"Jeg har, for første gang i mit liv, oplevet en glæde ved at lave noget fysisk" - Mød Anne Skare

Anne-Skare

Anne Skare er sluppet af med fysisk stress, sover bedre, har mere energi og overskud – og har endelig fundet en træningsform, som er sjov og gør hende glad.


"Jeg var så træt, at jeg gik til lægen, fordi jeg tænkte, der måtte være noget galt"

Jeg har været virkelig træt. træt, at jeg gik til lægen, fordi jeg tænkte, der måtte være noget galt.

Jeg har altid været god til at dyrke motion, og jeg løb minimum hver anden dag – men jeg har bare aldrig syntes, at det var hverken fantastisk eller forfærdeligt. Det var bare noget, der skulle gøres, for så kunne jeg forbrænde nogle kalorier og passe mine cowboybukser.

For tre år siden hoppede jeg på en bootcamp sammen med min mand, og det viste sig at være det helt forkerte for min krop. Uanset, hvad jeg forsøgte mig med efterfølgende, så straffede min krop mig med to ugers influenza-lignende tilstand – jeg udviklede nærmest en panikangst for fysisk aktivitet, vel fordi det var det eneste måde, min hjerne kunne råbe mig op på.


Annas programmer er en rejse, hvor destinationen er én selv

I 2016 meldte jeg mig så til Annas træning, fordi jeg godt kan lide den holistiske tankegang, der favner hele kroppen: muskler, knogler, nervesystem, bindevæv.

Jeg havde egentlig ikke lyst til at hoppe på en ny kur eller bootcamp, men det er Annas programmer heller ikke for mig. Det er en rejse, hvor destinationen er én selv. Et opgør med alt det pis, man har hørt på hele sit liv. Alle de underlige kostvaner og modefænomener inden for sundhed og træning.

Til Annas træning bliver man holdt i hånden, aet og får også nogle små klask bagi. Det, tror jeg, er den rigtige vej, også selvom det tager rigtig lang tid, og man har lidt dårlig samvittighed over, at man ikke synes, man får lavet nok.

Men det er netop pointen: at lære at slippe den dårlige samvittighed. Jeg er blevet bedre til at lytte til og prioritere mig selv, hvor min krop førhen var meget stresset. Det var en vild oplevelse at komme med til Annas træning og få lov til bare at rulle rundt på gulvet, men det har været det rigtige for mig og givet mig mere ro.


Prioriter et kvarter til dig selv om dagen

Jeg er ikke vild med at veje mig, men jeg synes faktisk, at jeg ser ret godt ud. Selvom jeg altid har været en størrelse 36-38 og nu mere er 40-42 og har mere mave og lår og bryster end før. Jeg øver mig i at kigge på mig selv i spejlet og sige 'du ser da ret god ud'.

Jeg sover også meget bedre, er mindre irritabel og har meget mere overskud. Og så har jeg, for første gang i mit liv, oplevet en glæde ved at lave noget fysisk. Det er vanvittigt, at det først er i en alder af 45 år, at der er nogen, der siger til mig, at jeg skal prioritere den del, hvor det at være fysisk aktiv kan føles rart. Og det er mit bedste råd til andre. Prioritér et kvarter til dig selv om dagen, om det så bare er til at lave flows på gulvet.

Før så jeg det som et tegn på svaghed, når jeg ikke bare kunne 'løbe det ud' – men svaghed er jo netop at overhøre sin krops signaler, mens styrke er at mærke, hvad der er rigtigt for én selv. Og det er jeg blevet meget bedre til til Annas træning.


BAGOM Anne Skare, 45 år, fremtidsforsker og partner i Future Navigator. Mor til fire drenge på 7, 10, 10 og 12 år.  


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar