"Indvendigt kunne jeg mærke en helt ny råstyrke" - Mød Christine

christine-otterstrøm

Christine Otterstrøm er kommet i gang med at træne efter et år med en frossen skulder og er blevet meget stærkere og strammere, er sluppet af med mavedellen og træner ikke længere i timevis hver eneste dag.


Fra frossen skulder og deltidssygemelding til ny råstyrke

For to år siden blev jeg opereret i min skulder, en rutineoperation, som desværre endte med, at jeg fik en frossen skulder og var deltidssygemeldt et helt år! Jeg kunne intet med min arm, ikke løfte den, ikke køre bil. Den eneste træning, jeg kunne overkomme, var spinning. Jeg var 'slatten-blød', syntes jeg, med en dellekant ud over bukselinningen og mormorarme – jeg ville gerne tabe mig! Så jeg pressede mig selv til spinning. Først fire dage om ugen, så fem, og så seks. Op klokken seks om morgenen i hverdagene for at spinne, en dobbelttime om lørdagen, måske også en time om søndagen. Men jeg blev mere og mere træt og tabte mig ikke. Selv på en Nupo-kur røg der ikke mere end 800 gram på tre uger!

Da jeg hørte om Annas programmer, var jeg ret skeptisk. At svinge rundt med en jernkugle lød ikke som noget, min skulder kunne holde til. Jeg prøvede et flow, men kunne ikke få armen op over hovedet. Alligevel var jeg så nysgerrig, at jeg hoppede ud i det... lettere panikslagen over at skulle slippe min spinning! Man får jo et 'rush', når man har hjernet igennem på cyklen i en time, og det bliver man nemt afhængig af.

Jeg startede med Sprød i marts 2017, men det ramlede sammen med en ferie i Østen, så jeg fik ikke deload-delen ordentligt med. Da jeg kom hjem, startede jeg forfra og er nu næsten færdig med hele programmet. Jeg er blevet bomhamrende stærk, har fået mere mobilitet i min skulder, og det har på intet tidspunkt gjort ondt i den. Der var ikke mange synlige resultater i første runde, men indvendigt kunne jeg mærke en helt ny råstyrke. Og efter anden runde er der røget 2-3 kilo, tøjet sidder pænere, og jeg sidder rank på min kontorstol, fordi jeg har fået en stærkere core.

Jeg er en typisk type 2, som spiste alt for lidt og trænede alt for meget. Jeg slæbte mig igennem mit liv før! Sprang morgenmad over og nøjedes med kaffe, fordi jeg havde travlt og gerne ville tabe mig. Nu har jeg lært, hvor vigtigt det er at spise nok mad. Jeg har prøvet en dag, hvor jeg ikke havde fået spist ordentligt, og det var så tydeligt, hvad der skete – sukkerfælden klappede med det samme! Det underlige er, at jeg spiser mere end før og har ikke spinnet én eneste gang i det her forløb – men det er først nu, min krop reagerer positivt, og jeg endelig taber mig.  


Gør det bedste, du kan.

Mit bedste råd: Giv dig 100 procent, også selvom det betyder, at du i den periode dropper det, du ellers træner, som jeg gjorde med spinning. Du kan altid gå tilbage til det andet. Og gør det bedste, du kan. Det er måske ikke perfekt, men i det mindste gør du det. Hvis jeg kan klare det her med en frossen skulder og få meget styrke tilbage, hvad kan du så ikke opnå?


BAGOM Christine Otterstrøm, 48 år, ERP-konsulent. Mor til to børn på 9 år og 20 år.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar