"Jeg har sluppet min sukkertrang" - Mød Mia

Jeg-har-sluppet-min-sukkertrang-Mød-Mia

Mia Bacher har tabt 5 kilo og 7 centimeter i taljen og er endelig kommet af med sin voldsomme sukkertrang.

 

På Uimodståelig var der plads til ikke at være fanatisk

Da jeg meldte mig på Uimodståelig, havde jeg dyrket reformer i to år og yoga sådan on-off i 15 år, men jeg var gået i stå. Jeg blev ikke stærkere, levede alt for usundt og havde taget 5 kilo på. Noget skulle der ske, og jeg var tiltrukket af Uimodståelig, fordi det handler om HELE mennesket og er så langt fra en skrap bootcamp, som det kan komme.

Så jeg meldte mig til, selvom jeg i første omgang var lidt skræmt over, at det er et helt år – men jeg fandt hurtgt ud af, at det er rart, at der er god til at omstille sig. Jeg har nemlig haft problemer med sukkertrang i mange år, og hvis jeg bliver for fanatisk, går det galt for mig. Hver gang. På Uimodståelig er der plads til, at man ikke behøver at være fanatisk.

 

Sukkertrangen er væk sammen med hovedpine og smerter i ryg og nakke

Jeg har faktisk sluppet min sukkertrang. Det er blevet nemt at sige nej, og hvis jeg får sagt ja, har jeg fundet ud af, at det jo slet ikke smager godt! Jeg spiser langt sundere med masser af protein fra morgenstunden, så mit blodsukker er stabilt hele dagen. Og så tabte jeg mig de 5 kilo på forløbet, helt sikkert på grund af mit sukkerstop, men også på grund af træningen. Der røg også 7 centimeter i taljen, så jeg var nødt til at lave nye huller i mine bælter! Hovedpinen og smerter i ryg og nakke, som jeg tidligere døjede en del med, forsvandt også.

Det sværeste for mig var at vænne mig til, at der ikke står en træner fysisk ved siden af mig, som der fx gør til reformertræning. Det tog også lang tid at overvinde mig selv til at lave nogle videoer af min træning, som man jo kan lægge ud i facebookgruppen for at få feedback på sin teknik. Men jeg er så glad for, at jeg gik det gjort, for det har hjulpet mig meget.

 

Uimodståelig kommer hele vejen rundt med søvn, træning og kost

Jeg troede engang, at det var nok bare at træne og træne, så ville resultaterne komme. Men jeg har lært, at det ikke nytter at træne løs, hvis man ikke spiser ordentligt og sover nok, og derfor er det vigtigt med et program som det her, fordi det kommer hele vejen rundt.

Der er en grund til, at det tager tid, og at man kun skal ændre én lille ting ad gangen – det er en livsstil, der skal ændres, og det det kan sagtens være ét skridt frem og to tilbage.

Jeg har lige oplevet at stå i en meget stresset situation, hvor jeg endte med igen at tage de 5 kilo på grindet usund mad, og så kom smerterne i ryg og nakke, og også knæ, igen. Alligevel er det lykkedes mig at holde fast i mange af de gode rutiner med søvn, kosttilskud og flows, og det går allerede bedre. Jeg har jo mange af værktøjerne inde under huden nu, så jeg kender vejen frem.

 

BAGOM Mia Bacher Olsen, 46 år, jobsøgende. Mor til en pige på 11 år.

 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.