Svært at finde selv 15 min til træning? Løsningen er lige her!

30-dage3

Når livet rammer, så kan det være utrolig svært at holde fast i selv den simple plan.

4x15 min træning om ugen - det burde alle da kunne afse, ik?

Øh NEJ. Og her er en reel grund til, at det ikke er så nemt, som de fleste påstår!  

 

Sandheden for mange af os, der jonglerer livets bolde og forsøger at hænge på hverdagstoget, så godt vi kan...

...at det kan være svært at finde den sk*de time om ugen til en nærværende date med sin krop!

Seriøst, når jeg selv lige stopper op og tænker mig om, så er den første reaktion i min hjerne: “Jeg kan da ikke se, hvornår jeg skulle afsætte et kvarter uden afbrydelser til MIG!” 

Og jeg er ovenikøbet sådan én, der arbejder med træning!

... men jeg er også sådan én, der har en familie med to børn og to hunde, virksomhedsejer med 31 medarbejdere og 2800 årlige kunder og... der var noget mere, men det har jeg lige glemt! [indsæt selv en lettere forpustet grimasse]

Jaja, jeg ved godt at den verbale knytnæve, man får liiige i hoved igen på dén, er: “Det er et spørgsmål om prioriteter”.

Men dét er det altså ikke kun.

For det ER svært - midt i en hæsblæsende hverdag - at prioritere noget, man ikke har siddende på rygraden. Noget, man først skal sætte sig ind i og lære. Eller noget man lige har lært for nyligt, men ikke er en haj til endnu.  

 

Hvis man er faret vild, så tager man altså ikke lige den nye spændende sti igennem skoven, selvom det ligner en genvej på google maps. Man - jeg, i hvert fald - tager den kendte store trafikerede vej, selvom jeg godt ved det er en omvej. Det er sådan hjernen fungerer, når den har mange opgaver i gang samtidigt.

Du kan godt høre, at det IKKE handler om motivation, ik?

Så hvis du skal være sådan én, der lige griber øjeblikket - og sniger 5-10-15 minutters træning ind, hvor der lige tilfældigt er et hul i din kalender...

...så skal du kunne trykke på en knap i din hjerne, sådan at et simpelt overskueligt program bare går i gang - og du lynhurtigt får trænet uden at tænke for længe over det.

Tillad mig at sammenligne det med tandbørstning.

Det er noget du (forhåbentligt) har gjort så regelmæssigt og så længe, at selv hvis jeg vækkede dig midt om natten og stak dig en tandbørste i hånden, så ville du gå i gang med at børste tænderne.

 

Sådan kan du godt få det med træning og bevægelse!!!

Sådan, at din krop ved LIGE præcis, hvordan den skal bevæge sig for at...

  • lindre ømme muskler, spændinger og smerter
  • booste din energi (uden at skulle række efter sukkerknalden),
  • føle dig super(wo)man-stærk indefra ud,
  • løfte de balder dér og stramme taljen ind

Også på mindre, end 15 minutter!

 

Og dét er jeg og hele mit team altså verdensmestre i (i al beskedenhed).

At skære igennem mylder og prioritere for dig, hvad du skal igang med.

Så du selv med mikro-tidsinvestering og mental båndbredde kan overskue at få trænet og få det AKUT bedre i din krop - samtidigt med at du faktisk også kommer i bedre form. Af selv din miniature indsats.

Jaja, jeg ved godt, at der nogle gange sidder en lille nisse på din skulder og siger:

"Det er så latterligt lidt, at det ikke nytter noget - lad dog bare være og hæng ud på facebook i stedet”.

Men lad mig lige give den lille fe på din anden skulder en megafon i hånden, så du kan høre hende højt og tydeligt, når hun siger:

“JO DET NYTTER! Sæt lige den indre diskussion på stand-by, gør hvad Anna siger - og se så, hvad der sker!” 

 

Så - til dig, der er ved at grave dig selv ned af skam over “ikke engang at kunne afsætte 15 sølle minutter til Anna-træning”...

...hop lige med ind i den (gratis) pop-up støttegruppe “30 dages springbræt”, hvor jeg og mit team frem til 17. April hjælper dig med at:

1) forstå hvorfor selv den mikro-mini-indsats virker - så du hopper ud i det langt om længe!

Pssst, svaret findes i dit nervesystem -

men det kan du høre meget mere om på de forskellige LIVE webinars vi afholder løbende i gruppen (ind i ørerne med dem, mens du kører bil, ordner vasketøj eller alligevel træner din tommelfinger på facebook)  

2) få svar på, hvordan du får det gjort - selv hvis du har en historik af at blive stoppet af travlhed/skavanker/sygdom/træthed

Der gælder nemlig nogle andre regler, end de sædvanlige "tag dig sammen - let røven og luk munden" strategier, som du formentlig allerede har prøvet, og som ikke holdt i længden.

Det handler så IKKE om, at du har rygrad som en regnorm - svaret findes IGEN i dit nervesystem.  

3) få mulighed for at købe dig til en kompetent, velmenende og forstående livline - så du kan uddelegere hele tankevirksomheden om:

HVAD du skal i gang med - som tager hensyn til netop dine særlige behov Ja, også tidligere stresssygemeldinger, delte mavemuskler og kroniske rygsmerter!

 

HVAD du skal skifte til, når den indledende mikro-strategi holder op med at virke. Da er det rart ikke at skulle lege gætteleg, så at kunne få klar besked fra én, der ved alt om det og kan spare dig tid og frustrationer ved at pege i den helt rigtige retning med det samme er en lettelse!

 

HVORDAN du hurtigt kommer op på hesten igen, når du falder af i dine mest pressede perioder For det kommer du til, der er jo tale om en helt ny færdighed, remember? Blide remindere er toppen, når det sker.

 

OM det overhovedet nytter noget Det skal vi alle have ind med skeer mange gange. Ikke fordi vi er dumme - men fordi vi er mennesker!

 

Den gratis støttegruppe er nemlig også en forsmag på 1-års forløbet Uimodståelig.

Som medlem i gruppen, får du en helt speciel rabat, HVIS du beslutter dig for at lade os gøre DIT LIV LETTERE ved at tage os af din proces hele det næste år (fra 30. April af).

 

Uanset hvad, står jeg og mit team klar til at hjælpe dig komme i gang og få tingene gjort, selv i den mest pressede hverdag - helt GRATIS frem til 17. april.

 

 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.