"Jeg har det meget bedre med mig selv og føler mig mere tilpas" - Mød Mette

Mette Pedersen er gået mindst én størrelse ned i tøj, føler sig mindre oppustet, kan løfte tungere og er blevet gladere for sig selv.

Da jeg var yngre, prøvede jeg alle mulige og umulige kure – uden held. Til sidst smed jeg min vægt ud, for jeg ville hellere se på mig selv i spejlet. Det har været befriende – men også gjort, at der har sneget sig flere og flere kilo på. Da jeg var på sommerferie sidste år med min yngste søn, gik det for alvor op for mig, da jeg knap kunne komme ned i den havkajak, vi skulle prøve. Jeg bliver også snart 50, så jeg følte, at NU skulle der ske noget.

I januar 2017 meldte jeg mig på Balder uden Buler, fordi man kan træne hjemme, og man skal træne så lidt. Jeg er nok lidt dovent anlagt, men jeg kan godt overskue tre gange 20 minutters træning om ugen! Og jeg har fra starten været helt med på træning, mens jeg har kørt omkring 80 procent på mad og givet mig selv lov til at spise lidt mørk chokolade, hvis jeg havde lysten. Der har nemlig været et mønster i min fortid, hvor jeg føler mig 'snydt', hvis der er noget, jeg ikke må spise, og så går det galt. Men det har virket, at jeg gerne måtte – og at jeg har spist meget mere ordentligt mad.


Indvendig forandring og mindst én størrelse ned i tøj

De indvendige forandringer kom ret hurtigt, og jeg følte også, at man måtte kunne se uden på, hvor meget stærkere jeg var blevet, og hvor godt jeg havde det. 'Kan du ikke se det?', blev jeg ved med at spørge min kæreste, men det kunne han ikke dengang. Siden er jeg gået en størrelse ned i tøj, og min kollega sagde faktisk til mig for nyligt, at det da måtte være mindst to størrelser nu! Det bliver det i hvert fald meget snart med denne her gode udvikling.

De største forandringer kom efter anden runde af Balder uden Buler. Jeg har tabt et par centimeter de fleste steder på kroppen, jeg er slet ikke så oppustet mere, tøjet sidder løst, og min kæreste siger, at jeg har været i meget bedre humør. Jeg har det også meget bedre med mig selv, er gladere for mig selv og føler mig mere tilpas.

Jeg er blevet overrasket over, at man kan spise så meget mad og træne så meget mindre – og alligevel opnå resultater. Man hører ellers hele tiden, at man skal træne rigtigt meget, ja man skal nærmest lave en Ironman, før det batter noget. Men jeg kan tydeligt mærke, hvordan jeg bliver stærkere og stærkere – i starten syntes jeg, at min 8 kilos kettlebell var tung. Nu træner jeg med 10 og 12 kilo og synes, at 8 kilo er let!


Mettes bedste råd:

Mit bedste råd er at forberede sig, inden man går i gang med programmet. Køb ind, så der ikke kun er brød i skuffen, når du er sulten. Men lad være med at stresse over det – tag det ét skridt ad gangen, gør det du kan, og hvis det fx kræver lidt mørk chokolade hver dag, så spis det!

"For mig var det vigtigt bare at gå igang, ikke over-tænke og problematisere for meget, det skal nok gå, hvis du vil! "


BAGOM Mette Pedersen, 50 år, klinikchef. Mor til to børn og bonusmor til to børn, de er 16, 18, 18 og 20 år.

   

Update fra Mette et halvt år efter blogindlægget blev publiceret - og 1 helt år efter start (se det nye billede i toppen):

 


Jeg bad også Mette om at dele op- og nedturene undervejs, for vi ved jo alle sammen, at det aldrig er en lineær rejse:

   

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar