NEUROFLOW STARTKIT

ANNA BOGDANOVA
X
PREMIND®BIOTICS
 Neuroflow startkit er en samling af øvelser, der åbner døren til den forunderlige verden af funktionel neurologi for dig. I startkittet får du nogle af mine mest effektive genveje til dit nervesystem.

Det er genveje, som i løbet af få øjeblikke styrker forbindelsen mellem hjerne og krop og bringer dig lidt tættere på balance og den tilstand, som du søger at finde ind i: fokuseret opmærksomhed, sindsro og afslappethed, afbalanceret immunrespons, velkalibreret appetitregulering og dyb nattesøvn.

iPad program neuroflow startkit


DET FÅR DU I STARTKITTET:

  • 5 programmer samlet i ét. Hvert program består af 3 træninger á to øvelser (neuroflows).

  • Altså i alt 30 unikke neuroflows (det nye yoga - øvelsessekvenser, som opgraderer din krops GPS og ikke blot efterlader en rar følelse af at være kommet ned i kroppen - men også iværksætter en kaskade af positive virkninger resten af dagen). Læs mere om neuroflows her.

  • Alle videoer er i follow along-format og varer ca. 5-10 minutter

  • Evig adgang til programmetEKSKLUSIV RABAT TIL MEDLEMMER AF  PREMIND®CLUB

INTROPRIS: 999,-

KØB NU


MEDLEMSPRIS: 449,-

BLIV MEDLEM

Rabatkoden lander i din indbakke efter indmelding


5 PROGRAMMER I ÉT

Startkittet er særligt udviklet til at støtte op om PREMIND®BIOTICS produkter: Fokus, Ro, Immun, Mæt og Drøm. Derfor består det af 5 træningsprogrammer - ét til hvert af de 5 områder. Øvelserne kan både stå alene og virke i synergi med produkterne.

Velstimulerede frontallapper forbedrer “executive function”, som dækker over evnen til at planlægge, igangsætte og holde opmærksomhed på opgaven; bortfiltrere distraktioner og udøve impulskontrol undervejs, samt gennemskue konsekvenser og træffe bedre valg. 

 

Skuldrene sænker sig og tankemylder stopper, når dit nervesystem er tilstrækkeligt overbevist om, at du er tryg. Så kan det skrue ned for konstant monitorering af omgivelser for mulige faresignaler. Fintunet sanseapparat og velfungerende lillehjerne er til stor hjælp her.

 

Et afbalanceret immunsystem reparerer skader og bekæmper målrettet og præcist virus og bakterier. Men det angriber ikke ufarlige partikler som pollen og slet ikke kroppens eget væv. Velstimuleret vagusnerve hjælper med at holde den inflammatoriske reaktion i skak.

 

Din hjernes vigtigste opgave er at holde dig i energibalance. For at regnestykket mellem energiforbrug og -indtag passer, uden at du skal regne det ud, har hjernen brug for at mærke tydelige signaler fra dit indre og fortolke dem korrekt. 

 

Tilstrækkeligt med kvalitetssøvn gør amygdala, hjernens frygtcenter, mindre tilbøjelig til at overreagere og aktivere kroppens stressrespons i situationer, som ikke er farlige. Genveje til at skifte smidigt over i parasympatikus forbedrer din søvnkvalitet.

 

 

Hør mere om mit samarbejde med PREMIND®BIOTICS


Læs mere om baggrunden for samarbejdet her