Vibber blev smertefri efter 16 år med kroniske smerter

vibber-blev-smertefri-efter-16-år-med-smerter

Vibber Holm har fundet en træningsform, hun kan overskue trods sygdom og skavanker, er blevet smertefri efter 16 år med kroniske smerter, har fået mere energi og en bedre motorik.


Kroniske smerter, spiseforstyrrelse og for lavt stofskifte

Efter 16 år med sygdom og invaliderende skader er min krop tung at danse med. Jeg er blevet påkørt bagfra to gange og har fået piskesmæld og mistede en del af mit sprog. Nogle år senere faldt jeg bagover på et rækværk og sad i kørestol i et halvt år, og for fem år siden fik jeg kræft – som jeg nu heldigvis er kommet mig over. Jeg har også lidt i mange år af en spiseforstyrrelse, og for otte år siden fik jeg konstateret for lavt stofskifte, da jeg begyndte at tage på.

Jeg meldte mig til Annas træning, fordi jeg ville tabe mig – og fordi jeg ledte efter noget, som min krop kunne holde til. På Uimodståelig er der plads til alle, og jeg regnede med at blive veldrejet på et par måneder. Jeg blev klogere! Først var der jo et kæmpe oprydningsarbejde med alle de skader og skavanker, min krop havde pådraget sig over årene.


"Hverken jeg eller lægerne troede, jeg kunne få det bedre"

Jeg er overrasket over, hvor langt jeg er kommet. Hverken jeg eller lægerne troede, jeg kunne få det bedre, men det kunne jeg altså! Jeg er blevet smertefri. Jeg har halveret min stofskifte-medicin. Nu kan jeg også sove om natten igen, hvor jeg før var så følsom over for lys og lyde, at jeg måtte sove med ørepropper i håbet om bare lidt søvn. Jeg har lært at spise mere, så jeg får mere energi, og jeg har, med hjælp fra min coach, sluppet en 40 år lang spiseforstyrrelse. Jeg har meget mere energi og blevet stærk. Det sker, at det hele engang imellem bliver for meget, fordi jeg bliver for modig – men nu har jeg lært forskellen mellem at lege med grænser og overskride grænser – noget, jeg ikke forstod før, og derfor trænede, til jeg fik ondt.

Jeg har meldt mig til et nyt år på Uimodståelig, fordi jeg først nu er klar til at tage kampen mod de kilo, der var mit oprindelige mål. Jeg har ikke kunne følge med holdet, fordi jeg skulle bruge det første år på at bygge mig selv op igen – men skulle jeg vælge mellem at veje 5 kilo mindre og være strammere eller få alle mine gamle skavanker igen, er jeg ikke ét sekund i tvivl – bare giv mig de ekstra fem kilo så! De skal nok ryge hurtigt i takt med, at mine muskler vokser!

Jeg er allermest forundret over, at man kan få så store resultater, selvom man kun ændrer små ting, ét skridt ad gangen, over lang tid. Hvis du vil skabe livsvarige ændringer, kan jeg anbefale Uimodståelig. Du har en coach, som møder dig lige der, hvor du er, og som tager dig i hånden hele vejen – og så er det meget mere overskueligt at ændre én ting ad gangen.


BAGOM Vibber Holm, 53 år, førtidspensionist, mor til tre voksne børn.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (En Stærk Sag) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar