Ugens Stærke Kvinde - Tabita: "Jeg har fået styr på flere af øvelserne - og mærker hurtigere resultater!"

Tabita1-e1471434942681

På årets En Stærk Sag (1-års online kropsforvandlingsforløb) har vi en lang række seje kvinder, der lige nu er midt i en læringsproces, hvor de er i gang med at slippe dét de tidligere har lært om kost og træning - og genopbygge sig selv. De er i gang med at reparere sin forbrænding, sin figur og sit forhold til mad. 

I samarbejde med journalist Sofie Winther Askgaard laver vi løbende en række interviews, som bringer dig tættere på Ugens Stærke Kvinde, som vi er inspireret og stolte af.

I dag møder du skønne Tabita, som i dén grad har fået udfordret sine overbevisninger om, hvad hun kunne lykkes med - og rykket sig.

***

Tabita Gerding har med egne ord 'shoppet lidt rundt' i træningsverdenen, og før hun startede til Annas træning, har hun også været igennem blandt andet Skyhøj Forbrænding. Alligevel fik hun ikke den succes, hun sukkede efter – vægttab, mere glæde og mere overskud til at være en god mor – men den mærker hun i dén grad nu på Uimodståelig.

"Jeg er vild med, at man har en coach i baghånden, som kan hjælpe, når det hele brænder på. Det er ikke fordi, jeg ikke har haft succes før, men det er som om, jeg kaster det hele i vasken, når det begynder at gå godt. Men her er der en coach, der kan give mig et spark bagi," siger Tabita.

Da Tabita i maj startede på Annas træning, havde piben en lidt anden lyd. Det var svært at finde hoved og hale i det med kosten, syntes hun, og hun kunne ikke se, hvordan så 'lidt' træning skulle give hende det overskud og det vægttab, hun higede efter.

"Kostdelen fyldte meget for mig, og jeg kunne ikke overskue, hvad jeg måtte spise. Og hvor jeg havde været tiltrukket af kun en times træning om ugen, når man også har en familie at passe, så tænkte jeg pludselig, om det virkelig kunne være nok?? 'Fuck, det her kommer bare ikke til at lykkes', var min tanke. Alt var bare galt, og der skete ikke nok, syntes jeg," fortæller Tabita.

Hun har siden opdaget, at alting er blevet meget nemmere, når man først er kommet ind i det. At en times træning om ugen er nok, når man træner korrekt. At der faktisk sker noget. Og at hun godt kan lykkes. "Jeg har tidligere været på en bootcamp, hvor jeg bl.a. lavede Halo-øvelsen, men nu ved jeg, at jeg aldrig lavede den korrekt. Nu, hvor jeg har lært at spænde op de rigtige steder, kan jeg for alvor mærke noget! Og sådan er det med mange af øvelserne. Man mærker hurtigt resultater, når man laver øvelserne korrekt," siger Tabita, der endnu ikke har været på vægten, men hun er pludselig også ligeglad.

"Jeg kan jo se resultater i mit spejlbillede, og jeg kan mærke, at jeg har mere overskud til min familie, en længere lunte over for min drenge og mere lyst til sex med min mand. Jeg ved, at jeg kommer til at holde det her. Hvem kan ikke få tid til et kvarter fire gange om ugen, når det gør så meget godt for én?"

Tabita2a

BAGOM: Tabita Gerding, 31 år, social- og sundhedshjælper. Gift og mor til to drenge på 6 og 8 år. Bor i Aars. Startede på Skyhøj Forbrænding i sommeren 2015 og har trænet efter Annas principper siden. Har trænet Uimodståelig siden maj 2016.


TABITAS BEDSTE RÅD: Stol på Anna og hendes team. Jeg har selv været skeptisk, som fx da jeg havde ondt i nakken, og jeg fik nogle simple øvelser, der skulle hjælpe. Jeg troede ikke helt på det – men de virkede! Dagen efter var smerterne væk.

Og en ekstra lille Update fra Tabita:

IMG_3578.PNG


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar