[Vind 2 behandlinger hos osteopat] Ondt i lænden - her er en ofte overset årsag

Skærmbillede-2016-12-04-14.27.08

Hjælp dig selv - og send Nikolaj på hans livs rejse.

Min dygtige kollega, fysioterapeut og osteopat Nikolaj Kaufmann, har fortalt mig om sin tilmelding til Fjällräven Polar ekspedition, med hundeslæde og det hele. Med andre ord, hans livs rejse.

Han kommer med, hvis han samler stemmer nok til at lande på 1. Pladsen i DK (det betyder han skal samle ca 2.000 stemmer på de næste 10 dage) - og jeg tænkte, at jeg ville hjælpe ham.

Jeg beder dermed også om din hjælp!

Men - jeg kunne ikke drømme om at bede dig om din stemme, hvis ikke jeg også kunne give noget igen.

Derfor har jeg bedt Nikolaj udlodde 2 behandlingsforløb à 2 sessioner hver OG dele noget af sin viden om top 2 problematikker, som han ser og afhjælper hos sine klienter.

Sådan deltager du i lodtrækningen om ét af de to osteopati behandlingsforløb på 2 sessioner:

  1. Skriv en kommentar herunder, hvorfor du - eller én du kender - har brug for at vinde forløbet
  2. STEM PÅ NIKOLAJ HER (senest 14. december) - og send ham afsted på hans livs rejse! Stem på Nikolaj Kaufmann

  Og nu, et indblik i #1 problematik, som Nikolaj - som har 10+ års erfaring fra privat praksis og har behandlet og uddannet over 10.000 patienter, personlige trænere og andre fysioterapeuter - hyppigst møder i sin klinik.

Lændesmerter, det glemte haleben og den overraskende behandlingsteknik, du skal kende til.

Jeg giver ordet til Nikolaj:

"En af de ting, jeg ofte bliver konfronteret med i klinikken, er lændesmerter. Det er den mest hyppige form for smerter, vi ser i den private sektor.

Årsager til rygsmerter kan være mange, rigtigt mange.

Derfor er der aldrig en unik tilgang til smerter i lænden. Der findes simpelthen ikke ”pillen, der bare virker”, heller ikke inden for den manuelle terapi, træningsterapi eller kognitiv terapi. At have ondt i livet kan give ondt i ryggen. I disse tilfælde er det simpelthen et ”overflow af input”, værende stress, ulykkelig kærlighed, et hjem i evig splittelse, frustrationer på arbejdet eller lign., der kan medføre at hjernen udsender et ”hjælp, jeg er ude af balance-signal”, som kan udmunde i ryg/nakke/hoved- eller andre smerter i kroppen.

Diskusprolapser har fået skyld for at være årsagen i mange rygsmerter, og det kan de ofte også være.

Interessant nok, peger mange studier på, at en scanning ikke altid stemmer overens med de oplevede smerter. Nogle kan have kraftige smerter, uden at en scanning viser nogle anormaliteter. Andre kan have ingen smerter, mens en scanning kan vise f.eks. en prolaps. Så en scanning er heller aldrig løsningen.

Kort og godt kan det siges, at smerten ikke nødvendigvis sidder dér, hvor problemet er opstået, men i mange tilfælde er en konsekvens af (summen af) andre ting.

I mit job som behandler og træner, er det derfor mit fornemmeste mål, at give mit bud på, hvad der er årsagen til smerten. Husk, at smerten ikke altid sidder, der hvor problemet opstår. Dette kræver en meget lang anamnese – har du tidligere skader? Har du kendte sygdomme? Hvordan har du det i livet? – og spørgsmål af dybere karakter, hvis jeg synes, at jeg kommer på sporet af noget interessant. Hertil kommer en længere udredelse med forskellige test inden for de relevante spor, jeg har opsnuset undervejs.

Anna bad mig om at fortælle om ét af de hyppigste problemer, som jeg ser i min praksis.

Jeg har valgt at rette blikket mod rygsmerter, som stammer fra halebensproblematikker efter fødsler/fald eller andre traumer.

Disse rygsmerter kan være af voldsom karakter, sidde i flere år og ofte kan man have prøvet flere forløb, endda hos gode behandlere med både massage, akupunktur, træning osv. Smerterne forsvinder måske for en stund, men kan have en tendens til at dukke op igen og igen over op til flere år.

Efter fødsel, kan halebenet brække eller blive forskubbet og blive trykket bagud.

Dette er ikke unormalt, men bliver det siddende i den bagudrettede position, man det opleves som smerter ofte i siddende position på hårdt underlag, som f.eks. en hård stol eller en smal cykelsaddel. Nogle fortæller om mindre smerter, når de læner sig fremad, alene af den grund, at trykket på halebenet forsvinder og fordeles til bagsiden af lårene i stedet for på bækkenet og halebenet.

Smerterne opleves ofte kun få gange ved halebenet, men har en intimiderende karakter lige imellem korsbenet og de nederste lændehvirvler – hvilket også er årsagen til, at de ofte mistolkes som værende lænderyg problemer. Et perfekt eksempel på, at årsagen ikke er, hvor smerterne sidder.

Det direkte tryk på halebenet kan altså give udstrålende smerter til lænden. Derudover er der en del af bækkenbundsmuskulaturen, der udspringer og tilhæfter på halebenet. Disse muskler og sener kan komme på en form for overstræk, hvorfor de kan blive udtrættet og spænde op.

Bækkenbundsmuskulaturen danner hele bunden i dit bækken og kan derved give ”skæve træk” i hele bækkenet, som kan udmunde sig i smerter i f.eks. bækkenleddet eller lænderyggen. Senerne ved siden af dit haleben kan komme på overstræk og give irritation.

Prøv f.eks. at strække din finger kraftigt bagover.

I starten er det ikke så slemt, men holder du den i lidt længere tid, bliver fingeren irriteret. Prøv engang. Det er ikke så rart, vel? Det kan forhåbentlig give en ide’ om den irritation, der kan komme i bækkenet, hvis nogle sener bliver strukket, eller bliver stramme over længere tid.

Disse halebensproblematikker er som sagt ofte overset, mistolket som rygproblemer, eller beskeden kan være, at "det må du lære at leve med”.

Jeg har med stor succes arbejdet med udspænding af bækkenbundsmuskulaturen og behandling direkte på halebenet og de omkringliggende ligamenter.

Men lige præcis halebenet, findes der kun en direkte adgang til, når alt andet er prøvet. Den rectale indgang.

Dette kan være en grænseoverskridende behandling, hvorfor man altid kan have en bisidder med og hvorfor jeg altid skal have skriftligt samtykke fra mine klienter, om at de er informeret om behandlingen og hvordan denne foregår. Den kan til tider være smertefuld i selve behandlingen, da jeg ofte ser mine klienter, når de i årevis har prøvet meget andet uden effekt. Til gengæld er oplevelsen ofte næsten øjeblikkelig lettelse i ryggen, til tider forsvinder udstråling til benene og mine klienter omtaler det som en lethed, når de forlader klinikken.

Hør Nikolaj fortælle om behandlingen her:

 

Nikolaj... Rectal behandling, seriously?

"Ja. Alle fysioterapeuter er autoriserede til at lave interne behandlinger.

Interne behandlinger er brugbare ved mange diagnoser, f.eks. prostata forstørrelse, halebensproblematikker, eller ved arvæv efter operationer eller stråling i underlivet.

Interne behandlinger bruges kun, hvis dette findes nødvendigt.

I bund og grund handler det om at nå nogle strukturer, som ikke kan nås udefra. Det er fuldstændig ligesom at behandle alt andet væv, det kan bare kun nås den ene vej.

Hvis folk sexificerer det, skal de være taknemmelige over, at de aldrig har haft så kraftige smerter, at de ikke har prøvet årevis af anden behandling, brugt tusindvis af kroner, for tilsidst at finde løsningen og meningen i behandlingen. Når man først ligger på briksen, kunne det ikke være mere asexuelt."

Sådan deltager du i lodtrækningen om ét af de to osteopati behandlingsforløb på 2 sessioner:

  1. Skriv en kommentar herunder, hvorfor du - eller én du kender - har brug for at vinde forløbet
  2. STEM PÅ NIKOLAJ HER (senest 14. december) - og send ham afsted på hans livs rejse! Stem på Nikolaj Kaufmann  

Manuelle behandlinger kan ikke stå alene.

"Efter et behandlingsforløb er det en rigtig god ide’, at gennemgå kroppen for diverse kompensationer i kroppen. Et langt forløb i smerter, leder ofte til, at kroppen finder den mindst smertefulde måde at gå, sidde og stå på.

Jeg kalder det, at kroppen bygger et korthus for at holde sammen på sig selv. Når jeg så fjerner hovedårsagen til problemet, er det en rigtig god ide’ at gå i gang med træning af både ben, balder, ryg og kroppen generelt, så man kan få ny balance og stabilitet i sin hverdag.

Start gerne med Annas flows. 

De kombinerer bevægelighedsøvelser for både ét og flere led samtidigt og dermed forbedrer kropsbevidsthed og led-/muskelkoordination i de områder, der ikke er så god kontakt til og føling med pga længerevarende skader/smerter/kompensationer.

Brug derefter disse øvelser i din opvarmning eller mellem øvelser i dit egentlige træningsprogram."

Her får du et par øvelser, der specifikt går på at skabe bedre bevægelighed i og kontakt til haleben og korsben, samt give dig bedre kontrol over dit bækken:

Bedre kontakt til dit haleben vil ikke blot sikre, at din krop husker sit nye "kort" efter behandlingen, så du dermed får nyere holdbar effekt, men også at du bliver i stand til at aktivere din muskler mere effektivt i din træning.

Så, spring ikke dine flows over!  


I næste blog: den næst hyppigste problematik, som Nikolaj møder i sin klinik, nemlig nakke-/kæbe-/hovedpine problemer.


Sådan deltager du i lodtrækningen om ét af de to osteopati behandlingsforløb på 2 sessioner:

  1. Skriv en kommentar herunder, hvorfor du - eller én du kender - har brug for at vinde forløbet
  2. STEM PÅ NIKOLAJ HER (senest 14. december) - og send ham afsted på hans livs rejse! Stem på Nikolaj Kaufmann


Præmie:

Der trækkes lod om to behandlingsforløb på 2 sessioner (op til 1 time pr. behandling), værdi kr. 2200, fredag den 16. December.

(OBS: Der er ikke nødvendigvis tale om halebensbehandling - det kan være hvilken som helst problematik, som du gerne vil have hjælp til, som har generet dig i lang tid, og som du ikke har kunne få has på med træning og anden behandling).

Den første gang er en undersøgelse og inkluderer behandling. Anden gang er en gennemgang af følger efter første behandling, undersøgelse, samt videre behandling.

Præmien kan indløses fra d. 01.01.2017 frem til 01.05.2017.

Det anbefales, at man ringer op til 3 uger før forventet førstegangs behandling (Grundet juletiden er der run på klinikken indtil 1. januar - og også i tiden efter).

Behandlingerne foregår på Næstved Rygcenter, Eskadronvej 4, 4700 Næstved.

Behandlingerne er personlige, eller kan gives som sammenhængende gavekort. De to behandlinger kan ikke deles op og ses som en sammenhængende præmie. Præmien kan ikke veksles til kontanter eller andre goder på stedet. Den udøvende behandler vil være Nikolaj Kaufmann (Fys. Bsc. Ost. D.O., medlem af registrerede osteopater i DK) og ingen anden behandler på klinikken.

Læs mere om, hvad osteopati er, her.


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

145 kommentarer

Laila Jørgensen

Jeg ville super gerne give min mand sådan en behandling, da han siden en ulykke som barn, har haft scheuerman og døjer meget med rygproblemer. Som voksen har han desuden måtte døje med at hans overvægt (som er opbygget grundet inaktivitet, som jo skyldes en dårlig ryg) har givet ham sukkersyge type 2. Han har så tabt sig siden det blev konstateret, men han er stadig ikke tæt på sit mål og jeg tror at der kunne være god motivation ved at få hjælp til ryggen, så han kunne komme ud og bevæge sig mere. Han vil gerne men han skal nok have et kærtligt puf Krydser fingre og har stemt på Nikolaj. Nu stemmer jeg på mig som vinder så jeg kan give en julegave min mand ikke regner med/forventer
Læs mere
Læs mindre
Min moster Ulla vil kunne få så meget ud af de behandlinger. Pt sygemeldt med endnu en diskusprolaps og i et seriøst smertehelvede. Skal have tagget hende i fb opslaget så hun kan se der er en anden vej ud.
Læs mere
Læs mindre
SOfie stephenson

Jeg ville give disse behandlinger til min bror som et led i det forløb, jeg har planer om at starte med ham efter nytår. Han har været sygemeldt i 3-4 år, hvor ingen reel diagnose har været stillet. Han lider nu af smerter i sin krop, særligt i sine fødder, hvilket jeg har en teori om er pga. forstyrrelser i hans nervesystem. Måske en kombination af forløb med hjælp fra Annas super team samt dette forløb med osteopati kan hjælpe ham i retning mod en langt bedre livskvalitet og en mere smertefri og samarbejdsvilling krop <3
Læs mere
Læs mindre
Det vil jeg sindssygt gerne vinde! Jeg har gået rundt med nakke-/kæbe-/hovedsmerter siden et fald på cykel for to år siden. Har prøvet forskellige behandlinger, men det vender altid tilbage. Pt. for fuld styrke. Krydser fingre for det bliver mig.
Læs mere
Læs mindre
CamiLla KrIstiansen

Åh hvor ville jeg gerne i hænderne på Nikolaj ... jeg har døjet med min ryg og lænd i et lille års tid nu og lægen mener det er en diskus, men jeg afventer scanning. Min Kæreste og jeg ønsker snart at blive gravide, men jeg er ærlig talt bekymret for det, i for hold til min ryg..
Læs mere
Læs mindre
Maria møller

Uhh ville jeg gerne vinde til min dårlige ryg!
Læs mere
Læs mindre
Benedikte Andersen

Hej Anna og Nikolaj, Tak for et rigtig interessant indlæg. Jeg har selv været på nippet til at prøve en rectal behandling, fordi alt andet ikke virkede og jeg var desperat for at slippe for smerter. Jeg endte dog hos en fysioterapeut, der også er uddannet kraniosakralterapeut og vupti: haleben på plads. Jeg fik efterfølgende et par behandlinger for at stabilisere det endeligt, da jeg pga alvorlig stress var i konstant flugtmode og halebenet trak sig ind under mig. Så lang historie kort - jeg ved, hvor vigtigt, det er at komme i den rigtige behandlers hænder og hvad det betyder for ens livskvalitet. Da jeg selv bor på Bornholm bliver det lidt for bøvlet at komme til Næstved, så derfor vil jeg gerne nominere min allerkæreste veninde Kisser til præmien. Hun døjer med hypermobilitet, ødelagte knæ efter mange års badmintonspil på højt niveau, migræne, nedslidning af kroppen efter fire krævende fødsler og en massiv stress gennem alt for lang tid. Hun joker ofte med, at der ikke er noget at stille op med alle skavankerne, men jeg er overbevist om, at Nikolaj er den rette mand til at hjælpe hende. Held og lykke med afstemningen, Nikolaj.
Læs mere
Læs mindre
Heidi Kristoffersen

Jeg har i mange år sådan lidt on/off døjet med smerter når jeg sidder ned. Det føles som om mit haleben sidder skævt. Det påvirker i den grad min træning og mit arbejde. Jeg kan typisk afhjælpe en smule selv ved at forsøge at skubbe på ude fra. Dette påvirker så min træning som dermed kommer til at ha indflydelse på mine hoftebøjere...sådan lidt skruen uden ende, det kunne være fedt med en løsning en gang for alle så jeg kan sætte turbo på min træning.
Læs mere
Læs mindre
Rikke Nybo

Jeg har stort set altid ondt i lænden, fordi jeg ikke kan stå på flad fod på mit venstre ben, da mine muskler er meget spændte. Derfor ville jeg virkelig gerne prøve en behandling hos Nikolaj.
Læs mere
Læs mindre
Chris Lyngeraa

Jeg skal vinde, fordi jeg har i langtid har haft problemer med min lænd efter et løft. Jeg er sikker på at Nikolaj er den rette til stege hjælpe mig.
Læs mere
Læs mindre
Maiken mogensen

Selvfølgelig har jeg stemt på min gamle køkkenroomie fra kollegietiden, og allerede dengang var Nikolaj 110% dedikeret til behandlerverdenen. Og jeg ved han er SINDSYG dygtig, og derfor vil jeg drømme om, bede for og krydse alle fingre og tæer for at få chancen for at han kanbehandle mine rygproblemer, som jeg har haft i over 11/2år nu, og specialisterne mener det er muskelsmerter, men alt hvad de råder mig til hjælper bare ikke rigtig. Jeg håber jeg kan komme i betragtning og Nikolaj kommer afsted på hans livs rejse! Glædelig 2 søndag i advent
Læs mere
Læs mindre
Karin Hansen

Jeg har i flere år døjet med ryg og bækken efter en rideulykke og derefter en bilulykke. Der er dage hvor jeg dårlig nok kan gå med hunden pga smerter i ryg og bækken. Det kunne være rart at vinde behandlingen da pengene er små og jeg vil gerne slippe for noget af smerten.
Læs mere
Læs mindre
Maiken vesth

Ville elske at vinde det til min datter på 10 der døjer meget med smerter i ryggen og har problemer med at sove hver nat. Vi har efter aftale med lægen (hvor hun opdage at hun har en del låste led) at en osteopat var det bedste for hende.
Læs mere
Læs mindre
Har stemt! Og kunne rigtig godt bruge nye øjne på mine smerter i ryggen. Arbejder med det indefra og udefra og ikke mindst oppefra har fået ryddet godt op, men har endnu ikke fået løsnet op for tilbagevendende smerter
Læs mere
Læs mindre
Nakkeproblemer med tilhørende jævnlige spændingshovedpiner gør mig nysgerrig på om denne behandlingsform vil kunne hjælpe mig
Læs mere
Læs mindre
Lene Juncker

Syntes min mand skal vinde sådan en omgang. Han blev for 10 år siden opereret for diskusprolaps, hvilket hjalp så han ikke har turene med stærke smerter. Men han har dog nu permenent lændesmerter, han kan stadig fungerer, men det er bare meget ubehageligt.
Læs mere
Læs mindre
Bente Møller

Hej. Jeg har gennem længere tid døjet med ryg, nakke og skulder. Bl.a. har jeg haft 2 påkørsler bagfra på motorvejen, der helt sikkert har bevirket, at jeg har gået og spændt min krop i alt for lang tid. Seneste påkørsel i september har gjort at mit ene skulderblad stikker ud. Jeg er bange for at træne efterhanden, da jeg ikke tør gøre ret meget af frygt for at gøre noget forkert. Jeg har virkelig brug for at vide, hvad der evt kan være galt med min ryg/skulde og ikke mindst hvordan jeg træner min krop! Håber, jeg vinder - og håber Nikolaj får stemmer nok så han også kan "vinde" sit livs tur :-)
Læs mere
Læs mindre
Annette Thomsen

Jeg ville meget gerne vinde pga tilbagevendende rygsmerter.
Læs mere
Læs mindre
Marie Nielsen

Vil gerne have styr på årsag til tilbagevende låsning af SI led
Læs mere
Læs mindre
Line Palmquist

Det ville være skænt at vinde. Har indtil videre fået konstateret tre ryglidelser og prøvet mig frem med både massage, fysioterapi og meget mere. Lændesmerter er der bare ikke tid til i en dagligdag med to små børn. Desværre er de en daglig "gæst" hos mig
Læs mere
Læs mindre
Ricka Hea

Min veninde Gera Van Rootselaar har prøvet alle mulige forskellige behandlinger og træningsforløb uden en bedring for ryggen. Hun er typen der altid gør en masse godt for andre men har næsten opgivet en bedring for sig selv. Det ville være så godt for hende at vinde et forløb der måske kunne få det til at gå den rigtige vej!
Læs mere
Læs mindre
Per Andresen

Hey Nikolaj. Jeg er 36 år og jeg har bøvlet med lændesmerter, siden jeg var 17-18 år (lige hvad jeg kan huske i hvert fald). Jeg har prøvet alt muligt behandling, både kinesiologi, Kiropraktik og fysioterapi. Alle dele med succes, dog uden vedvarende effekt. Smerter er altid vendt tilbage efter et par måneder. Og har når de er værst, sat sig i låret/knæet, så næsten ikke har kunne gå. Jeg har de sidste 12-13 måneder fået fysioterapeutisk behandling, både Mulligan og Douglas Heel's activation, og målrettet træning/genoptræning. Jeg er virkelig nået langt, med behandlingen. Men jeg kan mærke irritationen/smerterne i lænde området er tilbagevendende. Min behandler har sat mig på en måneds behandling pause, og kun fortsætte med træning for, at se om hun kun symptom behandler nu. Jeg har fysisk betonet arbejde, og det betyder meget for mig, at de sidste 35 år skal være smerte fri. Og jeg tror helt sikkert, at du kan hjælpe mig. Mvh per P.s. held og lykke med fjāllreven turen
Læs mere
Læs mindre
Eva Eriksen

Jeg vil rigtig gerne vinde to behandlinger hos Nikolaj, da jeg i 5 år har prøvet ALT MULIGT indenfor behandling af bækkenløsning og lændeproblemer!! Jeg er har opgivet nu og er startet på en smerteklinik for at blive medicinsk behandlet for kroniske smerter. Men går stadig og håber jeg kan finde noget/nogen som kan hjælpe
Læs mere
Læs mindre
Dorte feldvoss

Har ledgigt og nu også ondt i lænden:-( har brug for at finde ud af hvad der er hvad:-)
Læs mere
Læs mindre
Mie hartz thing

Jeg hørte for efterhånden mange år siden første gang om at min migræne, nakke og lænde problematik kunne stamme fra mit haleben. Migræne har jeg døjet med siden 12 års alderen. Mit haleben har fået flere slag gennem mit liv, og idag kan jeg ikke holde ud at sidde længe og specielt ikke på en hård stol. Jeg er villig til at prøve alt mod min migræne, og det her er snart det eneste jeg ikke har prøvet af. Jeg ønsker inderligt at jeg kan vinde den her behandling og få et liv med færre smerter og begrænsninger.
Læs mere
Læs mindre
Andrea SOnne

Det lyder som mig; en lang bred ryg og korte ben, og smerterne sidder netop i lænden, ballerne og ned mod halebenet. Under graviditet nr. tre fik jeg bækkenløsning, og passer jeg ikke min træning får jeg ondt. På sigt er jeg bekymret for hvad det kan udvikle sig til. Det kunne være godt at få en professionel til at se på min lænd.
Læs mere
Læs mindre
Nina svennesen

Hvis jeg vandt skulle min veninde Anne-Mette have præmien. Hun døjer rigtig meget med dit haleben efter fødsler og et fald, hvor set knækkede. Hun er utrolig hjælpsom og tænker altid på andre også selvom hun har mange smerter.
Læs mere
Læs mindre
Louise Elmgaard Thiem

Min mand - Finn Elmgaard - skal vinde. Han døjer med smerter i ryg og lænd, og han vil SÅ gerne kunne løbe
Læs mere
Læs mindre
Anja Thybo

Åh, det er jo mine symptomer! sidder med en klump i halsen... kan det virkelig tænkes, at mine mange års smerter i lænd/nedre ryg og JA, halben når jeg sidder eller cykler, skyldes en voldsom fødsel for 25 år siden, hvor min datter blev "hjulpet ud" med sugekop, samt et senere fald, hvor jeg slog halebenet... (fortæller min mand mig, for jeg kan ikke selv huske det). Har de sidste 10 år også døjet med nakke problemer... mon det hænger sammen... ÅH, hvor vil jeg gerne vinde Nikolajs behandlinger! Jeg er så træt, så træt af at ha' ondt... En sidebemærkning - min mand taler jævnligt om, hvor hyggeligt det kunne være cykle ture, også lange, sammen (det har været et emne i mange år), men jeg får ondt i rumpen efter 10 minutter på en cykel, og det føles som om jeg har siddet direkte på spidsen af halebenet... Sidder også ofte med benene over tværs netop for ikke at hvile på halebenet, forstår jeg nu - mega dårligt for alt! Kunne blive ved.. Stop dig selv, Anja og kryds fingre for at du bliver en heldig vinder!
Læs mere
Læs mindre
Maibrit nielsen

Har fået af vide at jeg er i risikozone for at få knogleskørhed og at jeg er begyndt at falde sammen i den øvre del af ryggen (kan se at min søn på 12 allerede hænger i skulderne så et par tips til at rette ham op vil være lækkert.
Læs mere
Læs mindre
Christina

Modic forandringer 3 diskusprolaps tilbagevendende hold i ryggen og et haleben der brækkede under min første fødsel for 26 år siden.....har prøvet næsten al træning kiropraktor og fysisk mm har aldrig spekuleret over det kunne ha noget med halebenet at gøre!!!
Læs mere
Læs mindre
Thomas Søgaard

Hejsa. Jamen det kunne jeg godt tænke mig at vinde. Har massive lændesmerter, kronisk hovedpine på 17. År og en omgang hortons hovedpine på toppen som krymmel. Har prøvet 1000 ting, men ikke en osteopat.
Læs mere
Læs mindre
Tror min ryg med skoliose vil have glæde af sådan en behandling! OG mine spændte kæber vil sikekrt også have gavn af det.... Krydser fingre og tæer for at det bliver MIG :)!
Læs mere
Læs mindre
Krydser fingre
Læs mere
Læs mindre
Kresten Gaub

Det ville hjælpe mig med at gøre to af de ting, jeg holder mest af her i livet - at sidde bag et skrivebord og lave (forhåbentlig højt kvalificeret) jura, der hjælper andre, og at løbe rundt i shorts på en rugbybane sammen med 29 andre mænd, der heller ikke har opdaget, at de er blevet for gamle til at lege vildt ;-D
Læs mere
Læs mindre
Har prøvet næsten alt for at få mit bækken/ lænd på plads gennem de sidste 3 år - Fys, kiropraktor, body sds, massør, Kranio sakral terapi og triggerpeut massør, uden det blev helt godt, desværre faldt jeg 4 meter ned af en stige for 3 1/2 md siden hvilket ikke har gjort tingene bedre. Savner helt klart at få nogen til at se helheden og anbefale noget specifik træning.
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil gerne vinde behandlingen til min mand, som døjer med massive rygsmerter pga diskusprolaps. Han har prøvet træning, modic klinik og kiropraktor, men har altid smerter. Han klager sig aldrig over disse smerter.
Læs mere
Læs mindre
MajBritt

Jeg har født for 4 mdr siden, og kunne rigtig godt bruge at få lænden på plads efter den omgang :)
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil gerne selv igennem behandlingerne og få set på min hofte og skulder
Læs mere
Læs mindre
Tina Hørlyck geertsen

Ej jeg sidder helt med tåre i Mine øjne og føler at du Nicolaj lige Præsis ved hvordan mine smerter er. De står i hvert fald meget tydelige beskrevet i denne super gode beskrivelse du har fortalt omkring haleben problematikken og hvordan du kan afhjælpe smerter. Jeg har haft smerter omkring mit haleben og læn i 4 1/2 år nu. Inden for det sidste år har jeg fået lagt 3 blokader som ikke har hjulpet en dyt og været i en MR scanner som viser at mit haleben "ser helt fint ud" men at jeg har diskusprolaps i nederste del af ryggen. Jeg har SÅ mange smerter i den nederste del af ryggen, ved halebenet og omkring endetarmen. Jeg kan snart ikke finde ud af hvor smerten sidder og kommer fra for jeg har ondt over alt forneden. Jeg ved at jeg går og spænder op og at det også nok igså er med til endnu flere smerter. Så DERFOR ønsker jeg virkelig at vinde dette forløb ved dig. Jeg er alt for ung til disse trælse smerter, har et langt liv endnu, er mor til to mindre børn og kone til en dejlig mand som de bliver forsømt fordi jeg føler mig hæmmet af mine smerter og det nedsætter min livslyst til mane ting efterhånden. Jeg vil bare gerne være en mor med energi, en kone der ikke har smerter og få glæden tilbage. Derfor skal jeg vi de Tina
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil gerne vinde forløbet da jeg i en alder af 27 døjer med rygsmerter på daglig basis - og har gjort det de sidste 5 år. Jeg var forsøgt mig med kiropraktik, zoneterapi, akupunktur, kraniosakral og også kognitiv terapi da jeg er sikker på rod i sindet giver rod i kroppen, men er ikke kommet nærmere en smertefri hverdag og det dræner mig desværre og stjæler mit overskud psykisk. :(
Læs mere
Læs mindre
TrIne honnens

Jeg døjer med smerter i mit højre knæ - som har stået på on/off de sidste 10-15 år... har prøvet diverse behandlinger/operationer og træning uden at smerterne er forsvundet! Jeg ville blive så glad hvis jeg kunne træne uden smerter igen
Læs mere
Læs mindre
Christina Anthoni

2 diskus prolapser i lænden, går p.t. hos Nikolaj
Læs mere
Læs mindre
Camilla Sandholm

Jeg vil rigtig gerne vinde behandlingen til mig selv. Jeg har i en del år døjet med mange smerter i ryggen. Specielt efter graviditet nr 2. Helt galt har det været siden Jeg løftede min søn ind i bilen en travl morgen. Har prøvet meget men savner virkelig en behandler som tager hele kroppen/psyken med i diagnosticering/behandling. Krydser fingre
Læs mere
Læs mindre
Dorthe christensen

Jeg ville bruge behandlingerne selv. Efter et fald på halen et badeland, låste mit bækken. Det gav efterfølgende smerter i balde og lænd. Jeg gik længe med det før jeg fik løsnet bækkenet, og har ind imellem stadig smerter. En ostropat har tidligere hjulpet mig. En effektiv behandling og meget vidende behandlere.
Læs mere
Læs mindre
Jeg har allerede stemt på den unge mand. Super sejt. Jeg kunne tænke mig at vinde, fordi jeg netop maser med de problemer som der skrives om
Læs mere
Læs mindre
Har haft ondt i haleben og lænd de sidste 10 år on/off. Har fået konstateret en mindre dp i lænden. Kan både træne og løbe kortere distancer. Men har smerter i perioder. Min lænd er stiv som et bræt og jeg spænder ekstremt meget (skuldrerne sidder ofte oppe om ørene). Lider af hovedpine i perioder også. Av. Hjælp. Tak. :-) Min mand kunne også godt bruge et par behandlinger.
Læs mere
Læs mindre
Min datter er blevet hjulpet med denne behandling. Hun blev kureret for smerter i foden og spiller nu igen håndbold uden problemer. Derfor er jeg overbevist om, at det også ville kunne hjælpe en rigtig god ven med diverse bryst - og rygsmerter og søvnproblemer så han kan få en smertefri hverdag. Anbefaler denne behandling til alle jeg kender.
Læs mere
Læs mindre
Mette kragh

Kære Anna Jeg vil rigtig gerne finde ud af hvorfor jeg har fået ondt i lænden, særligt venstre side og det trækker ned i venstre ben. Behandlinger vil jeg være meget taknemmelig for. Kh Mette
Læs mere
Læs mindre
Jeg ville give behandlingerne til min far som døjer med en dårlig skulder og smerter efter alt for meget angrebs-træning med politihunde. Han er blevet opgivet ad flere fysioterapeuter, og har fået at vide at han må leve med smerterne, og ikke at kunne få armen over hovedhøjde. Hvis der er nogen der kan gøre noget for ham, er jeg sikker på at det er dig! Held og lykke med de sidste 16 dage. Der er stemt herfra.
Læs mere
Læs mindre
Så der stemt! Efter 3 fødsler af meget store børn og dertil bækkenløsning, har jeg kroniske smerter i ryggen. Jeg har føleforstyrrelser primært ned i venstre ben og meget kraftige smerter i lysken der til tider låser mig fast. Er på ingen måde i stand til at løbe. Vil så gerne have det behandlet.
Læs mere
Læs mindre
Catharina Damgaard

Det ville være skønt at få denne kompetente fyrs hjælp til, om der kan gøres noget med mine fysiske skavanker opstået i forbindelse med et stresskolaps i 2008, og som det ikke er lykkedes mig at komme mig efter. Har endvidere haft bækkenløsning ved to fødsler og har som helt ung fået et kraftigt slag mod halebenet. Har fokus på om der kan være tale om problemer med Vagusnerven. Har læst om denne nerve og synes, at mine symptomer kunne stemme overens med beskrivelsen af denne nerve fra Jakob Søndergaard i sin bog.
Læs mere
Læs mindre
Christina Juul Rejkjær

Det vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg blev tilbage i 2008 påkørt og har stadig følger heraf. Er blevet behandlet af nærmest alle behandlingsgrupper uden resultat. Og det er kun blevet værre af at jeg i juli fik en lille datter. Ulykken og graviditet/fødsel har været utrolig hård ved min krop og døjer dagligt med smerter igennem hele ryggen
Læs mere
Læs mindre
Karen jørgensen

Jeg vil være ovenud lykkelig for at få Nicolajs kyndige behandling og selvfølgelig har jeg stemt på ham. Jeg har mange lændesmerter der stråler ned i højre ben og det er meget forværret efter min fødsel. Jeg bor på 4 sal og slæber en del op hver dag inkl. Mit barn så vil så gerne være smerterne foruden. Desuden har jeg et slidt håndbold-knæ og lægerne siger der intet er at gøre. Jeg kan få et nyt når jeg er 60 år. Kan det mon trænes op til trapperne? Begge knæ låser ind i mellem men det ene er mere skidt end det andet. Herudover nakke problemer efter uheld i 9. Klasse. Jeg har fået konstateret kronisk hovedpine. Håber Nicolaj kan hjælpe eller ved hvordan jeg kan få reduceret mine smerter.
Læs mere
Læs mindre
Stephan Svensson

Jeg syntes min hustru skal vinde denne behandling. Efter to graviditeter på relativt kort tid, døjer hun med diverse smerter, som passer fuldstændigt med hvad der beskrives ovenfor.
Læs mere
Læs mindre
Kijo gylden

Jeg ville elske at vinde sådan en behandling. Efter to fødsler et min lænd ikke det samme længere og jeg er super træt af ikke at kunne ligge på et helt fladt underlag uden at have ondt Jeg håber at Nikolaj kommer afsted
Læs mere
Læs mindre
CamiLla petersen

Mine veninde Tanja , har problemer med ryg,lænd og ben som sover. Hun er ung og ikke mindst et dejligt menneske, som endnu ikke har fundet en hjælp som virker. Måske det kunne være godt for hende,at prøve med ny og anderledes indgangsvinkel mht til hendes smerter :)
Læs mere
Læs mindre
Maja Flarup

Jeg kunne rigtig godt tænke mig en behandling hos Nikolaj! Har længe kæmpet med min krop, smerter både fysisk og psykisk - som også sætter sig i kroppen :-) Det kunne være skønt at få et par nye øjne på :-)
Læs mere
Læs mindre
Rikke Bang andersen

Jeg er bevidst omkring hvad der er godt for min krop, men i øjeblikket kæmper jeg med manglende overskud, kropsdvaskhed (ja, det er et ord), udbrændthed, træthed, for meget arbejde og for lidt mad... Min lænd/iskas nerve driller efter fødsel 1,5 år siden, hvor jeg ikke har fået bygget min krop op... Et lille (ind)spark og hjælp til at få mig på rette kurs, vil være fantastisk og en behandling af kroppen vil være et godt sted at starte.
Læs mere
Læs mindre
Helle Poulsen

Meget interessant indlæg! Jeg tror rent faktisk, at en behandling af Nikolaj kunne være livsændrende for mig! Jeg døjer med et skævt bækken og haleben efter to meget hårde graviditeter med ekstrem voldsom bækkenløsning. Jeg er dagligt plaget af smerter, hvert eneste skridt jeg tager er forbundet med en form for smerte, jeg har problemer med, at løfte mine børn, kan kun lægge på ryggen meget kort tid ad gangen, kan ikke gå længere ture, det er også slut med at gå i stiletter. Har fået at vide, at jeg aldrig kommer til at kunne løbe mv. igen. Jeg er efterfølgende begyndt, at få gener i mit underliv i form af smerte og blødninger. I følge min gynækolog er det fordi min bækkenbund er overspændt, noget jeg aldrig har døjet med før. Men efter at have læst ovenstående giver det måske meget god mening? Listen over ting, jeg er fysisk begrænset af er laaaang. Jeg har dog selv en tro på, at min krop godt kan fikses igen. Det er bare endnu ikke lykkedes mig, at finde den rette til at hjælpe mig. Det er så her Nikolaj kommer ind i billedet :) Jeg har snart prøvet ALT, forskellige typer af behandlere, den nærmeste til, at hjælpe mig er en kraniosakaralterapeut. Men hun kan ikke rigtig hjælpe mig i mål. Jeg har brugt tusindvis af kroner på div. behandlinger, og har ærlig talt ikke råd til, at blive ved med at prøve alt muligt forskelligt af. Jeg har tidligere trænet rigtig meget, og ved hvor vigtig det er, at have en stærk krop. Med hjælp fra en rigtig dygtig personlig træner, er jeg derfor begyndt at "genoptræne" min krop, selvfølgelig med hensyn til mine skavanker. Det faktum, at min krop bliver stærkere, har faktisk afhjulpet nogle af smerterne, og mit bækken skrider ikke så nemt mere, MEN det løser ikke problemet med det skæve bækken og haleben. Jeg VIRKELIG brug for én, som kan hjælpe mig med, at fikse min krop, så jeg kan være aktiv med mine børn :)
Læs mere
Læs mindre
Efter et fald som 6-årig, hvor jeg beskadigede tænder, kæbeled og nakke har jeg haft smerter i kæber, hoved og ryg siden jeg var 9. Som 41-årig lavede jeg et næsten identisk fald og beskadigede igen tænder, kæbeled og nakke. I 2012 forstuvede jeg atter nakken efter uheld i svømmehal. I min ungdom var det overvejende lænden, der drillede. Har haft meridian prolaps i lænden i 2003 og en voldsom fødsel i 2006, som endte med akut kejsersnit. De sidste år har det været skulder (udstråling til arme) og nakke. Jeg går pt. og venter på MR-scannning på formodning om prolaps i nakken. Har siden jeg var i tyverne brugt stort set alle mine penge på alverdens behandlinger - jeg synes, jeg har prøvet alt. Har også arbejdet en del i terapi/kropsterapi pga. min opvækst. Det jeg ønsker mig højest i livet er at blive mere smertefri. Jeg synes mine skavanker har styret mit liv alt for meget og ikke i den retning, jeg ønsker. Tænker at Nikolaj måske kunne have en ny og frisk indgangsvinkel til min nuværende tilstand. Jeg har været sygemeldt fra august og selvom jeg går til fysioterapeut, kiropraktor, får laser, svømmer og laver øvelser næsten hver dag sker der ingen fremgang. God vind med ekspeditionen!
Læs mere
Læs mindre
Dina trans

Er en kvinde på 39 år med kroniske smerter i ryg, lænd, underliv, nakke, hænder, fødder, hofte, brystkasse, ja stort set overalt. Lægerne siger det er Fibromyalgi, diskusprolaps og endometriose der er skyld i smerterne. Men ingen hjælper mig rigtig. Kan bare spise en masse smertestillende og det er jeg bestemt ikke begejstret for. Men da min mormor på 82 har været i behandling hos en osteopat, pga hendes sammenfald i ryggen, havde virkelige gode resultater (hun var på stærkt smertestillende, gik med rollator, måtte have personlig hjælp på, kunne ikke rejse fra seng og stol, hun græd af smerter og meget mere) Hun kan nu undvære alt hjælp, behøver ikke smertestillende mere og bruger ikke hjælpemidlerne mere. Om lidt rejser hun 14 dage til Tenerife og kan klare sig selv. Det syntes jeg nærmest er mirakel. Så har virkelig lyst til at prøve Osteopatien af på mig selv og se om jeg kan reagere lige så godt på behandlingen som mormor kan Stemmer så meget på dig Nikolaj
Læs mere
Læs mindre
Louise Speiermann

Jeg har ofte lændeproblemer - og har døjet meget med lændehold. Men jeg vil give præmien til min kæreste, som dagligt har ondt i ryggen og har haft det i mange mange år. Og spiser ofte en Panodil for at tage de værste smerter. Han bruger sin ryg meget i det daglige og kan ikke bare sidde og slappe af. Så han har et større behov end jeg.
Læs mere
Læs mindre
Hvis jeg vinder er det mig der skal behandles. Jeg har fået lavet hofte arteskopi i begge hofter i April mdr og efterfølgede i Juni brækket min højre hofte.... Nu her efter 6 mdr kan jeg stadig ikke gå uden at vralte som en and, døjer med smerter i netop halebenet, min lænd, ryg, hofter & ben. Jeg føler ikke rigtig jeg kommer nogen vegne med min fysioterapi og genoptræning lige pt, jeg gør ellers alt hvad jeg skal. Alle scanninger ser fine ud, så der er ingen forklaringer på mine problemer andet end min krop opfører sig mærkeligt.... Keg trænger helt sikkert til hjælp og nye input for at komme videre og forhåbentligt starte på et arbejdsliv igen....
Læs mere
Læs mindre
Åh tænk sig om mit ellers seje cowboystunt for nok 25 år siden, der sluttede med et fald direkte på halebenet, er årsag til at jeg i dag nærmest har kravlet rundt pga. af smerter i lænden? Og tænk om Nikolaj kunne hjælpe mig! Krydser fingre! Og stemmer selvfølgelig!
Læs mere
Læs mindre
Ønsker mig en behandling, da jeg er gravid og for nylig faldt og slog mit haleben. Men og fordi jeg bare er anspændt generelt, og det generer mig.
Læs mere
Læs mindre
Lisbet amortensen

Yes. Jeg kender lige præcis smerten det sted ved korsbenet. Og ja, kender alt til tusinder af behandlinger og behandlere, men alt giver kun delvist pote. Flows virker, nogle dage mere end andre. Men straffen kommer så snart man har skulket en smule, eller været syg. Så kan bækkensmerterne ved korsbenet mærkes igen! Jeg har accepteret at detkommer af og til, især nu hvor jeg bruger Annas metoder, og der er er lidt længere imellem smerterne. Men alligevel, så lader min krop mig næsten hver nat huske på, at noget er galt. Det kan være et host, når jeg ligger på ryggen, eller en forkert drejning i sengen - AV så gør det ondt igen!
Læs mere
Læs mindre
Min søster Jette! Hun har tilbagevendende rygsmerter og går ofte til kiropraktor, når det er mest akut. Som fysioterapeut er jeg ikke så meget tilhænger af for ensformig kiropraktik, og hun efterlyser også ofte massage. Jeg ville dog SÅ gerne lade hende prøve og opleve osteopati og overbevise hende om mulighed for bedring. Jeg har selv brugt osteopatisk behandling og er varm fortaler! Alt det bedste til Nikolaj.
Læs mere
Læs mindre
Rita Have Larsen

Aha! Det er måske derfor jeg har svært ved at gå og ikke har nogen kræfter i venstre ben og jeg ikke kan få fat i ballen uden at få smerter i hofte og korsben uanset hvordan jeg træner.....jeg blev jo faktisk slynget sidelæns af en hest for mange år siden og jeg landede på venstre hofte.... hvor ville det være fantastisk at vinde behandlinger :-)
Læs mere
Læs mindre
Rikke larsen

Er allerede i behandling hos Nikolaj, netop pga halebenet. Det ville da bestemt ikke gøre noget at vinde 2 behandlingee Har stemt så han forhåbentlig kan komme afsted på hans livs rejse
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil gerne vinde behandlingerne til min søde mand, som har problemer med lænden. Han vil sætte stor pris på det! :)
Læs mere
Læs mindre
Efter at være blevet mor for snart 4 år siden, har jeg døjet med lændeproblemer, som i tide og utide afbryder min træningsrytme, hvorfor det ville være fantastisk med et gennemtjek af kroppen :-)
Læs mere
Læs mindre
Christina Mortensen

Jeg kunne godt tænke mig at vinde. Jeg går ude i Rygcenteret i forvejen og har en DP i L5S1 og er halvvejs gennem min graviditet. Og begynder at mærke lidt til lænden. Så det ville helt klart være fedt hvis man kunne få lidt mere hjælp inden jeg skal føde. Eller måske efter. Held og lykke til Nikolaj. Jeg håber han vinder sit livs rejse ☺
Læs mere
Læs mindre
Aj det kunne være fedt at vinde. Er selv ved at uddanne mig til Body alle Mind behandler, men jeg har også brug for at nogen tager sig af min krop, ud over det jeg selv kan gøre. Har udfordringer med min ene skulder /ryg og mit ene knæ. Nu har jeg endelig overskud til at kunne løbe og træne og så driller mit knæ - øv
Læs mere
Læs mindre
Jeg kunne rigtig godt bruge sådan nogle behandlinger, da jeg har ondt i min lænd konstant. Hver dag er jeg begrænset, da der er en del ting der gør smerterne værre. F.eks. bare jeg læner mig fremover i 10 seks (over sofabordet, ordner vasketøj eller lignende) så bliver smerterne værre. Også når jeg træner er der mange øvelser jeg ikke kan lave, og enkelte øvelser jeg kan lave med 5-10 kg på. Jeg er hæmmet af det. For Ca. 1 år siden blev jeg scanner, og der var intet andet end en meget lille plet ved min rygrad, men de mente at det intet betød når det bare var det. Jeg har rigtig meget brug for hjælp til bedre at kunne klare hverdagen igen, og ikke gå med konstante smerter.
Læs mere
Læs mindre
Jeanet B.

Jeg vil gerne deltage i lodtrækning, da jeg har døjet med min ryg (scheuermanns) siden jeg var 15/16 år, lider af migræne og er på vej ud af en sygdomsperiode med stress.
Læs mere
Læs mindre
Ditte Fogh

en skade på venstrehoftebøjer har i mange år sat en stopper for mange ting og sat sine spor. Det ville være SÅ fantastisk at vinde behandlingerne. Har prøvet forskellige andre behandlingstyper, nogen har virket bedre end andre - men ville så gerne prøve en osteopat.
Læs mere
Læs mindre
Camilla Mørk Røsler

Jeg har de sidste 7 måneder haft ondt i min lænd, uden at vide hvor det stammer fra. Jeg har brugt oceaner af penge og tid på intensiv massage, kiropraktor og sidst fysioterapeut hvor r intet har hjulpet på min lænd. Jeg er så frustreret over at "falde uden for alle behandlingsformer", og det ville derfor være med stor fornøjelse, at prøve om 2 behandlinger hos Nikolaj kunne hjælp mig med at få det bedre.
Læs mere
Læs mindre
Christina Isabelle Bjerre

Jeg ville være meget taknemmelig for at vinde, da jeg har døjet med smerter i lænden i mange. Har for knapt to år siden fået konstateret en diskusprotrusion. Det påvirker i høj grad min hverdag, og herunder min arbejdsevne, samt mulighed for at deltage i sociale sammenhænge (da jeg fx ikke kan sidde ned alt for længe) Jeg har forsøgt mange forskellige former for behandling (kiropraktor, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi mm) Det ville være en gave i sig selv, at blive klogere på min krop/min ryg; så jeg forhåbentligt kan blive smertefri, eller i det mindste smertelindret. Venlig hilsen, Christina
Læs mere
Læs mindre
Marlene Koldig Hansen

Min stakkels mand bør vinde, han har et eller andet med lænden/ryggen der gør så ondt i øjeblikket at han ikke engang kan binde sine egne sko :-(
Læs mere
Læs mindre
Jill Liv Nielsen

Jeg oplever alt for ofte akut lændehold / heksekedel samt en følelse af at blive revet mit over. Det vil være for grænseoverskridende og udleverede, at skrive om her, hvad der evt kunne ligge til grund for dette, men jeg krydser fingre og håber at jeg vinder. Alt held og lykke til at Nikolaj kommer afsted.
Læs mere
Læs mindre
Hanne hjulmand

Jeg kunne godt tænke mig at vinde behandlingerne. Jeg faldt af en hest som teenager og slog ryggen. Siden da har jeg jævnligt haft hold i ryggen lænden og nakken. Jeg er lidt skæv i ryggen pga af skaden, og det giver problemer både ovenfor og nedenunder. Jeg tror hele min rygsøgle og omkringliggende væv kompenserer for skævhederne og der skal ikke så meget til før jeg er skadet. I de senere år er det oftere lænden end nakken, der låser eller på anden vis smerter. Der er ofte balde/lændemuskler involveret i skadesudviklingen. Med venlig hilsen Hanne Hjulmand
Læs mere
Læs mindre
Pia augustinus

Jeg ville ønske at Nikolaj kunne afhjælpe mine bækken smerter efter dobbeltsidet Brækket bækken - som har gjort at jeg ikke har kunne komme igang med træning - selvom jeg har tilmeldt mig programmet.. mangler virkelig det skub (at være smertefri) -som kunne give overskud til at komme rigtigt igang med træningen og få en trænet stærkere krop..
Læs mere
Læs mindre
Pernille Tronborg

Min datter på 13 år døjer med lænde - og lysken problemer pgr. Spring gymnastik. Ville være så godt at få tjekket hendes krop så hun fortsat kan dyrke hendes yndlings sport
Læs mere
Læs mindre
Metteline ronja

Beskrivelsen af halebens-smerterne passer så meget på mig. Jeg har siden jeg var gravid for 2 år siden oplevet smerter i lænden - strålende ned i benene/balder. Det er meget slemt hvis jeg sidder meget, så har skiftet job af samme årsag. Smerterne kommer lidt ud af det blå... og har ikke noget med løft at gøre. Har dog oplevet en tydelig sammenhæng mellem bugvæg og smerter i lænden, forstået på den måde at når smerterne er værst så har jeg også en følelse af at jeg taber min mave.... jeg har prøvet alverdens træningsprogrammer, for ryg, mave, core osv men det hjælper ikke rigtigt. Har dog oplevet noget lidt spøjst. Sex - i missionær-stillingen, kan få smerterne til at forsvinde helt i nigele dage, og giver øjeblikkelig lindring... kan ikke lade være med at tænke på om det er lidt det samme der sker ved den "rectale-behandling"...? Mvh ronja
Læs mere
Læs mindre
Charlotte Christensen

Min mand har fem diskusprolapser, han døjer med dagligt. De har givet ham en helt skæv og smertende ryg - derfor er det ham, der skal i kyndige hænder hos Nikolaj.
Læs mere
Læs mindre
Det kunne være spændende med sådan en behandling, det har jeg ikke prøvet før. Måske den endda hjælper på mit IBS. Anywho glædelig jul :-D
Læs mere
Læs mindre
Kirsten frederiksen

Jeg døjer med smerter mellem skulderbladene, i nakken og i lænden. Jeg har gået fast til massage i mange år, ind imellem til fysioterapeut og til kiropraktor. Det holder smerterne nogenlunde i ave så længe jeg går til behandlinger. Også Annas flow øvelser hjælper. Men det kunne da være spændende om behandlinger hos en osteopat kunne hjælpe mere permanent.
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil utrolig gerne vinde en tur hos Nikolaj, idet jeg har en bindevævslidelse, der medfører ekstrem hypermobilitet - og derfor et særdeles levende sacrum og to SI-led, der skøjter rundt... Aktuelt har det ene SI-led siddet skævt i otte uger, og både fys og kiropraktor, massør og træning bevæger og strækker og mobiliserer, uden at det dog giver endeligt slip eller klikker endeligt på plads. Nikolaj skulle få lov at give det et skud.
Læs mere
Læs mindre
Fordi jeg i den grad trænger. Efter forløb med brystkræft - fjernelse af skjoldbruskkirtel og nu stive led og muskelsmerter hver eneste dag. Savner bare min gamle krop og fysiske formåen.
Læs mere
Læs mindre
Line møller

Jeg ønsker denne behandling, da jeg de sidste fire år har haft problemer med min ryg. Jeg er 22 år, og meget aktiv i min hverdag og er derfor også meget mærket de dage, hvor jeg har smerter i ryggen. Jeg har fået foretaget scanninger, som viser, at min discus ml. 4. og 5. lændehvirvel har tabt noget væske, og derfor buler den mere ud bagtil og trykker på nerverne, således at det stråler ned i mine ben. Ligeledes kan jeg have dage med stærke smerter i lænden, som bevirker, at jeg ikke kan sidde eller stå lang tid ad gangen. Jeg håber derfor meget på, at jeg kan få muligheden for at vinde disse behandlinger, da jeg er studerende og desværre ikke selv har råd til at betale en sådan omgang.
Læs mere
Læs mindre
Kathe sørensen

Det var med stor interesse jeg læste det her indlæg. Mon mit lændeproblem kan løses med denne behandling? Det er meget interessant, for hvor ville jeg elske at blive fri for de daglige smerter i lænden. Og at kunne løfte min noget tunge søn uden problemer vil betyde alt! Så jeg smider med stor spænding et "lod" i puljen med håb om at vinde!!!
Læs mere
Læs mindre
Tine Fisker frederiksen

Jeg vil gerne vinde, da jeg døjer med smerter i højre side af lænden.
Læs mere
Læs mindre
Jeg har længe drømt om at prøve osteopati og kunne godt tænke mig at tage fat på hold i ryggen, som "vandrer" rundt fra lænden og op til nakken på må og få. Derudover daglig hovedpine, muligvis fra spændinger grundet ryggen, og prikken over i'et er min skinnebensbetændelse, som jeg ikke har kunnet slippe af med i 2,5 år. Er klar til at prøve noget nyt og afgiver min stemme med ønske om en fantastisk rejse.
Læs mere
Læs mindre
Charlotte S. Thrysøe

Hold da op, tårerne trillede ned at kinderne, da jeg læste det her. For jeg tror bestemt at det er denne form for behandling jeg har brug for og hvor har jeg ledt efter den længe. Jeg slog mit haleben voldsomt under en kælketur i Rebild bakker i 1991 og har døjet med ondt i lænden og ondt i hoften lige siden. Jeg var gravid 3 gange hvor jeg fik diagnosen bækkenløsning, men jeg bliver mere mere overbevist om at det er mit haleben der volder mig disse problemer. Så jeg ville være så taknemlig hvis jeg vandt denne behandling hos Nikolaj. Tænk sig hvis jeg fandt det der hjalp efter 25 års kæmpen med læger o . Lign. Som ikke har troet på mig....
Læs mere
Læs mindre
Randi Lykkebo.

Jeg vil rigtig gerne vinde. I mange år har jeg haft slidgigt i lænd og nakke. Både før og efter to fødsler. I sommers blev jeg så udsat for et overfald, hvor jeg blev slået i hovedet med en lægtehammer, og efterfølgende smidt bevidstløs i grøften. Ud over kraniebrud og hjernerystelsen har det forværret problemerne i nakken, Som barn faldt jeg ned ad trappen fra loftet. Vel at mærke fra den forkerte ende af trappehullet, hvor der ikke var sat gelænder op endnu. Dvs at jeg landede midt på trappen, inden jeg rullede resten af vejen ned. Jeg tænker, at det kan have skabt grundlag for de senere mange lænde, ryg og nakke smerter.
Læs mere
Læs mindre
Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi jeg fik konstateret 4 diskusprolaps i December 2015. Jeg har gået til fysioterapeut i 5 mdr og har da også fået det bedre men jeg er ikke ovre det. Har stadig lænde og hofte smerter og indimellem stadig en sovende følelse ned i benet. Jeg faldt ned af en stentrappe for 4,5 år siden og slog lænden voldsomt, måske det stammer derfra. Jeg er dagplejer og har mange løft i dagligdagen.
Læs mere
Læs mindre
Mia Galle el-Azem

Efter min diskusprolaps (mellem 3. og 4. lændehvirvl) har jeg udover føleforstyrrelse, rigtig ofte krampe i mit venstre ben. Jeg har gået til fysioterapi og trænet, spist magnesium osv, men intet har umiddelbart haft nogen positiv effekt og jeg vil rigtig gerne have hjælp til at finde årsagen til kramperne.
Læs mere
Læs mindre
Helle Wiik

Jeg vil glæde mig selv med behandlingen. Jeg døjer med to ting: 1) En musearm som stråler op i venstre albue og 2) jeg har tendens til, at højre fod "låser". Det medfører smerter i højre knæ, højre hofte og videre op i ryggen og bremser for min løbetræning. Har stemt.
Læs mere
Læs mindre
Frederich Larsen

Jeg er den lykkelige ejer af en skæv scheuermann ryg. Forstået på den måde at den samtidig med at være krum også slår et slag til siden midt på ryggen. Måske forde der er ca 2 cm forskel på mine ben. Uanset hvad så giver det smerter der stråler fra midt ryg ned over lænden, ud på siden af maven og i slemme tilfælde hele vejen om til omkring blæren. Hvis jeg ikke kunne bruge Nikolajs hjælp, så kan min kæreste, som er utrolig svajrygget og har så kraftige lænde/bæggensmerter at hun ikke kan rejse sig efter at have ligget på ryggen i få minutter. Men vi klager ikke, vi har det skønt :-P
Læs mere
Læs mindre
Marianne Bundsbæk

Jeg kunne godt bruge de 2 behandlinger, da jeg siden første barsel til tiden døjer med mere eller mindre ondt i lænden. Den er sjældent helt fri for ømhed, og kunne trænge til lidt omsorg. Krydser fingre og har stemt.
Læs mere
Læs mindre
Britta Hintz

Nikolaj har fået min stemme og jeg ønsker ham held og lykke med håb om at han kommer på sit livs rejse! Jeg ønsker mig af hjertet et behandlingsforløb, da jeg netop har kronisk spænding/irritation i venstre side af lænden og føler muskulær svækkelse i venstre side af baller/bækken/hofte...., har også gentagne irritation og spændinger ligesom oppe under venstre kraniekant..og bliver her og nu mindet om at jeg som barn elskede at lege Tarzan i det store piletræ i min mormors vilde have...jeg svingede i de lange pilegrene, indtil den dag jeg faldt ned direkte på røven, og i den grad slog halebenet og havde ondt i lange tider efter...måske der ligger en forklaring dér ?
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil rigtig gerne vinde 2 behandlinger til mig selv. Jeg har problemer med ondt i den ene side af lænden samt migræne. Det vil klart give mere livskvalitet at blive fri for smerter. Tak.
Læs mere
Læs mindre
Britta Have Hornuff

Jeg vil super gerne vinde et par behandlinger hos Nikolaj. Jeg kender ham fra tidligere da han arbejdede i Furesø Fysioterapi i Farum. Han var virkelig dygtig og hjalp mig til at få videre hjælp hos en kinesiolog, som fandt ud af at jeg havde candida svamp. På den måde kom jeg af med min kroniske skinnebensbetændelse. Han gjorde mig opmærksom på Posemanden, som siden hen er blevet min guro til min fladfodsløbestil og gør at jeg i dag kan løbe uden skader. Jeg har aldrig fået takket ham, men anbefaler alle i dag at bruge en Osteopat hvis de har fysiske problemer. Jeg bruger stadig Furesø da Nekolaj desværre flyttede væk. Ved at han er savnet i Farum.
Læs mere
Læs mindre
Jeg vinder , fordi jeg virkelig fortjener og trænger til det ✨✨
Læs mere
Læs mindre
Jeg har ondt i højre skulder og hvorfor skriver jeg så her? Jeg har stemt og ønsker dig lykke til. Jeg har prøvet meget for skulderen uden effekt og mon ikke du alligevel kan noget med skuldre udover din viden om ryg. Håbet er lysegrønt Bh Pia
Læs mere
Læs mindre
Ydersiden af mit ene lår sover og virker halvdødt i overfladen. Problemet opstod pludseligt for 1,5 år siden i forbindelse med strækøvelser for bryst/skulder/arm efter lumpektomi, og er konstantJeg har ikke kunnet få nogen forklaring på problemet, og har ikke fundet løsning på det, hverken med træning, massage eller akupunktur. En læge foreslog det måske kunne være en lille diskusprolaps, men det er ikke blevet undersøgt. Dygtige Nikolai må rigtig gerne kigge på det!
Læs mere
Læs mindre
Vivian Rosamunda Laurine Jensen

Hej mit navn er Vivian , jeg tror ligesom han skriver så fint at der kan være både fysiske og psykiske årsager til smerter og tit er det en kombi . Jeg tror på at der er en mening med alt der sker . Jeg fik for 11 år siden en discosprolaps i lænden som jeg først i mange år har prøvet at kurere via behandlinger/ træning men den sidder stadig der og lukker på midten føler jeg for flowet i kroppen. Har hørt at osteopati har hjulpet mange med mange problematikker , så det ville jeg da ikke sige nej til at prøve . Det er jo sådan at når man bliver længerevarende syg og mister sit arbejde , så er der ikke penge til behandlinger af den art , det kunne være rart at hvis man som jeg ikke bruger lægen da de har en anden tilgang til sundhed kunne vælge behandlere som arbejder med det hele menneske . Håber ellers at du vinder . " At rejse er at leve " sagde H.C . Andersen . Ellers de bedste julehilsner til alle .❤️
Læs mere
Læs mindre
Katrine v

Jeg vil gerne vinde behandlingerne til mig selv. Har smerter i lænden og iskiassmerter, har prøvet mange forskellige behandlinger uden held - og er meget generet af smerterne.
Læs mere
Læs mindre
Anni Unger

Åh hvor ville jeg bare så gerne vinde behandlingerne til mig dejlige søn, ALDRIG ALDRIG, ALDRIG hører jeg ham klage, trods jeg ved han har ondt i sin ryg, var ude for en arbejdsskade, som de ikke ville anerkende, da han fik konstateret han havde en schøierman fik en knæoperation, bagerste korsbånd som 15 årig og erklæret 10 procent invalid og nu er hans akillecene forstuet. Så ingen træning det næste halve år. Føler virkelig med ham, er kun 26 år og trods ONDT hver dag så kører han på arbejde og spreder smil og glæde hver dag. Ville sån ønske han kunne være på toppen når han skal være far til september.
Læs mere
Læs mindre
Hej... Så er der stemt :-) Jeg vil rigtig gerne vinde behandling, har igennem et år haft problemer med hælbenet. Det startede da jeg trænede op til København Ironman og nu vil det ikke slippe igen selv om jeg har været igennem mange behandlinger hos kiopraktor og fys, med laser og manipulation.... Mange hilsner Helle...
Læs mere
Læs mindre
Desirée

Jeg vil meget gerne vinde behandling til mig selv da jeg som nybagt mor netop har et trykket haleben og nu døjer med lændesmerter :) får massage men synes ikke det afhjælper problemet i lænden
Læs mere
Læs mindre
Maria lovén

Oj, der er sørme mange, der godt kunne bruge et par kyndige hænder.. Det er også tilfældet her - jeg er 41 og har haft kroniske smerter i lænden siden teenage-årene. Utallige "hekseskud", og svært ved at komme ud af sengen om morgenen. Jeg har prøvet ALT: fysioterapi, akupunktur, osteopati og kiroprakti. Noget lindrer - men intet hjælper sådan rigtigt. Det har stor indflydelse på min livskvalitet - selvom man til daglig kan skjule det og lærer at leve med smerten. Jeg har ikke mistet håbet - jeg leder videre efter noget der kan hjælpe mig.. Men det ville være skønt at få lov at prøve, om Nikolaj kunne hjælpe..
Læs mere
Læs mindre
christina Hansen

Jeg vil gerne vinde 2 behandlinger til min 14 årige datter, hun har bøvlet med knæ og skulder smerter, i flere år og det forhindre hende ofte i at deltage i idræt, som så har resulteret i overvægt og inaktivitet.
Læs mere
Læs mindre
Aase Bæk Brøgger

Min veninde Gitte har problemer med sin nakke efter en elevator-ulykke - det har nu bredt sig til en frossen skulder pga. overbelastning/fejlbelastning. Hun fortjener den bedste hjælp :-) Held og lykke til Nikolaj, som jeg stemmer på.
Læs mere
Læs mindre
Hej Anna og Nikolaj, tak for et godt tilbud:) jeg har brug for en ekspert og vandt desværre ikke Annas 1 års forløb som jeg desværre ikke havde råd til. Jeg har døjet med rygproblemer hele livet. Jeg var indlagt præcis for er år siden med 2. Og 3. Diskusprolaps i nakken uden operation. Jeg kunne ikke gå og smerter sidder også i lænden. Har langsomt trappet ud af al medicin og lavet bitte små øvelser i hverdag men primært bare trænet almindelig bevægelighed. Indenfor det sidste 1/2 år fået mere og mere ondt i haleben og for 5 dage siden voldsomt tilbagefald med nakken hvorfor jeg desværre har startet op på morfin igenFøle forstyrrelser i arme, fingre og ben. Jeg havde bækkenløsning ved 1. Barn for 16 år siden og ved sidste fødsel for 11. år siden endte det med en styrtfødsel på 40 min fra 1. ve.. Jeg er 158cm og vejer 50 kg. Heldig mit haleben ikke brækkede. Efter den fødsel er min krop aldrig kommet tilbage til normal. Jeg har fået fibromyalgi og døjer med mange smerter hvorfor genoptræning har været kompliceret. Jeg er stadig løs i hofte og har mange udstrålinger i bakke og fod. Derudover toracalt facetleds syndrom også efter sidste fødsel. Diskusproblem opstår pga kronisk stress, eksistentielle kriser og belastende kamp med kommune om hjælp til min søn med psykisk handicap. Herudover kæmper jeg for at bevare retten til fleksjob. Nakken er dog slidt efter computerarbejde og jeg er omskolet. Min krop står af og jeg har brug for et helhedstjek og måske er der et bagvedliggende problem ? Håber jeg bliver den heldige vinder
Læs mere
Læs mindre
Majken Nielsen

Jeg ville selv bruge behandlingerne. Har døjet med ugentlige migræneanfald siden jeg var i teenageårene, og nu smerter i lænd og nedad i ballen. Ikke invaliderende men super irriterende altid at kunne mærke sin krop på den ikke sjove måde! At kunne slippe for migrænemedicin ville bare være så skønt!
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil rigtig gerne selv vinde behandlingerne. Jeg døjer med piskesmæld, discusprolaps i nakken, syringomyeli og tilbagevendende smerter i lænd og haleben. Jeg håber Nikolaj kommer på slæderejsen:-)
Læs mere
Læs mindre
Rosa ThueseN

Jeg har efter fødslen af min datter et låst bækken, som også har sat sig i min lænd og ryg. Det ville da være dejligt at vinde sådan en lækker premie :)
Læs mere
Læs mindre
Tina Bruun Fyhn

Jeg ville vildt gerne give sådan et forløb til min kære mor Birgit. Hun er i dag 65 år gammel og fik som 12-årig konstateret skæv rygsøjle, uden at man kunne finde årsagen. Rygsøjlen slår en kraftig bue i den øverste del af ryggen der er så stor, at rygsøjlen går ud under det højre skulderblad og presser det udad. Til trods for dette og de komplikationer det har givet hende (blandt andet en meget sammentrykket krop, da rygsøjlen ikke er rettet op i sin fulde længde), har hun præsteret at føde seks børn og fået en hverdag til at fungere trods smerter og ubehag. Men de seneste 4-5 år har hun fået yderligere smerter i lænden og i særligt en enkelt muskel midt på ryggen i venstre side. Lændesmerterne er nu så kraftige at hun ikke kan stå oprejst mere end et par minutter ad gangen og derfor ikke længere er i stand til at klare ret mange dagligdags ting. Skal hun handle ved købmanden 300 meter væk, må hun have rollator med. Ikke fordi hun ikke kan gå, men fordi hun har behov for at sidde ned og hvile lænden efter få minutter i oprejst stilling. Min mor går fast til fysioterapeut som tilmed er dygtig, og det tager smerterne for nogle timer, men allerede næste dag er smerterne på vej tilbage. Hun har prøvet virkelig meget, først for ryggen og i de senere år også for lænden. Intet har haft varigt resultat. Med så buet en rygsøjle og så mange problemer, forventer jeg bestemt ingen mirakler. Men Nikolaj, du lyder virkelig til at have en sjælden indsigt og særligt en intuitiv gave (som altid er en fremragende behandlers bedste ven). Og derfor nærer jeg håb for at du vil kunne sende min elskede mor nogle skridt i den rigtige retning. Og hvis du kan det, så vil jeg gerne give hende et videre forløb hos dig. Til sidst vil jeg ønske dig en god tur. Jeg er sikker på at du vinder! Jeg går ind og lægger min stemme på dig nu. Og Anna; sikke en dejlig tanke at hjælpe Nikolaj på denne måde. Win-Win over hele linjen. Du er skøn!
Læs mere
Læs mindre
Mette Hyldal

Jeg vil gerne vinde behandlingerne til mig selv. Jeg var ude for 1 ulykke i 2006, og døjer on/off med problemer i nakken. Har prøvet mange forskellige behandlinger, men ikke fundet en varig løsning.
Læs mere
Læs mindre
Christina Møller Schiødt Olsen

Krydser fingre for du kommer på dit livs rejse! - og at min krop kan få din hjælp... Har haft problemer med knæ (bruskbeskadigelse og løberknæ) i flere år nu, og fandt den egentlige årsag i min lænd. Men efter fødsel og inaktivitet, er jeg nu ved at ændre mine kost- og motionsvaner, men støder hele tiden på smerter i hofter/knæ/ryg og er simpelthen i tvivl om, hvordan jeg både bevæger mig og passer på min krop. Desuden døjer jeg med en spænding i venstre side som nærmest kører fra foden, igennem kroppen og op til kæben. Jeg vil så gerne styrke- og løbetræne som førhen, men føler mig nogle gange som en 31årig kvinde fanget i en alt for smertefuld og gammel krop... Jeg er klar til at gøre og være det der skal til, så jeg kan være noget for mig selv og min familie - og få modet til at føde flere børn og ikke være bange for om kroppen kan holde!!!
Læs mere
Læs mindre
Hej Anna og Nikolaj Tak for meget interessant indlæg. Det har givet lidt stof til eftertanke :) Jeg tror (læs: håber), at et par behandlinger hos Nikolaj, vil kunne afhjælpe nogle af de svære smerter, som jeg stadig har, efter jeg blev opereret for en diskusprolaps i nakken, hvor jeg samtidig fik indsat en bevægelig protese. Jeg er kun 28 år og har lige siden operationen i starten af marts, været nødsaget til at fylde mig selv med smertestillende 3-4 gange om dagen. Jeg syntes, det er alt for tidligt i livet, at jeg skal være bundet til smertestillende og muskelafslappende for at kunne få hverdagen til at fungere nogenlunde. Jeg har stadig mange dage, hvor jeg er nødt til at lægge ned - ofte med solbriller på, fordi jeg ikke kan holde ud af være til. Jeg ved ærligt talt ikke om Nikolaj kan hjælpe - eller om nogen/noget kan hjælpe, men jeg håber virkelig, at der er en udvej fra dette smertehelvede. Ps. rigtig dejlig jul til jer begge ;)
Læs mere
Læs mindre
Rikke Rosenkrantz

Wow, sikke en øjenåbner af et indlæg! Midt under min første fødsel for snart 10 år siden brækkede mit haleben med et smæld så alle kunne høre det - og det gjorde sindsygt ondt. Fik dog bare at vide at det var der ikke noget at gøre ved og først da jeg tudende ikke kunne rejse mig fra stolen dagen efter fødslen, var der en som fortalte mig at jeg da ikke behøvede at sidde op og amme, men kunne ligge ned. Det gjorde jeg så i 3 mdr, men fik aldrig nogen behandling for det brækkede haleben. Efter et par måneder gik smerten i halebenet væk, men kort efter begyndte jeg at få stærke smerter i lænden. Gik til kiropraktor, som uden en scanning var overbevist om at at det var en diskusprolaps i lænden og bandlede mig derefter - det hjalp ikke synderligt, og smerterne blev en fast følgesvend. Jeg fik ret hurtigt to børn mere - der er 3 år og 3 mdr mellem den ældste og den yngste, og kort derefter fik min mand en depression - så der var masser af bekymringer. Indtil for 3 år siden gik jeg jævnligt til kiropraktor, men besluttede mig til sidst at bede om en scanning for at finde ud af hvad det var - og (surprise!) det var ikke en diskusprolaps. Gik herefter til en fys, som tilfældigvis også var psykoterapeut, og hun endte med at give mig dobbelsessioner, med både behandlinger og snak :) Det hjalp en hel masse, og jeg har fået nogle gode øvelser, som kan tage toppen af smerterne, når de er slemme - men helt væk går det aldrig, er jeg bange for. Derfor vil jeg være så egoistisk at håbe at jeg vinder her, for tænker at Nikolaj da helt sikkert kan hjælpe mig! Har også stemt på ham, og håber han får sit livs rejse!
Læs mere
Læs mindre
Rikke Jacobsen

Jeg vil rigtig gerne vinde en behandling. Fødte min anden datter i nov. 13, som endte i et akut kejsersnit pga. revnet livmoder. Tre uger efter bliver jeg opereret to gange for tarmslyng og var sengeliggende i næsten 4 uger, hvor jeg også fik tryksår på halebenet. Her tre år efter føler jeg at min fysik og holdning er meget påvirket. Ser stadig gravid ud og har mange smerter i nakke og lænd. Vil super gerne prøve at gøre noget og her kan den flotte præmie gøre stor lykke.
Læs mere
Læs mindre
Vibeke Romney Lauridsen

Jeg har tit tænkt på at prøve denne behandlingsform da jeg har et dårligt ben men det har altid været de mere traditionelle, jeg har tyet til. Og jeg har prøvet en del :-)
Læs mere
Læs mindre
Hold op hvor er det forfærdeligt, at så mange mennesker lider af smerte i hverdagen, og jeg er blot endnu en.. Jeg vil rigtig gerne vinde behandlingen til mig selv, da jeg de sidste 7 år har været plaget af nakke- og rygsmerter, som giver mig daglig hovedpine og gør mit studie utroligt krævende. Jeg har forsøgt mig både med kraniosakral, fysioterapi, kiropraktor, healing og akupunktur, men intet har vist sig gavnligt mere end et enkelt døgn eller to, hvorefter smerterne vender tilbage. Så der er stemt, og jeg krydser fingre for at både Nikolaj og jeg vinder :-) god jul.
Læs mere
Læs mindre
Det vil jeg gerne vinde, bøvler med ondt i ryggen og træningen hjælper ikke.
Læs mere
Læs mindre
Maja Obel bonnerup

Jeg vil forære min søde moster dette. Hun er en fantastisk dejlig person, som virkelig trænger til og fortjener en ordentlig og kvalificeret behandling af bl.a. ryggen. Håber at kunne vinde. :-)
Læs mere
Læs mindre
Rikke Hansen

jeg er 22 år og har de sidste 5 år døjet med smerter i lænd, haleben og bækken, de sidste 6-8 mdr også en skulder. Det hele er i samme side jeg oplever smerter så tror helt sikkert det hænger sammen på en el anden måde. Jeg har gået til massere forskellige behandlinger hos fysioterapeuter, massører, kiropraktorer og osteopater og personlige trænere og brugt 10.000 hvis af kr men de har kunne lindre mine smerter for en periode men det er altid kommet igen på en måde. Så ville være fantastisk at vinde 2 behandlinger hos Nikolaj, og se om han kan noget de andre ikke har kunne.
Læs mere
Læs mindre
Heidi andersen

Åh hvor ville jeg elske, at vinde sådan nogle behandlinger hos Nikolaj. Har haft ondt i min læne det sidste år og har prøvet både kiropraktor, akupunktur, træning, yoga og helt, at holde pause, men det er ikke væk. Håber han vinder og får sin livs rejse og selvfølgelig stemmer jeg på ham!
Læs mere
Læs mindre
Sisse p. Henriksen

Jeg har en kraftig fornemmelse af at mine smerter i sædemusklerne og iskiasnerven og lænden skyldes et skævt haleben efter jeg som ca 10-årig i høj fart kælkede/kurede ind i en klippeblok på numsen. Har prøvet flere former for behandling men ingen har kunnet gøre noget varigt for mit haleben, og kun en behandler har haft fokus på det (kraniosakralterapeut). Derfor vil jeg rigtig gerne vinde de to behandlinger
Læs mere
Læs mindre
Katja Berthou

Det gad jeg godt selv vinde! Er dybt berørt over at finde ud af, at der rent faktisk findes en behandling til mit problem. I forbindelse med '21 dage til sprød(...)' , fik jeg voldsomme lændesmerter, som nu har afholdt mig helt fra al træning i 5 mdr. Jeg har gået hos en fysioterapeut, hvor denne behandling aldrig kom på tale, selvom jeg nævnte et "forstuvet" haleben efter fødsel, som tog mig over et år at komme over. Jeg er overbevist om, at det kommer fra mit haleben, og at det vil kunne hjælpe mig af med mine lændesmerter. Det ville være så rart at kunne få min nattesøvn og bevægelighed tilbage.
Læs mere
Læs mindre
Gefion Bentsdatter

Jeg har problemer med min ryg efter to gange er faldet og slået mit haleben, det er mange år siden og ryggen bliver bare værre og værre, men man får jo altid at vide der ikke er noget at gøre ved slag på halebenet
Læs mere
Læs mindre
birthe Aagaard

Jeg vil rigtig gerne vinde denne behandling til min datter som er 24 år og har lidt af problemer siden 12 års alderen efter en kælketur hvor hun slog sit haleben. hun har efterfølgende lange smerteperioder, og sidst efter at have læst til eksamen i sit studie, fik hun faktisk udviklet en lændeprolaps. så der er rigeligt at arbejde med, derfor vil jeg rigtig gerne vinde denne flotte julegave, og selvfølgelig stemme på Nikolaj:)
Læs mere
Læs mindre
Christine

David, der har store daglige smerter bør vinde. Han har prøvet alt gennem flere år - undtagen en osteopat. Jeg ville være så taknemmelig for at vinde på hans vegne - bedre julegave ville jeg ikke kunne give
Læs mere
Læs mindre
Det vil jeg gerne vinde. Mine smerter ligger sig i tråd med det du skriver. Jeg går dagligt hjem efter arbejde i en institution med smerte . Har brug for fysisk feedback , teknikker , og behandling . Håber !
Læs mere
Læs mindre
Annika Thorslund

Jeg ville rigtig gerne vinde.... Som 18-årig faldt jeg på min cykel på en isglat cykelsti, jeg brækkede armen og lægerne fokuserede desværre kun på dette og overså, at ledbåndene i min skulder var forstrukket i en grad så de var tæt på at blive revet over. Jeg har sidenhen haft ondt i skulderen i mere eller mindre grad, det har sat sig som daglig spændingshovedpine og trigger 1-4 gange om måneden et migræneanfald. Ydermere er jeg skæv ved mit haleben/korsben, dette blev forværret under mine to graviditeter som lå tæt på hinanden, begge gange døjede jeg med bækkenløsning. Jeg er opgivet af det etablerede lægesystem og bliver bare sendt hjem med "Tag to panodiler" løsningen, igennem de sidste 20 år har jeg forsøgt mig med forskellige varianter af fysioterapi, akupunktur, zoneterapi og kraniosakralterapi, alt sammen lindrende men uden længerevarende effekt. Det ville være den perfekte julegave at give mig selv :-)
Læs mere
Læs mindre
Annette Rabe

Som barn fladt jeg ned ad en trappe og brækkede halebenet. Ved min første fødsel fik jeg anlagt tang og havde efterfølgende mange smerter i halebenet. Jeg kunne ikke sidde på en stol i flere måneder. Lige siden har jeg haft daglige lændesmerter, som stråler ud i højre hofte og ben. Jeg har fået utallige behandlinger både inden for det konventionelle og det alternative system. Og dermed kostet rigtig mange penge på behandlinger, som ikke virker. Jeg laver dagligt øvelser for at holde smerterne nogenlunde ud. Har fulgt Annas program i bogen Skyhøj forbrænding og går til yoga. Men smerterne forsvinder ikke. Det lyder som en drøm, at der måske er håb om lindring. Jeg krydser fingre. Mvh. Annette
Læs mere
Læs mindre
Elenore Johansson

Jeg ønsker mig som en vanvittig at leve uden konstante smerter i lænden. Jeg har - født 4 børn - faldet ned ca. 1000 gang (og landet på røv & albuer, eller lænd & albuer ca hver gang). Blandt andet fald fra hest, blevet kørt ned på cykel, hoppet ned fra svævebane - i fart over kalkgrav, faldet 2,5 m ned i et hul straight ned på stengulv, skvattet ned af trapper med is på osv osv) - svømmet butterfly på konkurrenceplan fra jeg var 8 til jeg var 19 år - overtrænet for vildt - var centerchef i et fitnesscenter og skulle altid liiige med på det der hold også.... - fået fjernet livmoderen, og har en masse labert arvæv - været igennem tre andre operationer i underlivet - blev født i sædestilling og i kampens hede hev jordemoderen så hårdt i mig at en sene på siden af min hals sprang, fik hoftedysplasi (eller skal man være hund for at det hedder sådan?), og var generelt et ret sølle spædbarn med benskinder på. - har været stresset og presset på tid, troskab mod mig selv og mine ønsker, økonomi, tid igen, så længe jeg kan huske tilbage. - lander altid i jobs hvor jeg er alles serviceorgan, yder max, arbejder som en hest på steroider, og (obviously) går død og ikke yder de samme services til mig selv - jeg er blevet scannet, undersøgt, vendt vrangen ud på, kogt og stegt af tonsvis af læger og behandlere....holistiske OG konventionelle. - har prøvet SÅÅÅÅÅ mange træningsformer, men er faktisk dér hvor jeg max kan klare yoga og en gåtur på en god dag - hvilket skræmmer mig ubeskriveligt. Kastede glad rund på Kettlebells for et år siden, men er nu ca. 82 år gammel hver morgen når jeg skal ud af sengen. (I virkeligheden er jeg 47) Hjææææælp ,-) KH Nore
Læs mere
Læs mindre
Rikke Sørensen

Fantastisk præmie til mig:-) Jeg blev i 2011 opereret for diskusprolaps i lænden 2 gange. Jeg har trænet efter Annas principper siden januar 2015 og alligevel har jeg siden sommerferien i år døjet med problemer i lænden. Disse stammer vist fra mit korsben/haleben/bækken der ikke rigtig vil makke ret. Jeg har været til mange behandlinger hos en kiropraktor dette efterår og det har hjulpet lidt. Men jeg har fortsat ondt og kan mærke det når jeg vender mig i sengen og er meget stiv i området specielt om morgenen. Decideret træning er gået helt i stå og jeg laver kun lidt flow. Det kunne være så fedt at finde ud af hvad det er der er galt, da kiropraktoren siger at alle knogler sidder som de skal. Det er så frustrerende at være hæmmet og ikke kunne deltage i normal træning mere
Læs mere
Læs mindre
Har rigtig længe ledt efter en behandler der kan og vil benytte den teknik, da jeg for mange år siden fik sådan nogle behandlinger for nogle ulidelige smerter, og det hjalp prompte. Nu døjer jeg igen......
Læs mere
Læs mindre
Jeannette HorNbæk

Jeg syntes helt kolkkeklart at min mand skal vinde pga han har så mange smerter i den nederste del af ryggen og det offentlige sundhedssystem kan ikke hjælpe ham, det er den med at han må leve med det. Han har efterhånden haft det i mange år og hans humør og velvære er blevet væsentlig dårlige med årene og det går ud over hele familien,
Læs mere
Læs mindre
Jeg vil super gerne vinde to behandlinger, da jeg ikke kan få bugt med mine kæbespændinger som jeg har døjet med i mange år.
Læs mere
Læs mindre
Anita FlyckT

Jeg kæmper altid med smerter i lænd, ryg, nakke, ansigt og skuldre. Jeg må strække mig hver dag for at lindre selvom udmattelse ofte tager over. Har fibromyalgi og meget svært ved at finde en balance i en træning, der er nødvendig for ikke hele tiden at blive mere muskelsvag. Træningssmerter bliver ved i meget lang tid og triggerpunkter opstår. Min kropsholdning må jeg hele tiden korrigere, så måske noget kunne rettes på plads, feks lænd eller mine skuldre, der altid gerne vil hænge. Super, at du er så interesseret i mennesker, deres velvære og kroppe! God fornøjelse med dine ambitioner, der er nok at tage fat på, kan jeg se ovenover!
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar