Meike har for første gang nogensinde lyst til at træne

har-for-første-gang-lyst-til-at-træne

Har fået mere energi, tager ikke længere på og har for første gang nogensinde oplevet at have lyst til at træne.

For tre år siden var jeg sygemeldt med alvorlig stress. Jeg var stiv i hele kroppen, når jeg stod ud af sengen, jeg var konstant træt, og jeg var en hængeskuffe humørmæssigt. Min krop kunne ikke mere, og jeg har stadig svært ved at huske, kan ikke tage beslutninger, bytter om på ord og har ikke meget energi. Jeg trænger til at tabe mig, men har siddet fast i sofaen i 20 år og slet ikke trænet.


Uimodståelig programmet former sig efter mig og ikke omvendt

Jeg prøvede Skyhøj Forbrænding, men da jeg nåede til uge 3 eller 4, lå jeg og gispede på gulvet. Efter nogle måneder startede jeg igen, men det samme skete. Jeg gav op – men så hørte jeg om Uimodståelig. I begyndelsen tænkte jeg 'er det bare det?' Skal jeg bare drikke noget mere vand og vippe lidt med fødderne? Der er så kommet mere og mere på, men i så langsomt tempo, at jeg kan følge med og hele tiden tænkt 'det kan jeg godt klare'. Jeg ikke skal indrette mig efter programmet, det former sig efter mig. Jeg bliver mødt der, hvor lige præcis jeg er. Jeg har lige haft to uger, hvor jeg lå brak, fordi jeg havde overbrugt mine ressourcer, men så talte jeg med min coach, og vi skruede ned for træningen. Det er så rart, at man aldrig bliver gjort 'forkert'. At de lytter til én og tager højde for, at vi ikke alle er ens.

Jeg har ikke tabt mig endnu, men det er heller ikke lige så vigtigt for mig mere. I stedet har jeg fokus på at gøre noget godt for min krop – og så har jeg fået stoppet den vægtøgning, som var kørt af sporet inden forløbet. Jeg har også fået mere energi og fundet ud af, at der findes noget træning, som jeg kan overkomme. Det vildeste er, at jeg for første gang nogensinde – og det troede jeg aldrig skulle ske – har haft lyst til at træne i stedet for at se det som en sur pligt!

Til at starte med var mit mål, at jeg efter Uimodståelig ville have tabt en masse kilo og se bedre ud. Men nu tager jeg det dag for dag, og mit mål er i stedet at få vanerne med kost, træning og væske på plads. Jeg er jo nødt til at tage hensyn til, hvordan min krop har det, og jeg tror heller ikke på hurtige forandringer eller lynkure – det holder ikke, hvis vanerne ikke er ordentligt på plads.


BAGOM Meike Justesen, 54 år, tidligere europæisk kundeservicechef i Intel (nu på vej til verdens mindste fleksjob), mor til en dreng på 21 år.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (En Stærk Sag) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar