Ugens Stærke Kvinde - Tina: "Jeg har ikke misset en eneste træning i 3 måneder. Det er aldrig sket før!"

Tina-portræt

I samarbejde med journalist Sofie Winther Askgaard laver vi løbende en række interviews, som bringer dig tættere på Ugens Uimodståelige, som vi er inspireret og stolte af.

Generelt set, så er vi på teamet knap så optaget af de æstetiske resultater, deltagerne har opnået so far (de er i gang med deres 4. måned ud af det 1-årige online kropsforvandlingsforløb En Stærk Sag), men i højere grad af den læringsproces, der finder sted på det mentale plan. Det kræver nemlig lidt tålmodighed og tilvænning at lære at fokusere på indsats og regelmæssigheden i processen, frem for resultater ("Er vi der snart, er vi der snart?").

Det er her nøglen til vedvarende motivation ligger - så lyt godt efter, hvis du kæmper med at holde fast i gode vaner eller har svært ved at komme op på hesten, fordi du bliver slået ud af, hvor langt der er til slutmålet, og derfor slet ikke kan overskue at skulle i gang. 

Forskning peger nemlig ret tygeligt på, at dem, der fokuserer på processen (frem for slutmålet), holder simpelthen ved længere, oplever at vejen til målet er lettere, og opnår bedre resultater.


I dag møder du Tina, som med fuld tillid har købt ind på idéen om, at hun ikke behøver at have travlt, skiftet fokus fra målet til mestringsprocessen i nye øvelser og vaner - og endte med at holde fast i sin træning i længere tid, end hun nogensinde har prøvet før. 

***

Tina Rønne Rasmussen har prøvet stort set alt inden for træning og livsstilsomlægning. Det er bare aldrig lykkedes hende at holde ved. Hun har haft succes med at tabe sig, men det var med et liv fuld af restriktioner og sort-hvide regler, og Tina kunne ikke få hverdagen til at fungere.

"Jeg var ved at give op, da jeg læste, at Anna siger, det kræver, at man skal finde en balance, og man skal have ro på, for man skal jo også leve sit liv. Det talte til mit behov," siger Tina, der fra starten af Uimodståelig besluttede sig for at slippe kontrollen og stole på Anna og Superteamet.

"Nu havde jeg været så mange ting igennem, så jeg var lykkelig for at slippe kontrollen. Jeg havde det sådan 'YES!'. Man skriver jo også under på, at man forpligter sig til et samarbejde, og det kræver, at man viser tillid, så det har jeg gjort."

Tina har heller ikke så travlt som før, og selvom hun har oplevet, at enkelte øvelser kan virke mærkelige – Det Britiske Flag, siger hun fx og ler – så kan hun tydeligt mærke, at der jo sker noget – også selvom, det ikke sker på nul-komma-fem.

"Superteamet har jo fortalt os, at det tager et år. Jeg har det godt med, at der kun skrues på få knapper af gangen. Vi har et helt år til at få det i balance. I stedet for at skulle nå det hele på ingen tid, så man knækker halsen. Jeg har ikke misset en eneste træning i tre måneder. Det er aldrig sket før," siger Tina, der ikke har målt og vejet sig endnu, men der sker noget, for det kan hun mærke, når hun sætter hånden på de steder, hun godt kunne tænke sig, at der skete noget.

Den største forskel allerede nu mærker Tina på sin progression i øvelserne. I starten var hun en smule utryg ved enkelte øvelser, for gav de nu nok? Lavede hun dem rigtigt? Det ved hun nu, at hun gør, og med det er der kommet en ny selvtillid.

"Jeg kan fx mærke en tydelig forskel på Get-Ups. Dem havde jeg prøvet at lave før, men jeg kunne slet ikke komme op. Det kan jeg nu uden problemer. Det er vildt, at der kan ske så meget på så kort tid, for jeg synes ikke, jeg har gjort den store indsats – men det har jeg jo."


BAGOM: Tina Rønne Rasmussen, 44 år, arbejder som faglig konsulent. Gift og har en datter på 8 år. Bor i Emdrup. Har trænet Uimodståelig siden maj 2016.


TINAS BEDSTE RÅD:

Lad være med at have så travlt. Tænk på, hvor lidt ét år egentlig er, og at det er en investering i fremtiden, fordi du lærer at holde det – modsat de mange bootcamps og quickfixes. Det er jo ikke noget, der bare skal overstås. For mig er det resten af mit liv.

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar