"Mindre træning har givet mig meget mere energi" - Mød Anni Faurholdt

anni

Anni er kunde hos De Uimodståelige. I dette indlæg kommer du til at lære hende bedre at kende – og få et par af hendes gode råd med på vejen.


Anni Faurholdt, 50 år, social- og sundhedsassistent. Bor med sin mand i Ringkøbing og har to børn på 16 og 26 år 


anni

 

"Mindre træning har givet mig meget mere energi"

Før Anni Faurholdt begyndte at træne efter Skyhøj Forbrænding, løb hun hele tiden for at blive klar til marathon, og hun spiste alt for lidt. Kroppen sagde stop, og først da hun lærte at træne mindre og spise mere, kom overskuddet retur. Det har hun siden rådgivet andre kunder om på Annas Superteam.

Det var Anna Bogdanovas mand Jacob Søndergaard, som Anni først stiftede bekendtskab med. Hun ville gerne have nogle tips af ham til styrkeøvelser, der kunne optimere hendes løb, for hun var ved at træne op til Berlin Marathon. Men så opdagede hun også Anna og Balder uden Buler, som hun besluttede sig for, at hun lige kunne køre samtidig med sine mange timers løb hver uge. Men det kunne hun ikke.

"Jeg er typen, der ikke kan få nok, og jeg fik kørt mig selv helt flad. Jeg var stresset, sov ikke og var sur og gal. Jeg spiste heller ikke ret meget, for jeg skulle være tyndere, så jeg kunne løbe hurtigere, og jeg var totalt undervægtig og havde ingen muskler og masser af appelsinhud ikke blot på benene, men også på armene" fortæller Anni, der derfor besluttede sig for at bede Anna om hjælp.

 

Fra marathon til udbrændt - og til at vende styrket tilbage:


Nul træning

Dommen var klar: Stop med at træne og giv din krop hvile. Det var lettere sagt end gjort for den løbegale Anni.

"Jeg bor midt i byen, og jeg måtte gemme mig, når folk løb forbi mine vinduer, for jeg kunne ikke holde det ud, Jeg ville også løbe! Det var simpelthen afvænning på den hårde måde. Men der gik et par måneder sådan, hvor jeg også tog en masse kosttilskud og spiste mere mad, og så kom jeg oven på igen," fortæller Anni, der besluttede sig for at begynde at træne efter Skyhøj Forbrænding frem for at løbe igen.

"Jeg fik enormt meget energi af det, og jeg tog på i vægt. Overskuddet kom retur, og jeg kunne sove igen og holdt op med at være sur hele tiden. Anna spurgte mig, om jeg ville være med i hendes bog Veldrejet, og det var en rigtig succes-oplevelse for mig. Jeg fik en krop tilbage, som jeg kunne være stolt af, og jeg følte mig stærkere end nogensinde før."

Anni før og efter hun lærte Anna at kende:

Anni_før_SFAnni_efter 1000px  


Aldrig mere løb

Anni skulle lære at træne mindre for at få mere energi, og hun fandt også ud af, at løb altså dræner hendes krop for energi, ikke mindst, når man løber videre med skader, som hun ved, at mange gør. Hun har selv gjort det.

"Jeg har opdaget, hvad langvarig cardio gør ved ens krop og hjerne. Det dræner én for energi og tager rigtig lang tid. Styrketræning giver dig omvendt energi, og det kan altså klares på fire gange 15 minutter om ugen lige der, hvor det passer dig," siger Anni, der ikke har løbet en eneste gang siden, og hun behøver heldigvis ikke længere gemme sig for de andre løbere mere. Hun er også, med egne ord, begyndt at spise som et mandfolk og spiser gerne to bøffer og efterlader ikke noget til sin mand.

"Jeg spiser også masser af grøntsager og juicer løs, og jeg ville ikke undvære mit nye liv for noget. Det er hverken fanatisk eller kedeligt, og jeg spiser altså en bøtte Ben & Jerrys hver lørdag uden at skamme mig det mindste. Jeg har aldrig haft det så godt med min krop som nu, og jeg er sikker på, at der er mange, der kan genkende min historie."

 

Sådan finder jeg motivationen

"Jeg går op i mit træningsrum og skruer op for musikken. Musik er meget motiverende for mig. Jeg kan også have dage, hvor jeg ikke gider, men så laver jeg nogle flows, og når jeg er i gang, kan jeg jo lige så godt lave resten af træningen."

 

Min favorit øvelse

Snatch. Den er udfordrende på teknikken, for den skal på plads, før man kan lave øvelsen ordentligt.

 

Mit motto

"Af skade bliver man klog". Det ved jeg. For jeg har prøvet det.

 


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar