9 JULEGAVE-IDEER TIL DIG SELV ELLER EN KVINDE DU HAR KÆR (+ et par rabatkoder)

til-hende

1) "Veldrejet" af undertegnede 2) Kjolen "Emmylou" fra The Baand 3) Undertøj "Velvet sensation" fra Triumph 4) Høretelefoner "Rox" fra Jabra 5) Kettlebell fra Perform Better 6) Chokolade fra Xocolatl 7) Fotoprintet Hide Away af Frederikke Heiberg 8) Kimonoen "Linnea" fra Care by me 9) Gavekort til Kontra Coffee


Jeg har samlet mine bud på de allerbedste julegaver fra nogle af mine yndlingsbrands.

Jeg har samlet mine bud på de allerbedste julegaver fra nogle af mine yndlingsbrands.

I indlægget her, er det gaver "til hende" som er i fokus.

1. Stærk og veldrejet, indefra og ud - en træningsbog uden fokus på vægttab og dårlig samvittighed.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at jeg anbefaler min bog Veldrejet som julegave til en kvinde du har kær.

Med kun 1 times træning om ugen bliver din krop stærkere og strammere, mens du samtidigt få trænet de ømme områder, som mavemuskler (som måske ikke har fundet sammen efter fødsel), bækkenbund (slut med at tisse, når du nyser eller hopper!) og balder (slut med ondt i knæ og lænd).

Veldrejet bog Anna Bogdanova

2. Lækker og veltilpas i tøj, der ikke strammer

En kjole i behageligt økologisk bomuld, som samtidig er en fryd for øjet, hvad mere kan en kvinde ønske sig? The Baand laver det lækreste bløde og bæredygtige tøj, som jeg selv er stor fan af.


Anna Bogdanova_the Baand_ugle

3. Oooog lækker under tøjet, med bedre kropskontakt

Hvis din kæreste er en kvinde, så sig det med undertøj. Undertøj er bare en klassiker, som aldrig går af mode. Min favorit er fra Triumph, og specielt deres shape-kollektion som samtidig øger kropskontakten (især til de ømme områder), er en vinder.

Du kan ovenikøbet booke en (gratis) personlig fitting lige her. 

Her er mit yndlingssæt i farven Deep Water (med Magic Wire silikone bøjle, der former sig efter din krop):

Anna Triumph blå 2

4. God lyd uden ledningskaos

Trådløse høretelefoner fra Jabra, med fantastisk lyd. Alle Jabras modeller sidder fantastisk godt i øret, selv under fysisk aktivitet, og lyden er i top. Når man ikke træner, er de perfekte som headsæt eller som almindelige høretelefoner. (Tjek også deres model med indbygget pulsmåler Jabra Sport Pulse) jabra_pulse_15_1

5. Det eneste træningsredskab, du har brug for

Du ved dét allerede. Kettlebells er og bliver min # 1, når det kommer til træningsudstyr. Kettlebells er perfekte til kvinder og til træning i hjemmet (den mest effektive træning pr. minut brugt, hands down), så hvis du leder efter en gave til en kvinde som gerne vil gøre det nemmere at få trænet, så giv hende en kettlebell i julegave.

Jeg kan næsten garantere, at den tager førstepladsen som den tungeste gave under træet.


bellevue

6. Mums!

Chokolade! Nogen tror, at kvinder drømmer om et skab fuldt med sko. I virkeligheden drømmer vi om at kunne spise uanede mængder af chokolade uden dårlig samvittighed (og uden, at bukserne strammer!)

Med chokolade fra det lille danske prisvindende firma, Xocolat, er det næsten muligt - fordi råvarerne er af bedste kvalitet, og smagen er så intens og ren, at dine sanser hurtigt bliver mættet. (I starten af 2016 åbner de forresten en butik i Torvehallerne i Kbh!)

(psssst - det er Kim Rasmussen fra Xocolatl i Haderslev, der har lavet vores bryllupskage - vores gæster sværgede ved, at det var den bedste, som de nogensinde har smagt!)

Skærmbillede 2015-12-10 21.59.05

7. En fryd for øjet

Jeg har en svaghed for smuk pynt til væggene, og i øjeblikket er jeg fuldstænding forgabt i de smukke prints fra serien "Misty Nordic". Serien består af 12 forskellige fotoprints af dyr og mennesketing, og det er næsten ikke til at vælge.

Det er min helt egen Frederikke Heiberg, der har skabt de flotte prints og historierne bag (kvinden, der har skudt alle billederne til begge mine bøger, Skyhøj Forbrænding og Veldrejet (fx alle billeder med mig som motiv i dette indlæg), min mands Træn som en Mand - og mig på forsiden af Move og FitLiving + over det hele på denne hjemmeside). Hun kan noget helt særligt med sit kamera!

Frederikke Heiberg Misty Nordic

8. Årets bløde pakke!

Care by me er et farligt bekendskab. Deres produkter er så bløde, at alt andet pludselig kradser til sammeligning. En kimono til langsomme morgener og spa-fornemmelser på badeværelset, er et god bud på gaven til kvinden som har alt. Kimonoen er lavet af en blanding af hør og bomuld, og så er den 100 % økologisk.

Anna Bogdanova_carebyme_natkjole

9. En god kaffe kan redde dagen!

Oplevelsesgaver er noget af det hyggeligste under træet. Jeg drømmer om et gavekort til en kaffeoplevelse hos Kontra Coffee, hvor det både er muligt at lære barista-tricks eller få en guidet tur i kaffens univers.

På billedet er kaffen fra Kontra - og kimono fra Care by Me :)

Anna Bogdanova coffee


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar