Kom med til gratis foredrag: "Businessmor - 3 trin til succes som mor og selvstændig"

CG_gratis-foredrag_billede

Dette er et lidt anderledes indlæg fra min side, som nok er mest relevant for dig, der er nysgerrig på...

 • hvordan jeg egentlig startede min rejse som træner og sundhedsrådgiver
 • hvad der driver mig til at springe ud af sengen og være der for mine kunder og mit team hver eneste dag

og dig, der...

 • er passioneret selvstændig eller gerne vil være det, og har brug for alle de gode råd du kan få til, hvordan du kan få familie og arbejde til at hænge sammen, uden at køre dig selv over i processen.

 

Christine Gouchault (udtales “GU SJO” som i GUlerødder og CHOkolade, som Christine selv forklarer) fra www.morsbusiness.dk, tog fat i mig i foråret og spurgte, om jeg ville bidrage til hendes nye bog “Businessmor - Tre trin til succes som mor og selvstændig”, på linje med 9 andre spændende iværksætter-mødre.

Bogen udkommer i oktober 2017 v/forlaget Aronsen og kan allerede nu forudbestilles her.

Jeg greb selvfølgelig muligheden for at sætte ord på og reflektere over den indrømmet hæsblæsende udvikling, som jeg har gennemgået siden min virksomheds spæde start i 2008 - og særligt accelerationen sidste år, hvor opstarten af Uimodståelig 1-års forløbet har betydet, at jeg er blevet en fantastisk partner/wingwoman rigere (Louise Berner), og vi sammen blev “mødre” til et team på nu 30 medarbejdere.


Jeg må ærligt indrømme, at da jeg så læste interviewet sort på hvidt, så fik jeg gåsehud.

For sandheden er, at jeg har været så opslugt af

...på den ene side mine kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere

...og på den anden side min voksende familie (min stenstøtte af en mand Jacob, krudtuglerne Valentin på 6.5 og Sylvester på snart 11 mdr, og vores 2 hunde-babyer på hhv 4 og 2 år), at jeg ikke har taget mig ordentligt tid til at se tilbage på, hvor langt jeg er kommet siden start og anerkende mig selv for et pænt stort stykke arbejde og en dengang lidt fjern drøm, som faktisk er blevet til virkelighed nu. Jeg har ikke fået stoppet op nok gange og fejret mine successer og milepæle.

Så da jeg læste, hvordan Christine har gengivet min historie og min læring så klart og tydeligt - og perspektiverede det for læserne, ja - så fældede jeg en tåre eller tre.

For det har ikke været let - well, det er stadig ikke en dans på roser (selvom vi jubler over noget hver eneste dag!), selvom jeg klart er dér, hvor jeg nu kan tage perioder, hvor jeg trækker vejret, slipper roret og nyder, at jeg ikke står alene med det hele, men har en partner og et team, som jeg stoler 100% på. Men det har været - og er! - hver en sveddråbe og en sen nattetime værd.

Så jeg vil klappe mig selv på skulderen for min vedholdenhed og kompromisløshed ift mit ønske om at hjælpe så mange kvinder som muligt med at få en stærk, stressfri og smertefri krop og naturligt forhold til mad og bevægelse i alle årene.

Og jeg vil rette min dybfølte taknemmelighed mod alle de mennesker, der har stået ved min side hele vejen og troet på den fremtid, jeg så indædt tegnede for dem. Ikke bare troet på den, men været med til at skabe den.


 • Min elskede mand Jacob Søndergaard, og mine vidunderlige børn Valentin og Sylvester, der stædigt og utrætteligt minder mig om, hvad der er vigtigst.
 • Min mor, som er min ledestjerne i himlen. Min mormor som altid er der til at hjælpe og bakke op.
 • Min partner og kær veninde Louise Berner, som altid sørger for, at lyset er tændt i mine tunneller.
 • Min ven og cheftræner i teamet, Dennis Frisch, som gjorde det muligt for mig at holde fri og lade op i min babybobbel.
 • Mit seje dygtige, omsorgsfulde team med hjertet på rette sted.
 • Mine modige kunder. Mine nysgerrige læsere.


Uden jer havde det ikke været sjovt. Uden jer havde det ikke været muligt.

For sandheden er, at sammen står vi stærkere.

Det er én af de allervigtigste nøgler til min succes.


Vil du høre helt konkret og uden filter, hvilke største udfordringer jeg har været igennem på vej fra håbefuld solo-selvstænding til en virksomhed med over 6.000 loyale kunder og 30 medarbejdere - og hvordan jeg har valgt at løse dem?

Så kom til ét af de 4 gratis foredrag, med Christine Gouchault som vært - og mig og de andre spændende businessmødre fra bogen som gæster:

 • Tirsdag 10. oktober 10-12.30 i Odense
 • Torsdag 26. oktober 10-12.30 i Horsens
 • Tirsdag 7. november 13.30-16 i Randers
 • Tirsdag 21. november 9-13 på Frederiksberg


OBS: Deltagelse er gratis, men bindende.

Jeg håber vi ses! :-)


 


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar