nye talkshow "Stærke sager" i gang med et brag af et LIVE nytårsevent med Emilia van Hauen i gæstestolen.

Se optagelsen af Episode 1 her:

 

Emilia gif 4x5

OM EMILIA VAN HAUEN

Emilia van Hauen er kultursociolog, HD(A) og en efterspurgt foredragsholder, specialiseret i køn, diversitet, unge generationer og moderne fællesskaber. 

Hun har opfundet begrebet ‘ustyrlige kvinder’ om kvinder, som ikke lader sig styre af traditionelle normer, værdier og adfærd, hvis det begrænser hende eller hendes talent. 

Hun er også bestyrelsesmedlem, tilknyttet flere forskellige medier og har udgivet 6 bøger, heraf to bestsellere, bl.a. ’Ladycool’ (2014) og ‘Succestyranniet - og vejen ud’ (2017).

Hun er aktuel med sit nye online kursus: "Ustyrlige kvinder har det sjovere!" Læs mere om Emilia og kurset her.

 

 

Anna gif 4x5

OM ANNA BOGDANOVA

Anna Bogdanova er adfærds- og træningsspecialist samt ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug. Hun har de sidste 12 år arbejdet på at gøre kvinder stærkere, så vi kan leve et liv med færre fysiske og mentale begrænsninger og mere frihed til bevægelse.

Anna modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og hun er vicedirektør for EuropeActive, en non-profit organisation, som arbejder med at sætte standarder for sundheds- og fitness-sektoren i hele Europa.

Anna er aktuel med sin fjerde bog ‘Express Opstrammer’ 27.december. Læs mere om hendes online træningsklub "En Stærk Sag" her.