"Da jeg startede på Uimodståelig, forsvandt min følelse af stress næsten helt" - Mød Hanne

Hanne-Hjulmand

Hanne Hjulmand har fået mere energi og lyst til livet, kroppen har rettet sig ud efter mange års stivhed, og så er hun blevet stærkere, mere fleksibel og er ikke længere stresset.


Stress, sygdom og stivhed i alle større led

Stress har været en stor del af mit liv, og jeg har været utroligt træt. For nogle år siden viste det sig, at jeg lider af en sygdom (som de fleste læger afviser som psykosomatisk!), hvor én af mine biskjoldbruskkirtler er gået i stykker. Derfor havde jeg ingen energi, slæbte mig gennem livet og havde en holdning som en 80-årig. Jeg var faldet sammen i ryggen og nakken, og mine hoftebøjere var stive og låste, og jeg var slap og stiv alle steder. Træning var der ikke noget af, og min hypermobilitet var blevet til en stivhed i alle de større led.

Det hele vendte for mig, da jeg for det første blev opereret for min sygdom, og dernæst så også begyndte at træne efter Skyhøj Forbrænding. Jeg har nu lært at gå tidligt i seng, spise ordentlig mad, drikke mere vand og holde mig så vidt muligt fra sukker. Og også træne på en måde, som kommer omkring hele kroppen med synsøvelser og ledmobiliseringer, der virkelig gør noget fantastisk ved kroppen. Jeg ser ikke drømmekroppen i spejlet endnu, men kroppen kan først give slip på alle depoterne, når skaderne er blevet repareret. Så det skal nok komme, og så længe gevinsten er et større velbefindende på enhver tænkelig måde, imens jeg bliver stærkere og smukkere, kan det ikke blive bedre.


Følelsen af stress er næsten forsvundet

Jeg har fået min energi tilbage og mere lyst til livet. Min krop har næsten rettet sig ud igen, og jeg er blevet stærkere og mere fleksibel. Det allerbedste er, at da jeg startede på Uimodståelig, forsvandt min følelse af stress næsten helt. Jeg har lært, hvor meget (eller lidt) jeg skal træne, hvordan jeg skal spise og, ikke mindst, hvordan jeg skal restituere. Jeg har fået en 'værktøjs-kasse' med redskaber til at komme igennem de perioder, hvor 'livet sker', så jeg kan skrue op og ned for kost og motion for at få de bedste resultater og have det rigtigt godt samtidig.

Det betyder ikke, at jeg altid kan holde fast i det hele, men ét skridt ad gangen, og én god vane ad gangen sammen en god portion tålmodighed, så er det meget nemmere, og til sidst har man gjort det i så lang tid, at det bare bliver det, man gør, også når livet går stærkt. Mit bedste råd er derfor at have tålmodighed og holde fast, også med alle de små ting som fx at drikke vand nok. Det er alle de små ting, der tæller, som gerne skulle blive til gode vaner, hvis man vil have resultater.


BAGOM Hanne Hjulmand, 52 år, arbejder med økonomi. Mor til to børn på 14 og 18 år.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (Uimodståelig) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar