[Video] Den helt rigtige deadline for at få succes

Skærmbillede-2017-05-13-20.51.35

Det her er 5 vigtige råd til dig, der gerne vil lykkes med de mål, du har sat dig for.

"Pearls of wisdom" fra mig & 4 deltagere på Uimodståelig 2016.

Disse råd gælder, uanset om du vil have mig & mit team med på sidelinjen meget*, lidt** - eller slet ikke***. (Se dine muligheder under videoen).

[Se videoen på 4:10 min. her]

IMG_8374-email.PNG

* - Meget hjælp

I En Stærk Sag 1-års forløbet arbejder vi hele vejen rundt om og med dig - kost, træning, livsstil, smerte- og stresslindring, motivation, - med én fast coach der følger dig (1:1 kommunikation) + et tværfagligt team bag, der hele tiden har overblikket over hele din situation.

Pris: 19.950 kr. for 12 mdr.

** - Lidt hjælp

I Annas Baldebiks online træningsskolen får du grundig videoinstruktion, træningsprogrammer, svar på dine spørgsmål og hjælp til justering af din træningsteknik/øvelsesvalg/program (af den coach, der har vagten den givne dag; i et lukket fælles forum). Det handler KUN om din træning - og går ud på, at du bliver i stand til at træne mine programmer mere korrekt og med større effekt.

Pris: 597 kr. for 3 mdr.

*** - Du gør det selv

Bestseller-bogen Skyhøj Forbrænding har ændret over 15.000 kvinders liv. Her får du en grundig indføring i alle mine principper. Få fat i bogen her.

 

Uanset, hvilken vej er den rigtige for dig lige nu og her, så brug lige de 4 minutter på denne video -

- det er afgørende for din motivation til at blive ved længe nok til at se resultater af mine træningsprincipper - og ikke zappe videre efter de første 14-21 dage, fordi du er:

  1. overvældet af info
  2. i tvivl om effekt
  3. mangler af se resultater

KH Anna.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar