Slut med smertestillende medicin og smerter i bækkenet - Mød Pernille

slut-med-smertestillende-og-bækkensmerter

Pernille Knutsson har fået mere energi og glæde i hverdagen, er stoppet med smertestillende medicin og døjer ikke længere med daglige smerter i bækkenet.


Bækkensmerter efter graviditeter

Jeg har prøvet at følge en masse forskellige trænere og programmer, fordi jeg gerne ville tabe mig og blive stærkere. Det har ikke virket. Jeg tænkte, at hvis jeg blev stærkere, ville jeg kunne slippe for de bækkensmerter, som har plaget mig i mine graviditeter. Efter anden graviditet, hvor jeg allerede endte i kørestol i uge 12 (!), forsvandt de dog ikke igen. Jeg havde vanvittigt ondt, og jeg fik dagligt stærk smertestillende medicin. Jeg har gået til kiropraktor hver anden uge, til fysioterapeut hver uge, til akupunktur, osteopat og en række alternative behandlere. Uden den store effekt.

Så opdagede jeg Anna Bogdanova. Jeg kunne godt lide, at hun har fokus på smerter, og at hun tænker det hele menneske ind. Det tiltalte mig, at man kunne nøjes med at lave flows, så man kan være med, selvom man har smerter. Og så blev vi enige om herhjemme, at med de penge vi brugte på medicin, sygedage og behandlinger, så var det givet godt ud.

Jeg har været på bootcamps, hvor man blev holdt så fint i hånden i de 12 uger, og så faldt man jo i bagefter. Er du klar over, hvor ufedt det er at tabe 15 kilo, holde det et år, så bliver det jul, man falder af hesten og har taget 15 kilo på igen i løbet af bare tre måneder? Jeg havde brug for noget, hvor jeg vidste, at jeg ville blive holdt i hånden i længere tid. Og jeg har en tese om, at når man har været syg i 4 år, kan det tage mindst den samme tid at komme tilbage igen. Derfor valgte jeg Annas træning.


Træning som en fast rutine, så den ikke skrider i svinget, når "livet sker"

Jeg har lavet enormt mange flows i det her år... og her ved slutningen er jeg stadig på niveau 1 på Balder uden Buler og Talje som Timeglas. Måske kunne jeg være på et højere niveau, men for mig er det vigtigste at få opbygget en rutine, hvor træningen er en fast del af min hverdag. Så fast, at den ikke skrider i svinget, når man har travlt, alle er syge, og 'livet sker'.  


Bedre søvn og slut med smertestillende

Det mest fantastiske er, at jeg ikke har taget smertestillende de sidste 4 måneder. Allerede tre måneder inde i Annas træning begyndte jeg at kunne mærke, at jeg havde mindre ondt, og jeg glemte til sidst at tage min medicin, fordi jeg ikke havde ondt. Der er nogle dage, hvor jeg kan få ondt, hvis jeg fx har stået med en tung patient, eller kravlet rundt efter mine børn, men det vil alle og enhver jo kunne få.

Jeg er gladere, jeg har mere overskud i min hverdag, sover bedre om natten – jeg har det bare bedre. Min plan er at tage et år mere med Annas træning. NU vil jeg nemlig gerne tabe mig de kilo, NU er jeg ved at være et sted, hvor jeg kan se, at det bliver muligt at tabe mig. Så jeg vil derfor også råde andre til at give det tid og holde ved, også selvom det kan tage lang tid.  


BAGOM Pernille Knutsson, 33 år, arbejder som sygeplejerske. Gift, og mor til to børn på 4 og 6 år.  


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (En Stærk Sag) med tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

 

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar