"Tænk, at man kan træne så meget mindre og stadig få resultater." - Mød Tina

tina-styltsvig-1

Tina Styltsvig har tabt 3 kilo og flere centimeter, fået flere muskler, og, ikke mindst, fundet en træningsform, som ikke giver hende smerter og skader.  


Diskusprolaps, leddegigt og intet overskud

For syv-otte år siden trænede jeg mindst to timer seks gange om ugen. Jeg ville være slank og stærk, og jeg havde behov for det kick, som det gav mig at blive helt smadret i kroppen. Jeg var træningsafhængig i en eller anden forstand, og jeg havde ikke ret meget liv ved siden af. Men da jeg pludselig fik en diskusprolaps, var jeg nødt til at sætte træningen på pause og blive opereret. Kort efter fik jeg leddegigt, og jeg tror måske, det var min krops måde at sige ordentlig fra. Det gjorde i hvert fald, at jeg ikke rigtigt kom tilbage til træningen. Hver gang jeg forsøgte, gjorde kroppen modstand.

Jeg kunne vågne om natten med influenzalignende symptomer, hvis jeg havde trænet om dagen! Jeg havde heller ikke meget overskud, og nogle dage kunne jeg ikke gå på arbejde, og når jeg så var der, var det sjældent fuld tid. Når jeg kom hjem, var jeg nødt til at sove, og hvis det endelig lykkedes mig at cykle lidt eller gå en tur, blev jeg dårlig og fik ondt, så det var ikke det værd.  


Endelig en træningsform der var overkommelig

Det hele vendte, da jeg fik lagt en anti-inflammatorisk kostplan. Pludselig kunne jeg undvære min medicin for leddegigt, og efter nogle år faldt jeg over Annas træningsprogrammer og blev tiltrukket af de fire gange 15 minutter om ugen – jeg tænkte, at det måtte jeg kunne holde til. Og det er virkelig overkommeligt. Det er et kvarter, man skal sætte sig op til, ud over opvarmning, og jeg er ikke smadret dagen efter. Jeg kan være øm i musklerne, men jeg er ikke ødelagt flere dage efter, fordi jeg har lavet nogle squats.  


"Tænk, at man kan træne så meget mindre og stadig få resultater."

Jeg kan også mærke på min krop, at der er kommet flere muskler, og jeg har tabt mig 3 kilo og et par centimeter hist og pist. Tænk, at man kan træne så meget mindre og stadig få resultater. At den lille indsats, det kræver, stadig kan give noget. Det er jo vildt at opleve, at jeg stadig får større lårmuskler, selvom jeg ikke træner seks gange om ugen mere. Jeg kan godt føle, at det går lidt langsomt, men der sker hele tiden noget, og det gør, at jeg har lyst til at blive ved.

Nu kan jeg også endelig træne uden at få ondt, og jeg kan have et normalt liv uden at skulle slås så meget for det. Det er det hele værd, og det bedste er, at man altid har nogen at sparre med. Får man ondt eller kommer i tvivl, kan man altid få råd eller vejledning eller rettet noget teknik. Mit bedste råd til andre er at kaste sig ud i det, og blive ved, også selvom det måske går lidt langsomt. Og så må man acceptere, hvis man 'falder i', for det gør man, men så er det bare op på hesten igen og sige pyt, for resultaterne skal nok komme, hvis man bliver ved.


BAGOM Tina Styltsvig, 35 år, arbejder som laborant. Har en kæreste og bonusmor til to børn på 17 og 20 år.


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (Uimodståelig) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar