Anja træner for første gang effektivt og smertefrit

Anja-Koustrup

Anja Koustrup træner for første gang effektivt og smertefrit, og er blevet stærkere, strammere og har fået styr på sit blodsukker, så det ikke længere er svært at sige nej til slik.

Jeg havde i flere år været utilfreds med min vægt og mine kostvaner, og der var bare nødt til at ske noget nyt. Hvorfor så Annas træning? Fordi det er naivt at tro, at man kan rette op på alt med en otte ugers bootcamp, og det at vide, at jeg havde et helt år til det gav mig sådan en ro. Desuden kan jeg godt lide, at forløbet favner hele kroppen og det mentale og ikke bare fokuserer på fx squats.

Jeg har prøvet alt fra bootcamps til fitnesscenter, underlige slankekure og diætister. Jeg syntes faktisk, at jeg vidste alt om, hvordan man skal spise og træne, men jeg kunne ikke rigtigt finde ud af at gøre det – der er langt fra tanke til handling. Mit mål var at tabe 15 kilo, for så ville alt være godt, men efterhånden som vi kom i gang med forløbet, begyndte jeg at få en masse gode resultater, som ikke havde noget med vægten at gøre. Faktisk har jeg ikke tabt mig ret meget, men jeg har fået skabt et solidt fundament til at kunne komme i mål og samtidig have det godt.  


Flere muskler og slut med ryg - og knæproblemer

Først og fremmest er jeg blevet stærkere, strammere og har fået flere muskler. Jeg havde ondt i ryggen før, når jeg vågnede om morgenen, og problemer med mine knæ, men det er helt væk. Der var øvelser, som jeg troede, at jeg aldrig ville kunne lave på grund af knæ-smerterne, men de er nu mulige med den korrekte teknik og forberedelse af kroppen. Jeg har også fået styr på mine cravings, selvom det i starten var angstprovokerende at droppe pastaen! Og jeg er meget overrasket over, hvor stor en betydning kosten har. Før troede jeg, at man kun kunne droppe sukkeret ved rå viljestyrke, men det her forløb har lært mig, at hvis jeg spiser ordentligt og på de rigtige tidspunkter, så er mit blodsukker stabilt, og jeg skal slet ikke kæmpe så hårdt for at holde mig fra slikket.

Jeg kan ikke prale af kæmpe vægttab og mange centimeter – men der er stadig sket en masse, både fysisk og psykisk. Jeg har fået indarbejdet nogle gode vaner, lært at træne korrekt og at tage hensyn til min krop og dagsform. Jeg er ikke bikiniklar, som jeg havde forestillet mig for et år siden, men jeg har brugt året på at opbygge det rette fundament for at kunne tabe mig – og blive ved med at holde det.

Jeg vil råde andre til at fokusere mere på processen end målet. Havde jeg stillet mig på vægten én gang om ugen, ville jeg have givet op halvvejs. Giv det den tid, det tager – du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget du egentlig får ud af det, som du ikke lige havde regnet med.


BAGOM Anja Koustrup, 39 år, laborant i et mindre biotekfirma.  


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (En Stærk Sag) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar