Mænds sundhed ifølge kvinder - og mænd selv.

shutterstock_290571467

Som jeg skrev om i "Moustache, "muller" og 30 dages MOVE-Challenge i november", så har Jacob Søndergaard (min kære husbond) og jeg fået æren af at være et ambassadørpar for Movember i år og sætte særlig fokus på mænds sundhed.

I særdeleshed de 4 kerneområder i Movember: prostatakræft, testikelkræft, mental sundhed (og psykisk sygdom som bagsiden af medaljen) samt fysisk inaktivitet.


Vi har lavet en 30 dages MOVE-challenge

Denne udfordring om at bevæge dig i 30 minutter hver dag - på den ene eller den anden måde - kan du stadig nå at hoppe med på, sammen med 2050 andre, der har valgt at joine vores team!

Movember_anna_web

Det går ud på, at du hver dag i november får en mail med en træningsvideo fra Jacob eller mig - som vores personlige inspiration til hverdagsbevægelse og tekniske træningstricks.

(Hopper du på i dag, så får du den seneste mail i serien - og i dén, links til de forrige mails - så vær ikke bange for, at din indbakke flyder over eller, at du går glip af noget!) 

Hver eneste dag har du også mulighed for at vinde en præmiepakke fra en samlet pulje på 31.000 kr.!!

Præmierne er fra vores yndlingssamarbejdsartnere RawBite, the Baand, PurePharma, Dansk Lysterapi, PlantForce, Triumph, KontraKaffe, Bidro, Xocolalt, Perform Better, Jabra, Danish Skin Care og Naturesource. 

Dét du kan vinde, er bl.a. kettlebells, speedropes, lingerisæt inkl. personlig fitting, kosttilskud til mere modstandskraft, tøj i økologisk kvalitet, lysterapilamper, søvnbriller, høretelefoner med indbygget pulsmåler og coach, hudpleje, kaffekursus, økologiske frugt-/nøddebarer og meget mere.

Alt sammen Jacobs og mine personlige sundhedsfavoritter i suveræn kvalitet!

Skærmbillede 2015-11-23 16.11.02  

 

Nå, men dét, som det i virkeligheden går ud på...

I starten af denne MOVE-challenge sagde vi, at vi gerne vil tale om de ting, som man normalt ikke taler om. Ting, som mænd i hvert fald ikke altid sætter ord på.

Derfor har vi lavet 2 anonyme spørgeskemaer, som vi håber du kan hjælpe os med at udfylde.

Del også gerne linket med andre, så vi kan samle så mange besvarelser som muligt - og tage de emner op, der er vigtigst!)

Kun for dig, der er MAND ✍

eller...

Kun for dig, der er KVINDE ✍

 

OBS: Vi indsamler besvarelser til og med onsdag den 25. november kl. 12:00.

Vi deler resultaterne - og vores tanker i den forbindelse - med dig, inden ugen er omme! Skynd dig at give din stemme til kende!


På forhånd tusind tak for dit bidrag til at sætte mænds sundhed på agendaen her i november!

Dine input giver os muligheden for at skabe noget relevant, brugbart og uhøjtideligt indhold med fokus på mænds sundhed og vaner. Ikke kun i november - men året rundt!  

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar