Hun slår et slag for teknik, systematik og små ændringer. Mød Ditte Poulsen

Skærmbillede-2017-02-03-12.43.52-2

I serien “Mød din træner”, lavet i samarbejde med journalist Sofie Winther Askgaard, kan du i dag møde Ditte - som, ud over at være ekstremt træningsteknisk nørdet, også har struktur og systematik som én af sine superkræfter, hvilket kommer både vores kunder og hele teamet til gavn hver eneste dag.

Du kan helt aktuelt møde Ditte og få hendes kyndige træningsvejledning og laser-skarp feedback i online træningsskolen Annas Baldebiks på 1200x holdet, der starter i Søborg på søndag: kl. 9.30-10.30. (Det intime personlig træningshold med max 10 deltagere pr. 2 undervisere. OBS: Der starter også et hold med vores træningsspecialist og fys Marie på tirsdag den 7.

Ditte er trænings- og teknisk specialist på Annas Superteam. Hun har altid elsket at træne, men endte med skader efter at have dyrket crossfit. Da Ditte opdagede Annas træning, blev hun både stærkere og fik vendt op og ned på sit liv. Hun er nu tekniknørden på Superteamet, der sørger for, at du laver øvelserne korrekt og får mest muligt ud af dem.

Ditte Poulsen, 41 år, trænings- og teknisk specialist på Annas Superteam Bor med sin mand på Frederiksberg.

Her kan du møde hende : Som coach på 1-års forløbet Uimodståelig, teknikspecialist i Annas Baldebiks og på 12 ugers forløbet Balder Uden Buler og Talje som Timeglas, på workshops, til personlig træning og 1200x holdtræning

 

ditte


"Jeg er perfektionistisk med min træningsteknik"

Ditte Poulsen har altid elsket at træne, men crossfit gav hende skader. Da hun begyndte at træne efter Annas metoder, oplevede hun at blive stærkere, og så sprang hun fra pædagogjobbet. Nu er hun den på Annas Superteam, som elsker at hjælpe andre med den helt rigtige teknik i øvelserne. Ditte Poulsen fik egentlig øje på Anna Bogdanova for mange år siden. Men dengang var crossfit hendes store kærlighed, så hun lurede kun på de der kettlebells i det skjulte. For tre år siden fik hun dog en skade og var nødt til at tage en lang pause fra crossfit.

"Så skulle jeg jo finde noget andet at træne og fik lyst til at prøve noget af Annas træning. Det blev til Balder uden Buler. Som blev til Skyhøj... ja, jeg kunne ikke stoppe igen, og jeg har fulgt Annas træning lige siden," fortæller Ditte, der hurtigt kunne mærke resultater.

Ditte til en workshop hos mig inden jeg hijackede hende til mit team :)

"Efter at være begyndt på træningen, oplever jeg, at jeg ikke længere har knas med lænden, som jeg før havde en tendens til. Og jeg er vild med, at jeg kan træne i min egen stue, når det passer mig, og jeg behøver ikke andre end mig selv til at presse mig for at få resultater."


Balder uden Buler

Dittes resultater kan også ses udenpå. Hun er en tidligere forbrændingstype 1 (tag testen øverst oppe i den gule firkant, hvis du vil vide, hvad dét går ud på), som ikke spiser så meget, ikke træner så meget, er naturligt meget slank, men ikke med mange muskler. Lidt appelsinhud her og der, for lidt ordentligt mad, og nok lidt for meget sukker. Men da Ditte begynder at træne med kettlebells, kravler balderne højere op, bulerne forsvinder, og musklerne vokser.

"Jeg kan se det på mine arme og min ryg og min mave. Jeg kan mærke, at jeg er blevet stærkere. Jeg spiser også mere, fordi jeg sørger for at få mine eftertræningsmåltider, men vigtigst af alt så får jeg meget mere energi," fortæller Ditte, der ikke kan lade være med at være aktiv i facebookgrupperne. Hun elsker at nørde træningsteknik, og når andre lægger videoer op af deres øvelser, kribler det i fingrene hos Ditte med at hjælpe i forhold til den rette teknik. Det spotter Anna selvfølgelig, så i dag er Ditte en del af Superteamet, og hun har sagt sit tidligere job som pædagog op.

"Jeg synes, det er fantastisk at få lov til at nørde træning, kost og sundhed som sit arbejde. Jeg har fulgt Anna længe, og jeg er meget begejstret for hendes tilgang, så det er fantastisk at komme endnu tættere på hende og lære direkte fra hende selv," siger Ditte.


Teknikken skal være i orden

Det er primært træning og teknik, der er Dittes hjertebarn. Det er også der, hun råder andre til at starte, for med træningen kommer der hurtigt en række andre positive effekter.

"Jeg elsker at se på kvinderne og deres teknik, som ofte rykker sig ret meget på forholdsvis kort tid. Når teknikken er i orden, får man det optimale ud af øvelserne. Så kan kvinderne løfte mere, og de har ikke ondt der, hvor de havde ondt før. Jeg får både faglig og personlig glæde ud af at se andre få glæde af træningen," fortæller Ditte, der bruger sin pædagogiske tilgang meget, for det gælder om at se hele personen, som hun siger.

"Man skal se og anerkende små ændringer og forbedringer, for det er vigtigt for alle at føle sig set, hørt og forstået, som man siger på pædagog-sprog. Det lyder banalt, men nogle gange betyder det, at det så ikke kun er træningsteknikken, der skal snakkes om, men også, at man sov dårligt i nat."


Sådan finder jeg motivationen

"99 procent af tiden er jeg motiveret til at træne. Jeg glæder mig faktisk til at træne. Da jeg gik til crossfit, kunne det godt være lidt tungt at komme af sted, fordi man blev drænet for energi, men nu er jeg jo frisk efter træning. Træning skal være sjovt, rart og give dig energi."


Min favorit øvelse

Swings og Squats. Swings er noget af det første, man lærer, og man kan altid lige lave et par swings. Squats er jeg bare rigtig god til det, det falder mig hverken svært teknisk eller i forhold til mobilitet.


Mit motto

"Balder, balder, balder!" Jeg har hørt fra flere på mine hold, at når de går hjem og træner, så kan de høre min stemme sige: "Balder, balder, balder". Det er så vigtigt at spænde op, så vi prikker til balderne, mens vi træner.


Tip: Lad dig inspirere af Ditte og eksperimentér med en "habit-tracker"...

...der hjælper dig med at implementere gode vaner systematisk - så du kan få et overblik over, hvordan din indsats hænger sammen med dine resultater.

Lige nu kan du få Dittes skarpe tekniske blik og hænder på dig på 1200X LIVE hold, der starter i Søborg på søndag og tirsdag. Du kan også få Dittes feedback på din træningsteknik og hjælp til tilpasning af program i online træningsskolen Annas Baldebiks lige her.


Kunder om Ditte:

Hun har fået mig til at fokusere på det rigtige - at lære at slappe af i kroppen og ikke stresse løs. Slippe dårlig samvittighed og få styr på det fundamentale. Hun er så sød og dejlig rolig så man bliver helt blød indeni. Som at få et indre oliebad :)

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar