Raw-bite, mandesundhed og babyfitness

Skærmbillede-2015-12-07-kl.-11.12.18

Kender du Rawbite?

Den lækre nødde- og frugtbar, som blev opfundet i et køkken lidt nord for København?

Om ikke andet har du nok set dem i din lokale helsekost, eller måske endda på Statoil? Eller måske i den Movember-kampagne jeg og min mand lavede i sidste måned?

Som du måske husker, var Jacob og jeg ambassadørpar for den MOVEchallenge, som var en del af Movember. I den forbindelse blev vi støttet af en række brands, blandt andet Rawbite, og her kan du læse hvorfor Rawbite valgte at engager sig i netop mænds sundhed og årets MOVEchallange:

"Vi synes det er vigtigt at være med til at starte en dialog og holde fokus på at dialogen fortsætter - også efter November. Kræft herunder prostata- og testikelkræft, er noget vi alle har fået tæt på kroppen. Familie, venner og kollegaer har været berørt af kræft.

Da vi selv er aktive mænd i Rawbite, synes vi idéen med en MOVEchallenge i supplement til den traditionelle Movember (hvor mændene verden over donerer sin overlæbe og gror overskæg for at gøre opmærksom på mænds sundhed) er genial. Vi er overbeviste om, at motion og sund kost kan være med til at gøre vores krop til et psykisk og fysisk stærkt tempel."

Rawbite blev opfundet af Rolf, Nikolaj og Morten, som tilsammen udgør holdet bag Rawbite. Målet var et ærligt, enkelt og sundt produkt, som kunne medbringes alle vegne. Vi må konstatere, at det er lykkedes for dem! Rawbite har været med Siriuspatruljen på Grønland og med det danske militær i Mellemøsten. Rawbite er blevet kåret som årets fødevare i 2011, og i dag er de at finde i over 30 forskellige lande.

Men hvordan kan du så bruge Rawbite?

Du kan selvfølge tage den med dig, spiste den som den er, og prise dig lykkelig over, at der findes et nemt og hurtigt alternativ, når sulten melder sig. Men du kan også eksperimentere, og gøre som Rolf og Nikolai gjorde da de besøgte mit og Jacobs bogrelease i slutningen af November. Rolf og Nikolai havde smagsprøver med, overtrukket med chokolade af bedste kvalitet. Når jeg skriver bedste kvalitet, mener jeg chokolade lavet af (blyfri) kakaobønner, uden mælkepulver og tilsætningsstoffer.

Her i julen er det et nemt og hurtigt alternativ til konfekt og søde sager: Skær din Rawbite i skiver, eller rul den til små kugler og dyp i smeltet chokolade. Pynt eventuelt med frysetørrede hindbær, hybenpulver eller rålakridspulver, og vupti så er du klar til julegodter uden dårlig samvittighed og kedelige tilsætningsstoffer. Personligt synes jeg, at varianterne med peanuts eller æble/kanel er fantastiske med chokoladeovertræk.

Skærmbillede 2015-12-07 kl. 09.38.50

Men men men, som du sikkert også ved, så er sådan lækkerbisken rig på med hurtige kulhydrater, og vil du være sikker på at forbrænde dem på bedste vis (i musklerne og til at sænke din samlede stressniveau - jep, dét er kulhydraterne faktisk ret gode til - også appetitregulering!), nyd dem med god samvittighed efter din træning.

Hvis du har mod på at prøve noget andet end Veldrejet, kan du kaste dig ud i en omgang ”babyfitness” som Sofie, Rolfs kæreste, gør i videoen her: - Jeg garanterer sved på panden, og øvelser som stiller høje krav til både balance og motorik:

https://www.facebook.com/sofieb.dk/videos/895566283822730/

Vil du gerne læse mere om Rawbite, så kan du følge dem på rawbite.eufacebook og instagram.

Jeg og Jacob er i hvert fald store fans! (Og nej, vi får ikke procenter! :) )

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar