Pernille fik fladere mave, færre mavesmerter og træner nu regelmæssigt

pernille-hansen

Pernille Hansen har sammensat sit eget program og fået fladere mave og tonede arme, mere overskud i hverdagen, færre mavesmerter og træner nu regelmæssigt.


Stress, mavesmerter og irriteret tyktarm

Jeg havde en periode sidste forår, hvor jeg var meget stresset, og jeg led af både mavesmerter og smerter i min ene arm. Da jeg kom til diætist, fik jeg at vide, at jeg havde irritabel tyktarm, og jeg blev sat på en særlig diæt, som skulle kunne hjælpe mod smerterne og oppustetheden. Jeg gik også hos en fysioterapeut på grund af armen, og tilfældigvis kendte hun til Annas træning og kunne hjælpe mig med de forskellige øvelser. Jeg begyndte derefter at at plukke fra de forskellige programmer og sammensætte min egen kost og træning, og jeg må sige, at selvom man ikke følger programmerne slavisk, så kan man godt få flotte resultater.

Min mand er pilot, og jeg er ofte alene med børnene, så det her med, at man ikke skal bruge så lang tid på træningen, det er jeg vild med. Det er nemt at få til at passe ind i hverdagen, og der er plads til kvinder i alle former og aldre – og til alle os, der ikke kan eller vil stå i timevis hver dag i et fitnesscenter og svede.

For mig har det ikke handlet om vægttab, men om at få det bedre med maven, så jeg ikke skal bekymre mig om, hvorvidt jeg kan passe mine bukser hele dagen. Derfor var jeg i starten frustreret over kostprincipperne med de mange grøntsager, for det kan min mave slet ikke klare. Men jeg er heller ikke typen, der er god til at gå all-in på én retning, jeg vil hellere selv plukke det ud, som jeg godt kan lide, og derfor har jeg lavet mine egne programmer og også kun fulgt dele af kosten.


"Mine arme er tonede, min mave er flad, mine lår slankere - og jeg har jo ikke gjort ret meget for det"

Alligevel er der sket meget! Mine arme er tonede, min mave er flad, mine lår slankere. Man kan nok ikke se, at jeg har fået mere muskelmasse, men jeg har fået flere og mere faste former. Og det vildeste er, at jeg jo ikke har gjort ret meget for det i forhold til andre, som tonser rundt i et fitnesscenter hver eneste dag. Jeg var før typen, der gav den gas til styrketræning på hold i centeret, hvor der ikke var meget fokus på den rette teknik, og så fik jeg ondt og måtte holde pause et par uger, før jeg startede forfra med at træne... et (dårligt!) mønster, som jeg har fået brudt nu, hvor jeg træner regelmæssigt med den rette teknik – og heller ikke får ondt af det!

Det er altså muligt at få resultater, selvom man ikke har overskud til at følge programmerne slavisk, så lad være med at give op, fordi du ikke kan spise et kilo grøntsager om dagen eller ikke orker et 12 ugers program. Og gør dig selv den tjeneste at gå langsomt frem og tag det ét skridt ad gangen – der er meget at læse og mange knapper at skrue på, men det hele giver så god mening, hvis man tager sig tid til det. Lad være med at have travlt – resultaterne skal nok komme!


BAGOM Pernille Hansen, 43 år, salgassistent på deltid, mor til to børn på 5 og 9 år og bonusmor til en dreng på 15 år.  

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar