"Jeg havde brug for noget andet end en 8-ugers bootcamp" - Mød Astrid

astrid-storm-graversen

Astrid Storm Graversen er blevet stærkere og træner nu regelmæssigt med den rigtige teknik i stedet for at give op, er blevet strammet op over det hele og har fået en bedre holdning.


Havde brug for noget andet end en 8-ugers bootcamp

Jeg har undervist i fitness-industrien i mange år, men jeg har altid haft udfordringer med for meget fedt på sidebenene, især efter jeg har fået børn, for der er kommet mere af det, og det kan ikke trænes væk på samme måde som før. Jeg har lavet en del mere eller mindre helhjertede forsøg på at komme af med det, men så er det gået godt i to uger, inden jeg er røget helt over i den anden grøft igen. Jeg var bare nået dertil, hvor jeg havde brug for nogen, der kunne holde mig i hånden på en helt anden måde end en otte ugers bootcamp.

Derfor hoppede jeg med på Annas træning i maj 2016, og hold da op, hvor er jeg blevet positivt overrasket over de mange gode redskaber, man får. Og jeg er blevet klogere – før tænkte jeg, at hvis jeg bare levede sundt, ville jeg tabe mig. Men nu ved jeg, at sund ikke nødvendigvis er lig med slank, og jeg spiste alt alt for meget før, også selvom det var sundt. Blevet strammet op og fået bedre holdning.


Har trænet regelmæssigt i et helt år

Jeg går ikke på vægten, men jeg kan se på billeder, at jeg er blevet strammet op og har fået en bedre holdning. Jeg er også blevet stærkere og bedre teknisk, selvom jeg troede, jeg kunne det hele i forvejen. Og jeg har fundet noget, jeg kan holde i mere end to uger, som ovenikøbet ikke stjæler al min tid. Holdtimer i fitnesscenter gjorde mig stresset, fordi jeg skulle være der på et bestemt tidspunkt, og det tog så lang tid – ikke holdbart, når man har små børn. Nu træner jeg derhjemme om morgenen, og det fungerer bare for mig. Der er kun mig selv at tage hensyn til, så der er ingen forhindringer, og jeg har trænet regelmæssigt næsten hele det her år!

Måske taber man ikke lige de der fem kilo med det samme, men så sker der sikkert en masse andet. For mig er det helt fantastisk, at jeg endelig kan holde fast i noget og få det til at hænge sammen med familien. Hvis man vil have resultater på Uimodståelig, er man nødt til at have tillid til processen – for det er det, det er – så skal resultaterne nok komme.


BAGOM Astrid Storm Graversen, 34 år, Business Intelligence konsulent, mor til to børn på 4 og 6 år.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (Uimodståelig) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar