"Jeg har fundet en træningsform, hvor jeg holder min styrke ved lige på et minimum af tid" - Mød Charlotte

charlotte-kornvig

Charlotte Kornvig har fundet en træningsform, hvor hun trods et travlt liv kan holde sin styrke og velvære ved lige på et minimum af tid, og hun er blevet strammet op i kroppen.


Effektiv træning i en travl hverdag

Jeg har altid trænet meget. I mange år var jeg hestepige, men måtte stoppe efter en skade, og siden har jeg løbet, roet kajak, styrketrænet og dyrket yoga. Nu er det bare sådan, at mine to drenges sport fylder enormt meget – det er på eliteplan – og så har jeg ikke længere så meget tid til træning. Så selvfølgelig var jeg nødt til at prøve Annas programmer, når man kan nøjes med at træne fire gange et kvarter om ugen – og stadig får brugt sin krop og trænet med nogle tunge vægte.

Jeg har været igennem både Skyhøj Forbrænding og Veldrejet flere gange med en del pauser i mellem, men i efteråret sidste år (2016) samlede jeg så en flok kvinder og lavede et program til os, så vi kunne træne sammen.

Det var mødrene fra mine drenges sport, så vi var alligevel sammen stort set hver dag, og så kunne vi lige så godt få trænet! I øjeblikket træner jeg så, når jeg lige kan få det til at passe ind, og lidt efter mit eget program, fordi jeg ikke kan følge et fast skema, når jeg har så travlt – og det fungerer altså for mig.

Det har aldrig været mit mål at tabe mig til en bestemt størrelse. Jeg har accepteret min krop, som den er, og nogle gange er den tykkere, andre gange tyndere.

Mit fokus har været at holde mig stærk og i form uden at skulle bruge for meget tid på det i en travl hverdag. Jeg vil gerne nå at blive gammel og stadig have energi og overskud til livet. Jeg vil gerne være sund. Og jeg er blevet positivt overrasket over, hvor meget man kan få ud af at træne så lidt.

Jeg kan tydeligt se en forskel på billeder, fra når jeg træner og ikke træner – jeg er blevet strammere, har det generelt bedre i min krop og får ikke ondt i ryggen mere af fx at sidde så meget ned på mit arbejde. 


En træningsform, hvor jeg trives

Kort sagt har jeg fundet en træningsform, hvor jeg trives og kan holde min styrke ved lige på et minimum af tid – og jeg kan godt holde 2-3 ugers pause uden at blive slået tilbage til start, så skalerer jeg bare lidt ned i kettlebells i et par uger.

Det kan godt være, at man ikke lige får trænet fire gange om ugen gennem hele året. Men man får altså resultater alligevel, fordi man har fået opbygget et fundament, der er i orden. Det gør det nemt at holde, og nemt at komme tilbage på sporet igen i stedet for at opgive, hvis man ikke lige får trænet eller spist ordentligt.


BAGOM Chalotte Kornvig, 38 år, kundeserviceansvarlig ved BodyLab, mor til to børn på 9 og 11 år. 

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar