Den kløgtige kvindes mAsterplan

- til EN stærk, smidig og veltrænet krop.

Træningens svar på en multivitaminpille

Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program til at flytte dit setpoint - både for kropssammensætning (fedt vs muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina).

Det hele på den halve tid? 

Nej. Det hele på mindre, end den halve tid. 

Med samlet set 1 times kvalitetstræning om ugen får du udbytte svarende til mindst 5 timers “almindelig” træning. 

Netop derfor slipper du for at lægge ekstra stress oven i din eksisterende hverdag.

Ved du godt at du kun får udbytte af den træning, som udfordrer dig tilpas til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere spændstig version... men som du samtidigt er i stand til at restituere fra? Det har jeg taget højde for I Kettlebell Tornado, og netop derfor er Kettlebell Tornado så effektiv.

Velkommen til kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig. 

4F6A9882_High_300

Kettlebell Tornado er for dig, der...

længes efter føle, at du får en større motor og adgang til flere gear i din forbrænding. 


Det er også til dig, der...

søger efter en effektiv træningsform, der styrker dig og efterlader dig med mere energi, frem for træt ind til knoglerne, øm i dagevis og hungrende efter Nutella...

længes efter en træningsform, hvor du bliver ramt af tanken ”er tiden allerede gået?” frem for ”er vi snart færdige???” 

sukker efter en fed fysisk oplevelse, som går ud over ”gentag efter instruktøren så godt/så skidt som du kan”, "tag så mange du kan og derefter tag 10 mere!", og som får dig til at komme i dyb kontakt med din egen krop og styrke

gerne vil træne igennem uden at blive stoppet af overbelastning, ømhed eller sygdom

har gransket din sjæl dybt og indrømmet over for dig selv, at mange timers knoklen og hoppen rundt til traditionelle spinning-, dans- og pump-timer ikke har ført dig tættere på dit mål, så du er klar til nyt input

 måske træner regelmæssigt, funktionelt og tilsyneladende korrekt, men er holdt op med at se resultater for længst - og du savner en køreklar plan, som sikre dig at bryde plateauet

Skærmbillede 2019-11-22 kl. 15.38.46

Er du i tvivl om kettlebell træning er noget for dig? 

Flere af vores sejeste deltagere var i tvivl inden de startede, men har aldrig set sig tilbage.

ALLE kan lære at træne med kettlebells - vores ældste deltager er 84 år! 

"Tornado har givet dejlig harmoni i min krops-sammensætning, og mod på at stige i kettlebell. Er gået fra 8 til 12kg" - Rikke, 45 år

Du træner hele kroppen hver gang

Efter 16 uger vil du få mærkbare og synlige resultater uanset udgangspunkt.

✓ Mere energi & gejst 
✓ Større stressresistens
✓ Spændstige & stærke muskler
✓ Sunde led & knogler

Stærke arme

Bedre mobilitet og stabilitet i skuldre, albuer og håndled forebygger skader og former stærke og markerede arme.

Smertefri ryg

Større bevidsthed ved skulderblade, styring af rygsøjle og aktivering af den store rygmuskel holder ryggen sund. 

Flad mave 

Samling på mavemusklerne, og refleksiv stabilitet omkring kernen strammer taljen ind, mens den intense, men skånsomme træning hjælper stress-dellen.

Faste balder 

Bedre styring af hofter og bækken, samt vågne muskler giver et baldeløft og får gang i kroppens største motor.

Spændstige stænger

Balance mellem for- og baglår gør knæene stærke og den unikke trænings-metode gør det let at tappe ind i de genstridige fedtdepoter.

KERNEELEMENTER

Musklerne er dine små forbrændingsfabrikker - de former din krop og holder dig ung. Styrketræning med høj kvalitet, spænding og acceleration bringer flest mulige muskelfibre på arbejde - hvilket resulterer i skyhøj forbrænding og re-modellering af kroppen. 

Forudsætningen for alt det magiske ved styrketræningen er dog, at du i første omgang overhovedet er i stand til at få musklen (så mange muskelfibre som muligt) til at trække sig ordentligt sammen

Derfor består træningen i Kettlebell Tornado ikke blot af kettlebell-øvelser - men også af specialiserede opvarmnings-flows, som fjerner kompensationer, skaber større bevægelsesfrihed og gør kroppen klar til træning.

FLOW

Den manglende nøgle, som låser kroppen op.

Større frihed i bevægelse
Flow er blide bevægelser, som på få minutter opgraderer "kropskortet" via sanserne. Det er en genvej til øjeblikkeligt at gøre din krop tryg i bevægelse, aktivere sovende muskler og forstørre træningseffekten.

Opvarmning og restitution
Du kan bruge flows som opvarmning eller aktiv restitution på dage, hvor du ikke træner. Flow er korrigerende og rekalibrerende øvelser, som genskaber optimal funktion i muskler og nervesystem.

Skift gear i nervesystemet
Flow er en genvej, som gør det muligt at skifte fra "kamp og flugt delen" (sympaticus) af dit nervesystem til "der er ingen farer her" (parasympaticus), sådan at du hurtigt genskaber et kropsligt overskud og kan få mere ud af træningen.

Samarbejd med kroppen
Hvis du tidligere har måtte stoppe træning på grund af udmattelse eller smerter, er flow det element, du har manglet. Flow gør træning og bevægelse til noget, du samarbejder med kroppen om, og ikke noget du skal kæmpe dig til.

 

KETTLEBELL

Mine bedste grunde til at træne med kettlebells: 

Hurtigere resultater på kortere tid
Træning med kettlebell er minimalistisk og tillader dig at arbejde med mange muskler på kort tid. En enkelt øvelse kan træne styrke, kredsløb og smidighed i hele kroppen på én gang.

Minimal risiko for skader
Formen på vægten hjælper dine led til at arbejde i den rigtige position, så du spænder maksimalt op på en naturlig og hensigtsmæssig måde, og du bliver hurtigere stærkere med minimal risiko for skader.

Du bliver hurtigere stærk
Styrketræning med kettlebells handler ikke blot om vægten på kettlebell - en vigtig faktor er også den kraft du skal generere for at accelerere vægten eksplosivt. 
Du skal også arbejde aktivt for at "tæmme" kettelebell'en, hvilket fjerner eventuelle nervemæssige begrænsninger, så flere muskelfibre aktiveres, og du bliver hurtigere stærk.

Højere forbrænding
Du får stor effekt og forbrænder mange kalorier uden at udmatte kroppen. Forbrændingen under og efter træningen kan faktisk være op til fem gange så høj som ved almindelig træning. Redskabet i sig selv giver naturligvis ikke maksimale resultater - det er i kombinationen med de rette øvelser, træningsmetoder og god træningskvalitet at du kan mangedoble din forbrænding. 

PROGRAMMET ER NØJE SAMMENSAT

Træning er ikke bare træning, det handler om at skabe den rette progression, passende restitution og mulighed for at træne på dagsformen.

Vi kalder det at finde den passende forstyrrelse, som flytte dig i den rigtige retning, i et tempo hvor hele dit system kan følge med.

Med 3 træninger á 20 minutter om ugen, får du en strammere, slankere og stærkere krop.

10 forskellige flows

der skaber ro på systemet. De kan bruges som opvarmning samt aktiv restitution  på træningsfrie dage.

16 ugers træning

med follow along videoer som guider dig sikkert og effektivt. Du får også en deload guide, som vil gøre dig stærkere.

4 niveauer

Fra nybegynder til øvet. Der er altid ét niveau, der vil udfordrer dig tilpas, og sikre stabil fremgang.

4 faser

til hvert niveau., bestående af 4 ugers træning. Faserne sikrer den helt rette progression og timing.

PSSST...

Sig det ikke til nogen, men hvis du starter på niveau 1, træner 16 uger, hopper videre til niveau 2, så niveau 3 og 4, så har du faktisk træning til 1 helt år.

Træningen på Kettlebell Tornado bliver:

 • intens, krævende og udfordrende, men ikke anstrengende og uoverkommelig – og du bliver guidet til aldrig at komme derud, hvor du føler dig kvalm, utryg og ubehageligt tilpas!
 • sjov, underholdende og overraskende, samtidigt med, at den er struktureret, seriøst og målrettet – du kan regne med, at jeg har tænkt nøje over progression i løbet af både det enkelte træningspas, og på uge- og månedsbasis.     

 • en succesoplevelse – HVER gang.

 

Du får brug for:

 • 1 kettlebell på 8 kg, hvis du er helt ny udi kettlebells (eller 10 kg, hvis du generelt har en god grundstyrke). 

  ELLER 

 • 1 kettlebell på 12 kg, hvis du har trænet med kettlebells i min. 4 måneder (eller 14 kg, hvis du har en god grundstyrke)

  ELLER

 • 2 kettlebells på 10 kg, hvis du har trænet med kettlebells i min. 1 år (eller 2x12 kg, hvis du har en god grundstyrke) 

  ELLER 

 • 2 kettlebells på 14 kg (eller mer'), hvis du har trænet med kettlebells i min. 1 år OG har et godt kendskab til træning med double kettlebells. 

PRIS

Du kan betale i 1 eller 2 rater.

Programmet er dit for evigt, når du først har købt.

1 RATE

1.995 kr

med det samme

Ikon_ Styrket.png

2 RATER

1030 + 1025 kr

med 1 mdr mellemrum

Ikon_ Styrket.png

Clever cardio er højeffektiv kredsløbstræninG

- designet til at maksimere udbytte og minimere risiko for overtræning og skader.

HVAD SIGER KUNDERNE? 

 Case collage 1.png

 
"Jeg har især været glad for variationer fra fase til fase samt forskellige opvarmninger. Jeg har ofte frygtet at skulle løfte tungere samt haft en frygt for ikke at kunne. Dette program har påvirket min styrke positivt og givet mig selvtilliden til at øge kg på kettlebell fra 12 til 14 kg."

Dorthe, 40 år


 

"Tornado har givet dejlig harmoni i krops-sammensætning. Mod på at stige i kettlebell. Er gået fra 8 til 12kg.
Skøn sammensætninger at øvelser."

Rikke, 45 år


 
"Jeg er rigtig glad for follow-along videoerne. Jeg har lettere ved at huske alle de forskellige opspænd og justeringer, når jeg hører det mens jeg træner. Det accelerer helt sikkert min indlæring. Jeg er vildt begejstret."

Ingerd, 43 år


 
"Det har virkeligt været godt for mig, at fokusere på kvalitet vs kvantitet.. jeg kan godt have tendens til at det skal gå lige hurtigt nok. 
Har bøvlet med min skulder siden foråret, hvor jeg kun havde trænet uden vægt - men har nu kunne kravle op til 12 kg i løbet af programmet."

Mette, 52 år 


 

"Videoerne er de bedste I har lavet til dato! Meget fokus på opstramning og teknik - og i dag lykkedes det også at spænde fuldt op i baglårene for første gang.

Det føles vildt godt at opdage, at man rykker både teknisk og i styrke. Er gået fra 8 til 12 kg midt i programmet.

Derudover er dellerne på siden af min krop, blevet mindre. Et bæltehul ind allerede efter 2. fase."

HEIDI, 50 ÅR


 

"Det er et fedt program. Jeg synes jeg kan mærke en forskel til det bedre på lårene, som føles stærkere og fastere. Og jeg kan mærke, at jeg har fået lidt større muskelmasse i mine biceps (glæder mig til, at mine vinkedeller også bliver fastere...).

Synes også jeg kan mærke det på mit humør til det bedre, for i dag havde jeg sådan en boblende glæde i kroppen."

LENE, 56 ÅR

KBT_produktbillede mac.png 

GIV MIG ØJEBLIKKELIGT ADGANG