Dorte tabte sig på trods af lavt stofskifte og fik mere energi

dorte-hulbæk

Dorte Hulbæk har tabt 6 kilo og mere end 30 centimeter fordelt på kroppen på trods af lavt stofskifte, og så har hun fået mere energi, overskud og styrke, så hun kan bære på sine børn uden at få ondt.  


Dorte havde lavt stofskifte og havde forliget sig med tanken om, at vægten aldrig kom ned igen

Jeg er ikke den store idrætstype, men inden jeg fik mit første barn, dyrkede jeg pilates fast én gang om ugen. Efter børn begyndte det dog at knibe med at få tid til at komme afsted. Jeg fik også konstateret for lavt stofskifte, og selvom jeg havde forliget mig med, at min vægt aldrig kom helt ned igen, så var jeg ked af, at min mave stod rigtig meget ud efter anden graviditet, og jeg fik ondt i ryggen, når jeg bar på mine børn.

I foråret 2016 faldt jeg over Annas blog, hvor hun skrev om stofskiftesygdomme, og jeg kunne jo se, at hun havde helt styr på, hvilke hormoner der påvirkes, og hvordan stress kan påvirke stofskiftet. Det gav SÅ meget mening og harmonerede meget bedre med mine egne erfaringer end alt det, lægerne sagde. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle træne med Anna, og jeg startede på Uimodståelig, hvor man jo har adgang til et helt team af specialister og coaches og derfor kan få et kærligt skub bagi. Jeg er vild med, at man starter så stille og roligt op, så det hele ikke er for overvældende, og der ikke er alt for mange ting at sætte sig ind i på én gang. I starten var det rigeligt at få at vide, at man skulle spise anderledes og sætte sig ind i øvelserne.  


Vægttab, stærkere krop og vigtigst af alt: gladere

Jeg har tabt 6 kilo og mere end 30 centimeter over hele kroppen. De 11 centimeter i taljen, og selvom maven ikke er helt på plads endnu, er den blevet pænere. Jeg føler mig også stærkere og får slet ikke ondt i ryggen på samme måde, når jeg bærer på mine børn. Min fordøjelse har også fået det så meget bedre, at jeg ikke længere behøver at tage piller for at få gang i maven. Men det vigtigste er nok, at jeg er blevet meget gladere. Fordi jeg gør noget godt for mig selv, fordi min krop får det bedre, og fordi jeg har fundet ud af, hvordan jeg kan påvirke min vægt og mit velvære – og det har jeg altså ikke kunne de sidste seks år med for lavt stofskifte. Til gengæld har jeg ikke samme fokus på vægten mere efter Uimodståelig. Jeg vejer mig næsten aldrig og har vænnet mig til i stedet at mærke, hvordan jeg har det i kroppen og kigge i spejlet. Min holdning er anderledes, og jeg ser blødere ud, når jeg hænger, end når jeg retter mig op.

Så jeg kan egentlig bare sige til andre, at det er vigtigt at stole på sin coach, hav fuld tillid, så du ikke holder dig selv tilbage. De HAR tænkt over, hvad de gør, og selvom du måske bare er nysgerrig for at se, hvad næste øvelse er, så lad være: der er en grund til, at du først får det at vide, når du skal bruge det. Det er netop den langsomme og stille og rolige tilgang, der gør, at man kan følge med – og holde det.


BAGOM Dorte Hulbæk, 44 år, arbejder i et pensionsselskab. Mor til to børn på 2 og 6 år.  


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb med tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 9.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar