Stopper du for tidligt?

Skaermbillede-2015-06-22-23.58.15

Mange går i panik, når der ikke sker noget på vægten, når man begynder at træner - og måske ovenikøbet (gisp!) tager på.

Panikken gør, at den igangværende plan bliver droppet og man giver sig i kast med (flere) restriktioner i mad og øgning i træning, hvilket skaber så stort et kalorieunderskud, at hjernen registrerer det som alt for ekstremt - og sætter alle forsvarsværker i gang for at få dækket "minus på kontoen".

Hvilket gør, at før eller senere, så falder du unægteligt i (dropper træningen, der "alligevel ikke virker" og spiser lige hvad der passer én i ekstra mængder "for det kan også være lige meget")... Med vægtøgning og mere fedt på kroppen som resultat - nå ja, og mega-motivationsdyk.

...eller, så holder du så stædigt fast i planen (og løbende mere og mere restriktion og mere træning), at hjernen skruer ned og ned for stofskiftet, for at stoppe dig fra at bruge de ressourcer, du faktisk ikke har.
 
Hvilket resulterer i mindre energi, øget ømhed og smerter, stressymptomer, mindre muskelmasse, mere fedt (især på maven), forstoppelse, blødere og slappere krop og frustration over, at der ikke sker nogen fremgang.
 
Kan du genkende ovenstående?

Se her, hvad du skal gøre i stedet for >>>

(Og tjek programmer, der rent faktisk virker, ud lige her: www.annabogdanova.dk)
 

 

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar