[BREAKING] Jeg åbner træningsstudio i Lyngby

WN_6464-687x1030.jpg

Nu skal det være

Jeg har længe overvejet at åbne et (fysisk) træningsstudio.

Hvorfor nu det?

Den vigtigste grund er, at mange af mine 6.000+ online-kunder har efterspurgt det utallige gange…

  • Til live events.
  • På mail.
  • I facebookgrupper.
  • Og via online spørgeskemaer.

De fleste er glade for mine online-programmer, men mange vil også rigtig gerne have et live studio, hvor de kan få 1:1-sparring med mine coaches eller gå på små hold med max 10 deltagere, hvor der er god tid til rettelser og sparring.

Og nu sker det.

Jeg kan ikke afsløre alle saftige detaljer i dag.

Men det bliver snart.

Og det bliver et centralt sted i Kongens Lyngby.

Og ja, du vil også kunne møde mig dernede - og også cheftræner og legebarnet Dennis Frisch (når vi ikke sidder og knokler ved tastaturet på at skabe nye redskaber og materiale til jer; eller holder interne tværfaglige konferencer omkring igangværende kundecases med hele vores seje team på 31 skønne trænere).

Der vil blive 3 måder at træne på:

Små hold (max 10 deltagere)

Som medlem kan du booke dig på en række programsatte hold (à 20-30 min varighed) i løbet af ugen, hvor der vil være op til (men aldrig over) 10 deltagere. På disse hold får du vildt meget valuta for pengene, da du aldrig kommer til at drukne i mængden, og dermed let kan få hjælp, rettelser og svar på spørgsmål.

Du vil også få gratis adgang til små fyraften-foredrag om kost, motivation, overgangsalder, smertelindring, genopbygning efter stress mm.

Open Gym (max 15 deltagere)

Træningen er ikke guidet – du klør selv på - men der er altid en træner til stede, som kan svare på spørgsmål og give dig vejledning, hvis du er i tvivl om noget eller bare vil være sikker på, at du laver de der swings rigtigt.

1:1 træning og sparring

Du får træneren helt for dig selv, og I laver sammen de individuelle screening og målinger, der skal til. Det siger sig selv, at denne træningsform er hyper effektiv, og hvis du virkelig har brug for en, der hjælper dig med at holde fast, så er dette løsningen.

NB. I Aalborg og Aarhus vil der også i nær fremtid blive åbnet for 1:1-træning.

 

Og 3 måder at betale på:

Fri træning

Her kan du træne frit på alle hold (fra blide neurologiske flows - til fokuseret styrke både for nybegyndere og øvede - til korte svedfrembringende cardio sekvenser) - hver eneste dag (hvis du orker).

Der bliver rift om dette medlemsskab. Din investering i dig selv vil være 1.795,- pr. måned.

Klippekort hold

Vi har selvfølgelig tænkt på dig, der ikke lige bor i nærheden af Lyngby, men alligevel gerne vil have mulighed for at droppe ind og få boostet motivation eller teknik så du kan holde fast i hjemmetræningen. NB. Det vil derfor være relevant for selv fynboer og jyder at skrive sig på venteliste. Mindste køb er 10 klip (à 30 min), der vil koste 3.500,-

Klippekort 1:1

– hvor den fulde opmærksomhed er på dig. Pris for 10 timer bliver 11.000,-

 

Stærkt begrænset antal pladser

(Vi udbyder kun 50 medlemsskaber ad gangen, så vi hele tiden er sikre på, at have coaches og pladser nok på holdene til alle).

Venteliste

Hvis du vil have besked med det samme, når vi udbyder de første 50 pladser, så skal du skrive dig op på denne særlige e-mailliste:

JA TAK, giv mig besked, når det går løs >>

Som du måske kan regne ud, så glæder jeg og mit team os heeeelt vildt.

Husk, at du gerne må skrive dig op, selvom du endnu ikke er sikker på, om du vil købe plads i mit nye live studio.

KH Anna

 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar