"Min krop har næsten rettet sig ud igen, er blevet stærkere og mere fleksibel" - Mød Hanne

Min-krop-har-næsten-rettet-sig-ud-igen-er-blevet-stærkere-og-mere-fleksibel

Hanne Hjulmand har fået mere energi og lyst til livet, kroppen har rettet sig ud efter mange års stivhed, og så er hun blevet stærkere, mere fleksibel og er ikke længere stresset.


Jeg slæbte mig gennem livet...

Stress har været en stor del af mit liv, og jeg har været utroligt træt. For nogle år siden viste det sig, at jeg lider af en sygdom (som de fleste læger afviser som psykosomatisk!), hvor én af mine biskjoldbruskkirtler er gået i stykker. Derfor havde jeg ingen energi, slæbte mig gennem livet og havde en holdning som en 80-årig. Jeg var faldet sammen i ryggen og nakken, og mine hoftebøjere var stive og låste, og jeg var slap og stiv alle steder. Træning var der ikke noget af, og min hypermobilitet var blevet til en stivhed i alle de større led.


Gevinsten er et større velbefindende på enhver tænkelig måde

Det hele vendte for mig, da jeg for det første blev opereret for min sygdom, og dernæst så også begyndte at træne efter Skyhøj Forbrænding. Jeg har nu lært at gå tidligt i seng, spise ordentlig mad, drikke mere vand og holde mig så vidt muligt fra sukker. Og også træne på en måde, som kommer omkring hele kroppen med synsøvelser og ledmobiliseringer, der virkelig gør noget fantastisk ved kroppen. Jeg ser ikke drømmekroppen i spejlet endnu, men kroppen kan først give slip på alle depoterne, når skaderne er blevet repareret. Så det skal nok komme, og så længe gevinsten er et større velbefindende på enhver tænkelig måde, imens jeg bliver stærkere og smukkere, kan det ikke blive bedre.

Jeg har fået min energi tilbage og mere lyst til livet. Min krop har næsten rettet sig ud igen, og jeg er blevet stærkere og mere fleksibel. Det allerbedste er, at da jeg startede på Uimodståelig, forsvandt min følelse af stress næsten helt. Jeg har lært, hvor meget (eller lidt) jeg skal træne, hvordan jeg skal spise og, ikke mindst, hvordan jeg skal restituere. Jeg har fået en 'værktøjs-kasse' med redskaber til at komme igennem de perioder, hvor 'livet sker', så jeg kan skrue op og ned for kost og motion for at få de bedste resultater og have det rigtigt godt samtidig.

Det betyder ikke, at jeg altid kan holde fast i det hele, men ét skridt ad gangen, og én god vane ad gangen sammen en god portion tålmodighed, så er det meget nemmere, og til sidst har man gjort det i så lang tid, at det bare bliver det, man gør, også når livet går stærkt. Mit bedste råd er derfor at have tålmodighed og holde fast, også med alle de små ting som fx at drikke vand nok. Det er alle de små ting, der tæller, som gerne skulle blive til gode vaner, hvis man vil have resultater.  


BAGOM Hanne Hjulmand, 52 år, arbejder med økonomi. Mor til to børn på 14 og 18 år. 

 

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar