Christina har fundet den magiske balance med træning

christina-har-fundet-den-magiske-balance-med-træning

Christina Kragh har tabt otte kilo, er blevet stærkere og har fundet en magisk balance i sit liv i stedet for at tænke alt eller intet.

Jeg har altid været alt-eller-intet typen. Enten trænede jeg som en vanvittig, eller også lavede jeg ingenting. Hvis jeg ikke fik trænet i én uge, kunne det hele være ligemeget, for så var det jo ødelagt. Det har været svært at få træning ind som en naturlig del af min hverdag, og min vægt svingede op og ned, fordi jeg nogle måneder trænede løs, andre måneder lavede jeg ingenting.

Så ramte midt 40'erne, og jeg kunne mærke, at det virkelig var og er vigtigt for mig at holde mig stærk. Jeg har ikke lyst til at blive helt svag indvendigt! Skyhøj Forbrænding stod faktisk allerede på min hylde, fordi en veninde havde anbefalet det, men jeg var aldrig kommet i gang – indtil jeg hørte om det etårige forløb Annas træning. Jeg kunne mærke, at DET skulle jeg bare. Jeg kunne godt lide, at forløbet er så langt, fordi det var gået op for mig, at det der med at tro, at man kan gå fra A til Å på et par uger, det holder jo ikke i længden. Langsomt at ændre på en enkelt ting ad gangen, det gav god mening for mig, i stedet for at skulle nå alting på ingen tid.

Jeg gik ind til forløbet med to løfter til mig selv. 1. Jeg ville gøre, hvad der blev sagt – også selvom det i starten fx virkede fjollet at rulle med fødderne i stedet for at træne 'rigtigt'. Jeg tænkte 'okay, det får jeg da ikke stramme balder af!'. Men jeg havde jo haft 45 år til at få de her stramme balder selv, og det var ikke lykkedes mig, så jeg valgte at stole på Anna og teamet. Og 2. Jeg ville ikke debattere med mig selv, om jeg skulle træne eller ej. Ingen undskyldninger, det var bare igang. Jeg lod mig faktisk mere eller mindre tage i hånden, og hvor har det dog været befriende ikke at skulle tænke selv.


Det er ikke længere alt-eller-intet

Til Annas træning har jeg tabt 8 kilo, og min vægt er nu stabil. Og det vigtigste: jeg har fundet balancen. Det er ikke længere alt-eller-intet. Hvis jeg i en uge har travlt og kun får trænet 3 gange, stresser jeg ikke, så træner jeg bare videre i næste uge. Der er heller ikke noget i mit liv, som jeg ikke må spise. Hvis jeg skal have pizza, spiser jeg pizza, hvis jeg har lyst til en Cola, drikker jeg en Cola – det er bare ikke så tit, jeg har den lyst. Jeg tænker ikke så meget mere over alt det, jeg ikke må, men over alt det, jeg skal. Jeg har spist marcipangrise hele julen, men fordi jeg stadig har haft min træning, og stadig spiser alle mine grøntsager, har jeg ikke taget på.

Efter Annas træning var det vigtigste for mig at vise, at jeg kunne stå på egne ben og blive ved med at træne. Og det kan jeg! Jeg træner lidt efter mine egne programmer og de øvelser, jeg kender, fordi strategien har været at holde niveauet – men jeg vil helt sikkert melde mig til ét af programmerne i Baldebiksen i år for at få et boost og lige træde et niveau op.

Mit bedste råd til andre må være det, der virkede for mig. At slå tvivlen fra og bare LYTTE til og TRO på teamet. Tro på, at det virker, også selvom det måske tager lang tid.


BAGOM Christina Kragh, 46 år, office manager, gift, mor til tre drenge på 6, 12 og 19 år.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar