"Det er ikke engang særlig hårdt" - Mød Birthe som har tabt sig og fået energien tilbage

Birthe-Thing

Birthe Thing har tabt 4 kilo og 7 centimeter i taljen, er gået en buksestørrelse ned, har fået styr på sit blodsukker og behøver ikke længere at gå i seng klokken 20.30 hver aften.

Vægten har aldrig før været et issue for mig. Jeg har cyklet, løbet og spillet fodbold, men ikke for at tabe mig, det var bare en del af mit liv. I min sidste graviditet tog jeg dog 35 kilo på, og jeg mangler stadig at tabe 5-10 kilo. Men jeg kan ikke længere løbe, da min bækkenbund har taget skade af fødslerne, og det tager også en del tid, når man har en familie, der skal hænge sammen, og overskuddet halter lidt sammen med manglende søvn. Jeg havde hørt en del om Balder uden Buler og havde faktisk anbefalet min mor at begynde på det. Da jeg hørte, hvor glad hun var for det, besluttede jeg mig for også at prøve. Barslen var ved at være slut, og jeg skulle starte arbejde igen – så jeg var meget motiveret for at starte op med nye gode vaner. Men da jeg kom til fase 2, gik jeg kold. En aften ville min krop bare ikke, den sagde stop. Og så fulgte der en periode, hvor jeg holdt pause for at prøve at starte op igen, og hver gang blev jeg træt og uden energi til at lave øvelserne. Til sidst begyndte jeg endda at spise kage hver dag!  


Tæt på at give op

Jeg var tæt på at give op, indtil jeg tænkte på Louises motivationsbrusebad, hvor hun siger, at man ikke bare kan sætte sig ned og give op, man må tage noget ansvar selv. Så det gjorde jeg. Og siden har jeg trænet det, jeg kunne overskue, tre gange om ugen. Nogle gange bliver det 10 minutter, andre gange 20 minutter. Jeg mærker efter dagsformen og træner det, jeg kan. Og det gode er, at jeg gør det. Jeg får faktisk trænet! Kosten har hele tiden fungeret fint for mig, og det er nok også derfor, der alligevel er sket så meget. Jeg har ikke gjort et stort nummer ud af det, til aftensmad spiser jeg det samme som før og skifter bare pasta, kartofler og ris ud med salat. Til de andre måltider får jeg ofte gnavegrønt og protein i form af skyr, kød eller proteinpulver.


Tabt mig 4 kg og gået en buksestørrelse ned - og det er ikke engang særlig hårdt

Jeg har tabt mig fire kilo siden starten på Balder uden Buler i foråret 2017, og jeg er også gået en buksestørrelse ned. Før målte min talje 90 centimeter, nu måler den 83 centimeter. Så det har klart været den rigtige vej frem for mig, og det er ikke engang særligt hårdt. Jeg begynder også at have mere energi og går ikke længere i seng allerede klokken 20.30. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke behøver at have en madpakke på mig konstant, som jeg altid havde før, fordi jeg blev fysisk dårlig, hvis jeg var sulten. Jeg har skiftende arbejdstider og behøver ikke længere at spise om natten, efter jeg er begyndt at spise anderledes mad, som mætter godt og længe . Jeg har lært at give mig selv lov til at mærke efter, hvordan jeg egentlig har det, i stedet for at presse på, fordi der står på papiret, at jeg SKAL træne den dag. Vægten her og nu er ikke afgø-rende – det afgørende er, hvordan jeg ser ud om et år. Lige nu handler det om at få nogle gode, sunde vaner og ændre min livsstil.


BAGOM Birthe Thing, 37 år, læge. Mor til to børn på 1 og 5 år.  

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar