5 UGER MED SHAPEWEAR - VIRKER DET?

Skærmbillede-2015-12-16-10.25.49

Vi er nået til slutningen i testen af brug af shapewear i forbindelse med træning og kropsbevidsthed. Testen er udført i samarbejde med og sponsoreret af Triumph + fem af medlemmerne i Annas Baldebiks. De har hver fået et sæt shapewear til test i 5 uger, og nu er vi klar til deres endelige dom! (På de nye billeder har kvinderne shapewear indenunder deres almindelige tøj! De første billeder kan du se her.)

PSSSST… ER DU, SOM MIG, ÉN AF DE 75% KVINDER SOM ER ENIGE I, AT HVIS EN BH SIDDER DÅRLIGT, SÅ KAN DET ØDELÆGGE DERES DAG? WELL, PERSONLIG FITTING ER VEJEN FREM. JEG HAR ÅBENBART SELV AAAALTID GÅET MED FORKERT SKÅL, OMKREDS OG STROPLÆNGDE!

 BOOK TID TIL EN FITTING I EN TRIUMPH BUTIK NÆR DIG MED ET ENKELT KLIK.

  JEN, 30 ÅR. FOKUSOMRÅDE: INDER- OG BAGLÅR OG DEN NEDERSTE DEL AF MAVEN.  


5 shapedamer_test2

Fokusområderne hos Jen har fra start været inder- og baglår samt den nederste del af maven. Hun har testet Triumph shapewear shorts en bh med den prisvindende Magic Wire-bøjle.

Jen siger: ”Jeg er umiddelbart ret glad for shapewear. Jeg synes, at det jeg har testet for det meste har været rart at have på, selvom jeg har skullet vænne mig til at have shortsene på”.

Vores fokus med testen har været, om det kan give brugerne en øget kropsbevidsthed i forhold til deres træning, om dette siger Jen: ”Jeg føler i forhold til min træning, at jeg har mærket bedre muskelkontakt de dage hvor jeg har haft det på inden jeg træner. Jeg træner som regel tidlig morgen, så de dage står jeg op ca. 6.15 og tager mine shapewear shorts på, drikker morgenkaffe og gør børn klar, og kl. 7 tager jeg shortsene af og skrifter til træningstøj. Der synes jeg, at jeg har mærket en forskel i forhold til de dage, hvor jeg har glemt at bruge det.”

Og hvordan har Jens resultater så været? Om resultaterne siger hun: ”Jeg synes også mine resultater på mine fremgangsbilleder har været mere 'positive' eller mere synlige i slutningen af de uger, hvor jeg har haft shapewear på hver dag eller næsten hver dag, til forskel for der, hvor jeg ikke har haft tid til at bruge det pga. tidlige arbejdsdage eller andet.” Jen har ikke benyttet shapewear på job, da hun fandt det for varmt under sit tøj.

Så kommer vi til kropsbevidstheden, er der mon blevet rykket ved den?

Jen siger: ”Jeg har fået bedre fornemmelse for at få aktiveret mine baldemuskler og musklerne bag på låret som har været mine svagere områder, eller områder jeg har haft besvær med at få spændt ordentligt op i. Jeg har fået større bevidsthed om, hvordan det skal føles når der er ordentligt fat, og jeg tror en stor del af det har været, at shapewearet har lavet noget kompression deromkring, som har vækket nerverne og områderne mere.”

Derudover er der produkterne og tilfredsheden omkring dem, her siger Jen: ”Jeg tror jeg fik shortsene et nummer for små. Jeg synes ligesom at der kommer 'tynde' steder i materialet der, hvor det virkelig skal strække omkring balderne, og det ruller lidt op om lårene og lidt ned om maven, og det ser ikke så pænt ud under tøjet. Men jeg har været vildt glad for at være med i jeres test, og jeg vil helt sikkert blive ved med at bruge mine shapewear shorts til træningshjælp, og bh'en bruger jeg til hverdag. Den er virkelig rar at have på.”  

BETINA, 36 ÅR. FOKUSOMRÅDER: BEDRE KROPSBILLEDE.


5 shapedamer_test1

Vores anden tester Bettina har under sin træning fokus på at opnå et bedre kropsbillede. Hun har testet shapewear kjolen fra Sheer Velvet Sensation serien, som er smukt dekoreret med velour. Hun har desuden testet Tai trussen og den prisvindende Magic Wire bh fra samme serie. Bh’ens bøjler er fleksible og giver sig efter kroppens bevægelser.

Om den samlede vurdering af testforløbet siger Bettina: ”Det er rigtig behageligt, hvis man køber noget, der passer og sidder ordentligt. Jeg har prøvet shapewear fra andre mærker, som ikke har været lige så behageligt. Shapewear fra Triumph giver en flottere figur og ikke så mange ”streger/linier” på kroppen.”

Bettina har også benyttet shapewear i forbindelse med sin træning, hvor hendes ønske har været at opnå en bedre bevidsthed omkring sin krop. Hun siger: ”Jeg synes ikke, at det har gjort den store forskel i forhold til træning. Jeg er blevet mere opmærksom på mine knap så flatterende steder, ligesom jeg har fået mod på at bruge lidt tættere siddende tøj, da det sidder pænere med shapewear under.”

Bettina har ét ønske til det næste shapewear, der skal flytte ind i hendes garderobe: ”Jeg ønsker mig et par strømpebukser som strammer om lår og knæ og løfter numsen. De skal have en behagelig overgang på maven, så man ikke får ondt i maven efter et par timer. De skal kunne bruges under bukser. Bare en god idé.”

Den er straks sendt videre til hovedkontoret hos Triumph – tak for den idé, Bettina!

Men tilbage til Bettina, hun siger afsluttende: ”Til en stor fyldig numse, er det ikke så rart at trussen ikke dækker hele balden (gerne ned og løfte helt ude fra siden), da de så kravler. Det er frygteligt irriterende. Jeg prøvede et par højtaljede trusser i butikken. De havde siliconebånd – det tror jeg ville være godt på hipster også.”  


KAREN, 55 ÅR. FOKUSOMRÅDE: MOTIVATION TIL TRÆNING OG KROPSBEVIDSTHED.


5 shapedamer_test3

Karen er vores tredje tester i forløbet. Karen har testet en minimizer bh fra Contouring Sensation linien samt en Second Skin Sensation shapewear shorts, da hun næsten altid går i lange bukser.

Karen har været rigtig tilfreds med shapeweartesten og forløbet generelt, hun siger: ”Det har været et rigtig fint forløb. Jeg er rigtig glad for, at jeg meldte mig til, for som jeg tidligere har beskrevet, så havde jeg ikke nogen kendskab til shapewear før testen.”

Karen fortsætter: ”Min kropsbevidsthed har ændret sig, når jeg træner og går generelt kan jeg bedre mærke, om jeg har fat i musklerne og så giver det en følelse af mere selvtillid, når man føler sig mere fast omkring hofter og mave. Jeg bruger nu shapewear hver dag og det vil jeg blive ved med. Materialet er rigtig godt. Jeg havde før en forestilling om, at man ville føle sig indelukket og utilpas, men sådan har jeg det slet ikke.”

Karen afslutter: ”Shapewear fra Triumph er bare det bedste, det er selvfølgelig ikke alle modeller der lige passer til mig (men vi er jo ikke alle ens). Jeg kunne godt tænke mig, at elastikken i talje og ben ikke er for kraftig og for stramt. Jeg har ikke kunnet finde et par almindelige trusser, som jeg føler mig tilpas i, men så er der heldigvis andet jeg kan bruge i stedet for. Jeg giver Triumph mine bedste anbefalinger.”  


PIA, 40 ÅR. FOKUSOMRÅDE: FREMHÆVE FIGUREN.


5 shapedamer_test4

Pias fokusområde under shapewear-testen i vores samarbejde med Triumph har været at fremhæve sin figur. Hun har testet en Magic Wire bh fra Contouring Sensation serien samt en high waist trusse fra samme serie.

Pia har fået mod på mere shapewear, hun siger: ”Jeg har da lyst til at købe noget mere, der er jo så meget forskelligt, der kan bruges til forskellige lejligheder og til forskelligt tøj.”

I forhold til sin træning siger Pia: ”Jeg får lyst til at træne mere, det kunne da være skønt, at kunne undvære shapewear.” Pia fortsætter: ”Jeg synes, det er skønt at have på, og gør mig måske mere bevidst om min kvindelighed. Jeg vil anbefale andre til at gå ud og prøve shapewear, der er så meget forskelligt at vælge i mellem, så der er noget der passer til alle.”

Pia afslutter: ”Da jeg prøvede det forskellige i butikken, var der nogle af tingene der var lidt svære at få af og på.” Shapewear skal sidde stramt for netop at kunne stramme ind, så det kan indimellem være en sjov oplevelse at trække i det, hvilket det ser ud til, Pia har oplevet.

 

MARIE, 36 ÅR. FOKUSOMRÅDE: MAVEN EFTER KEJSERSNIT.


5 shapedamer_test5

Den sidste tester i vores shapewear forløb er Marie på 36 år, Maries fokusområde har været maven, da hun har været igennem et kejsersnit. Marie har testet to produkter fra Sheer Velvet Sensation serien, en bh med den prisvindende Magic Wire bøjle og en højtaljet shapewear trusse.

Vi spurgte Marie til hendes samlede oplevelse af hele forløbet, og hun sagde: ”Rigtig godt forløb! Både i butikken, med undertøjet og med min egen fornemmelse/oplevelse af shapewearet!” – og så er der selvfølgelig den generelle oplevelse af shapewear og brug heraf, om det sagde hun: ”Jeg er fan!”

Det vigtigste i vores testforløb har været shapewearens påvirkning på brugernes kropsbevidsthed i forbindelse med træning. Dette spurgte vi selvfølgelig også Marie om, hun siger: ”Min oplevelse er, at jeg får øget kropsbevidsthed/kropsfornemmelse, og det er rart under træningen. Jeg tror, at det gør, at min træning er mere effektiv på "mikro-planet"!

Afsluttende siger Marie: ”Jeg kunne godt ønske mig shapewear udviklet specifikt til træning. Jeg er lidt øm overfor at bruge det superfine og feminine undertøj til træning. Gerne med en slags sports bh. Jeg er VILD med silikone-bøjlen. Jeg skal aldrig ha' andet!”


BOOK TID TIL EN FITTING I EN TRIUMPH BUTIK NÆR DIG MED ET ENKELT KLIK.


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar