"En mental rejse væk fra stress" - Mød Shila

Shila

Shila Nielsen har fået strammet mormorarmene op og er blevet stærkere og, ikke mindst, endelig tilfreds med sig selv.

Jeg meldte mig til Uimodståelig i maj 2016, både fordi jeg var blevet introduceret for Z-Health tankegangen og synes, den er voldsomt interessant, og fordi jeg trængte til at gøre noget for mig selv. Jeg har altid været god til at gøre noget for andre qva mit arbejde som kraniosakral-terapeut, og så har jeg også en datter med autisme, som jeg trænet med. Så det der med selv at træne... det har jeg aldrig været særligt god til at finde tid til. Men nu var mine børn blevet så store, at det måtte være mors tur.  


En mental rejse væk fra stress

Da jeg startede i forløbet, regnede jeg med at have tabt fem kilo og være fit for fight rent fysisk og i mega god form, når året var gået. Jeg har ikke tabt mig, og jeg er ikke i topform. Hvorfor er jeg så stadig så positiv og kan anbefale forløbet? Fordi det har været en mental rejse, hvor jeg har lært, at der er en årsag til, at jeg ikke har kunne tabe mig: jeg har været stresset og presset i lang tid bl.a. pga det med min datter, og jeg har ikke haft tid til at mærke mig selv. Det skulle jeg først erkende, før jeg kunne komme videre, og nu ved jeg, at bare fordi jeg ikke er i mål nu, så kan jeg stadig sagtens nå at komme i mål – og måske vil mit mål ændre sig.

Lige nu har jeg det nemlig bare SÅ godt med min krop, lige som den er, og det er den vildeste aha-oplevelse for mig: tænk sig, at jeg kan være tilfreds med min krop, selvom jeg ikke har tabt de der kilo! Jeg var tidligere meget sort-hvid i min tankegang – enten gjorde jeg noget 1000 procent, ellers gjorde jeg det ikke. Fx har jeg løbet et halvmaraton i en mega hurtig tid, men mistede derefter energien til at træne og røg i den anden grøft. Her har jeg lært, at det ikke behøver at være enten eller: der er en gylden mellemvej.  


Slut med mormorarme og oppustethed

Selvom jeg ikke tabte de der kilo, er der stadig sket en masse. Mormorarmene er næsten væk, og selvom jeg stadig bruger samme størrelse i tøj, sidder det meget pænere på mig. Jeg ligner ikke længere én, der er er gravid eller har slugt en masse vand. Mine omgivelser har også lagt mærke til mine trænede overarme og stramme røv – det giver selvtillid! Jeg føler mig klart stærkere, og så er jeg faktisk begyndt at tabe mig efter at have holdt ferie og deload efter en omgang Sprød. Jeg tror, det er den berømte buffer, der er på spil, for min form er heller ikke blevet dårligere efter ferien. Og det giver blod på tanden. Jeg er også begyndt at løbe igen, men denne gang er det af lyst – de fire gange 15 minutters træning giver mig overskud og energi til at løbe, som jeg elsker, og jeg er blevet bedre til at mærke, hvornår min krop siger stop.

Det vigtigste råd, jeg kan give til andre, der sikkert også har prøvet en masse andre ting, som ikke har virket: Lad være med at være skeptisk og analysere alting ved Annas programmer, men stol på forløbet og processen og gå 100 procent ind i det. Hvad har du at tabe?


BAGOM Shila Nielsen, 44 år, kraniosakralterapeut. Mor til to børn på 11 og 13 år.  


Skal det også være dig?

Kom med på vores eftertragtede online sundhedsforløb (Uimodståelig) med personlig coach og tværfagligt team ved din side hele vejen?

Ideelt til en travl hverdag. Testet på 7.000+ kvinder.

PÅ 12 MÅNEDER LÆRER DU (SKRIDT-FOR-SKRIDT):

√ Sådan træner, spiser og hviler du dig smertefri, skarp, stærk og spændstig – uden at pine dig selv i motionscenter hver uge.

√ Modstå drænende stress, unødvendig ravage i hormonerne og dyk i motivationen – også selvom (og måske endda især NÅR) du har en hektisk og udfordrende hverdag.

√ Lær den bæredygtige vej til et smidigt stofskifte, som er altafgørende for, at du kan flytte dit "setpoint"... (den fordeling af muskler og fedt, din krop helst vil vende tilbage til)

√ Opbyg en solid buffer, så du kan tillade dig at skeje ud, leve livet og slippe den evige frygt for at tage på – selv hvis du i dag er "sådan en, der tager på af at indsnuse duften af friskbagt kage".

√ Du bliver i stand til at skrue op for dit indre drive, din handlekraft og lær at træffe bedre valg for dig selv (jo, du fortjener det).

√ Skrot alle de fjollede regler, restriktioner og regimer, som du (helt uden grund) i årevis er blevet påduttet af fitness- og slankebranchen – og bliv fortrolig med den langt mere selvkærlige Anna Bogdanova-model, som er simpel, naturlig og let at lære, selv hvis du har meget svært ved at følge et program.

√ Vink et sidste (glædeligt) farvel til dit krafthungrende, saft- og energiforladte spejlbillede (og ditto selvbillede) – og sig hej til den udgave af dig selv, som tripper for at træde ud af skyggen.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar