"15-20 minutters træning hver gang - dét kunne jeg overskue" - Mød Lisamay

LisamaySommer

Lisamay Sommer er blevet stærkere og træner for første gang regelmæssigt – og så har balderne fået et godt løft!


Kettlebelltræning blev den første træning, Lisamay blev ved med

Jeg har løbet lidt, taget zumba-timer, dyrket aerobic... men jeg har aldrig kunnet holde fast i det, og jeg syntes heller ikke, det gjorde mig stærkere – måske fordi jeg ikke var konsekvent med træningen. I nogle år havde jeg endda Skyhøj Forbrænding stående på hylden, men det med at tage sig sammen til at komme i gang, det skete bare ikke. Jeg havde dog meldt mig til Annas nyhedsbreve, og da der for to år siden kom et tilbud i indbakken på Sprød, besluttede jeg mig for, at NU skulle det være.

Tre uger og kun 15-20 minutters træning hver gang. Det kunne jeg lige overskue! Jeg skulle ikke som sådan tabe mig, men vi har vel alle de der 2-3 kilo, topmaven og et par slappe balder, vi gerne vil have rettet op på. Og så kunne jeg mærke, at alderen begyndte at tynge, så jeg ville gerne være stærkere og i bedre form. I starten kunne jeg næsten ikke løfte en 8 kilo kettlebell over hovedet, og jeg var tæt på at give op. Men jeg besluttede mig for, at det skulle være lidt som at børste tænder – det skal bare gøres og ikke være noget, man tænker over, om man har lyst til.

Den største succes for mig har været, at jeg er blevet ved. Jeg træner stadig med kettlebells, og det er aldrig sket før, at jeg har været så konsistent med min træning. Hver gang et program er slut, skal jeg lige hanke op i mig selv, og deload bliver måske længere end den burde, men så snart programmet kører, følger jeg det igen som en fast del af min hverdag. Nu har jeg været igennem Sprød, Veldrejet og Balder uden Buler, og jeg er vild med variationen i øvelserne og får lige meget ud af dem alle. Det bedste er, når man har en øvelse, man hverken er særligt god til eller vild med, men så opdager man pludselig, at man bliver bedre og bedre til den.  


Balderne fik et løft

Jeg er blevet stærkere, og jeg er kommet i bedre form. Balderne har godt nok løftet sig – jeg vidste slet ikke, at de kan sidde så højt oppe! Og så føler jeg mig lettere. Før følte jeg mig tung og dvask, men nu har jeg for det meste masser af energi og en ny form for lethed. Så mit bedste råd til andre er bare at gå i gang, også selvom du er lige så slap til at starte med som mig, og også selvom du ikke kan gøre det perfekt. Selvfølgelig skal man passe på sig selv og træne med den korrekte teknik, men man bliver bedre og bedre for hver gang, så bare gør det, så godt du kan.


BAGOM Lisamay Sommer, 42 år, arbejder som indkøbskoordinator.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar