"Jeg er begyndt at blive tilfreds med mit spejlbillede og smugspiser ikke længere slik" - Mød Sofie

tilfreds-med-mit-spejlbillede-sofie

Sofie Stephenson er blevet strammet op over hele kroppen, træner for første gang nogensinde regelmæssigt og har fået styr på sine kostvaner, så hun ikke længere spiser slik i smug.


Overspisning i smug..

Jeg havde faktisk trænet efter Annas programmer i flere år, inden jeg meldte mig til Annas træning i 2016. Både Skyhøj Forbrænding, Baldebiksen og Sprød, desværre uden de store resultater, som jeg drømte om. Hvis jeg missede én eneste træning i programmet, følte jeg mig bagud, og så kunne det hele jo også være ligemeget. Og så var der det med kosten... jeg kunne ikke styre, hvad jeg puttede i munden, og jeg kunne spise meget i smug. Slik, kage, hvad der nu var. En form for overspisning – i smug.


"Et års forløb og en coach - det forpligter altså!"

Da jeg hørte omAnnas træning, tænkte jeg, at her kunne jeg få hjælp til at hanke op i mine kostvaner og få træning ind i mit liv som en del af hverdagen ­i stedet for en sur pligt. Et års forløb og en coach – det forpligter altså! Halvvejs inde i forløbet, lige ved juletid, skete der noget helt vildt for mig. Jeg nød det. Jeg nød julemaden. Ikke én eneste gang spiste jeg i smug. Jeg nød i stedet det, jeg valgte at spise, og derfor spiste jeg meget mindre end ellers. Siden har min kropsform ændret sig, selvom jeg ikke har tabt så mange kilo, men noget er der sket, og jeg fejrede nytårsaften i den smukkeste kjole, der har hængt i mit skab i mange år, fordi jeg ikke kunne passe den.

Jeg er også langsomt begyndt at blive tilfreds med mit eget spejlbillede – både fordi kroppen ændrer sig, men også fordi jeg har ændret min tankegang. Det er hele pakken. Både træningen, mad og mit syn på mig selv. Min strategi under forløbet var at lytte til min coach, min strategi nu er at være god til at lytte til min krop. Og jeg er blevet bedre til at sige til mig selv, at kroppen også skal være med. At det tager den tid, det tager. Det har været afgørende for mig, at vi kun arbejder med at ændre én vane af gangen, så man har tid til at få den ind under huden. Og at min coach har mødt mig lige der, hvor jeg er, med fejl og skavanker, i stedet for at forvente, jeg er perfekt. Det kræver altså, at man er åben over for sin coach, for de er der jo for at hjælpe, og de står klar til at gribe dig, det har jeg selv erfaret. Jeg er nået hertil i dag, fordi jeg turde være åben over for min coach og har fået konstruktiv feedback.


BAGOM Sofie Cecilie Stephenson, 24 år. Farmakonomelev, bor med sin kæreste i København.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (En Stærk Sag) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar